Evenemangsgatan 12, 10 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vy från balkong
  • Vardagsrum
  • Matplats
  • Sovrum
  • Balkong

Evenemangsgatan 12, 10 tr , Arenastaden , Solna

- Accepterat pris! - Unikt boende på fasaden av Mall of Scandinavia. En av föreningens mest attraktiva bostäder högst upp i huset med balkong om ca 8 kvm i söder läge med en fantastisk utsikt. Mycket bra och stabil förening där man sänkt sina månadsavgifter med 35 %. Välplanerad vardagsrum med burspråk och stora fönsterpartier längs hela väggen. Bostaden har även ett förråd/klädkammare om ca 4 kvm. Helt enkelt ett perfekt boende i Solnas nya moderna stadsdel intill Friends Arena och Mall of Scandinavia! Suveräna kommunikationer med pendeltåg, bussar, tvärbanan, t-bana Solna C och i direkt anslutning till E18/E4. Nu är även Citybanan färdig som tar dig till Odenplan på 5 min. Välkommen på visning!

67 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 784 kr inkl värme, VA, Bredband & Ip telefoni, kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67 kvm
Våning:
10, hiss finns
Byggår:
2014
Driftskostnad:
510 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Hall med förvaring i garderob. Målade väggar samt parkett på golv.

VARDAGSRUM: Stort vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till den stora balkongen. Målade väggar samt parkett på golv.

KÖK: Bra kök med gott om förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Utrustning: Köksfläkt, spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin samt kyl/frys.

SOVRUM: Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i ett flertal garderober. I anslutning till sovrummet finns även lägenhetens förråd/klädkammare. Tapetserade väggar samt parkett på golv.

BADRUM: Stort helkaklat badrum med klinker på golv. Utrustning: Dusch, handdukstork, handfat med underliggande kommod, spegel med belysning, wc, tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsyta.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

10 av 10, hiss finns

Avgift

2 784 kr inkl värme, VA, Bredband & Ip telefoni, kabel-TV

Driftskostnad

6 120 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 3 120 kr

Andel i föreningen

0,92682%

Andel av årsavgiften

0,93%

Byggnad

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Förening

Namn

Brf Stjärnhimlen

Om föreningen

Föreningen består av totalt 82 st lägenheter fördelat på 58 st fasadlägenheter och 24 st radhus på taket. Samtliga bostäder är i bostadsrättsform.
I föreningen finns ingen gemensam tvättstuga utan alla bostäder har egna tvättmaskiner och torktumlare. Cykelrum och barnvagnsrum finns på entréplanet. Inga externa förråd finns förutom de som finns i varje bostad. Soprum nås från Evenemangsgatan.

Granne med Brf Pressläktaren finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden invigdes ett omfattande handelscentrum, Mall of Scandinavia, som har ca 250 st butiker den 12 november 2015. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, citybanan, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd. Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Solna Station finns precis på andra sidan av Mall of Scandinavia! Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik har också hållplats i närheten. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

82

TV och Bredband

Telia digital-tv grundutbud Lagom 18 kanaler samt 100mbit/100mbit bredband ingår i avgiften.

Parkering

Parkman sköter om platser - pris heltid 1800 kr, deltid 900 kr per månad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Tredimensionell fastighet

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Friends Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang.

Kommunikation

Citybanan tar dig till Odenplan på ca 5 min.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte