Gustafsvägen 6, vån 1

Bilder

  • Fasad
  • Vardagsrum
  • Sovalkov
  • Kök
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Gustafsvägen 6, vån 1 , Råsunda , Solna

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på populär adress i Råsunda! Lägenheten har underbart ljusinsläpp från de stora fönstren, härliga ytor som ger plats åt allt man behöver såsom matplats, stor vardagsrumsdel samt en perfekt sovalkov. Modernt och stilrent kök med gott om förvaring samt helkaklat badrum. Här bor du med närhet till affärer, närservice och kommunikationer, varmt välkommen att trivas i Råsunda!

40 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 579 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

40 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

2 579 kr

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Förening

Namn

Brf Gustafslandet

Om föreningen

Brf Gustafslandet bildades och fastigheten på Gustafsvägen 6 förvärvades år 2005. Föreningen består av totalt 20 st bostadsrättslägenheter. Föreningen genomförde stambyte av vatten och avlopp i kök och badrum 2006/2007, fasad och balkonger mot gård renoverades 2006, elstigare och nya elcentraler installerades 2006/2007, fjärrvärmecentral 2008, målning yttertak 2010, nya dörrar till tvättstuga, till cykelrum, mot baksidan och ny entréport 2014, fasad och balkonger mot gata renoverades 2014 och ny dränering och isolering av grund på baksidan utfördes 2015. Föreningen byter elservisledning och elinstallationer på gatuplanet just nu och detta betalas kontant. Per 2016-10-04 finns inga avgiftshöjningar inplanerade. Cykelförråd samt tvättstuga finns på markplan. I området gäller boendeparkering. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt 750 kr/kvartal. Föreningen debiterar säljaren en överlåtelseavgift om 2,5 % av prisbasbeloppet och pantsättningsavgift debiteras köparen om 1 % av prisbasbeloppet. Föreningen accepterar delat ägande men ej juridisk person som medlem. Föreningen är ansluten till Telia för möjlighet till bredband, TV och IP-telefoni. Lägenhetsinnehavaren betalar abonnemangen separat.

På kort avstånd från Brf Gustafslandet finns Arenastaden med Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön vidare till Lötsjön. Här finns även landets största handelscentrum, Mall of Scandinavia som har ca 250 st butiker, många restauranger, flera gym och stor biograf. På kort cykelavstånd nås Hagaparken med Ulriksdals slott samt populära Brunnsviken. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, pendeltåg och tvärbana inom fem minuters promenad! Något längre bort finns Solna Centrum med T-bana och en stor galleria med all närservice. Buss 515 (Odenplan-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 för vidare färd.

Om området

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Botan Barzanji för mer information!

Botan Barzanji

Botan Barzanji

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0739147444

botan.barzanji@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte