Evenemangsgatan 24, vån 20

Bilder

  • Såld!

Evenemangsgatan 24, vån 20 , Arenastaden , Solna

Fin gavel 3:a med enorm milsvid utsikt över Brunnsviken och med ett av Arenastadens absolut bästa lägen. Garage finns och förråd på gång! Stor balkong om 10 kvm. Smakfullt badrum med många tillval. Välskött förening med sänkta månadsavgifter! Kort avstånd till city och granne med Mall of Scandinavias enorma serviceutbud.

72 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 286 kr inkl. värme, kallvatten, bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72 kvm
Våning:
20, hiss finns
Lägenhetsnummer:
137
Byggår:
2015
Driftskostnad:
1 033 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

72 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och välkomnande hall med både klädhängare och bred garderob med skjutdörrar i spegelglas. Säkerhetsdörr utan brevinkast gör att väldigt lite ljud från trapphuset når lägenheten. Yttre del med grått klinkergolv och inre del med vackert trägolv. I den inre delen finns även en klädkammare om ca 3 kvm.

Badrum: Mycket modernt och smakfullt med mörkgrå större klinkerplattor på golv (med komfortvärme) och vita stora matta kakelplattor på vägg. Vedum Art tvättställspaket med kommod och spegel med ledbelysning i ram runt. Två breda vita väggskåp ovan tvättmaskin och torktumlare. Praktisk bänkskiva ovan maskinerna gör det bekvämt att vika och sortera tvätten. Dusch med raka vikbara duschväggar från IDO och WC från IFÖ. Handdukstork gör handdukarna skönt varma efter duschen. Större modell av både tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Kök: Smakfullt och trendigt kök med Vedum Annika vita skåpluckor. Svart kvartskomposit bänkskiva med infälld diskho. Gott om arbetsytor och många eluttag gör matlagningen till en glädje. Underbart skimrande mörk mosaik ovan arbetsbänkarna. Svarta blanka maskiner från Electrolux inkluderar separat kyl, separat frys och inbyggd micro och varmluftsugn. Induktionshäll, inbyggd spisfläkt samt helintegrerad diskmaskin. Matplats finns för många personer i och med den öppna planlösningen mot vardagsrummet. Utgång till en underbar balkong om ca 10 kvm med en av Arenastadens häftigaste utsikter. Från balkongen ser man över Friends Arena mot Brunnsviken och även hela vägen in mot Stockholms innerstad.

Föräldrasovrum: Ljust och lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng. Dubbla garderober för klädförvaring. Plats finns för separat byrå och sängbord.

Sovrum/Barnrum: Praktiskt extra sovrum idealiskt som barnrum. En garderob. Plats finns för säng och skrivbord.

Genomgående i hela lägenheten ligger ett vackert mattlackat enstavsparkettgolv i ek med exklusiva fasade kanter. Hela lägenheten har vitmålade väggar och i barnrummet samt hallen finns fondtapetväggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

20 av 21, hiss finns

Avgift

4 286 kr inkl. värme, kallvatten, bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV

Driftskostnad

12 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 000 kr
Försäkring: 5 400 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,86498%

Andel av årsavgiften

0,86%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 mars 2018
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Nationalarenan 10

Förening

Namn

Brf Säsongskortet

Om föreningen

Föreningen sänker sina avgifter med ytterligare 20 % från 1 april 2019. Bostadsrättsföreningen Säsongskortet är det andra höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Inflyttning i hela huset skedde under maj-juni 2015. Externa lägenhetsförråd finns inte och gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset. Soprum för hushållssopor finns på entréplan. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. Huset är anslutet till Telia Tripleplay. Bredband och TV-paket lagom ingår i avgiften. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Samtliga lägenheter har vattenburna radiatorer som är anslutna till fjärrvärmenätet. På plan 4 finns en praktisk utgång mot Friends Arena och Mall of Scandinavia och på entréplanet finns en förbindelsegång till garaget. Föreningen har en hemsida, www.brfsasongskortet.se

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Granne med Brf Säsongskortet finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden finns även det omfattande handelscentrumet, Mall of Scandinavia, med över 200 st butiker, ett enormt utbud av restauranger och all övrig närservice. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, citybanan, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd! Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till tåg och tvärbanan vid Solna Station. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

TV och Bredband

Telia bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV paket lagom ingår i avgiften.

Parkering

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad