Kyrkogatan 9

Bilder

  • Såld!

Kyrkogatan 9 , Centrala Sundbyberg , Sundbyberg

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med väl tilltagen balkong på en av Sundbybergs bästa adresser! Hela lägenheten har stilrena materialval och ekparkett med vitmålade väggar som i samband med de stora fönstren gör det till en väldigt ljus lägenhet. Här ryms matplats för ca 4 personer, soffhörna, 140 cm säng i sovalkoven och förvaring i form av garderober. Välkommen att trivas i Centrala Sundbyberg!

33 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 489 kr inkl. värme, vatten, lägenhetsförråd, bredband och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
33 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
136
Byggår:
2011
Driftskostnad:
250 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

33 kvm

Rumsbeskrivning

Hall-Välkomnande hall med plats för avhängning, skohylla och gott om förvaring i form av garderober. I hallen ligger ekparkett med ljusmålade väggar.

Vardagsrum/kök- Härlig öppen planlösning som ger gott om ytor för matplats, soffa och soffbord. Köket har vita skåpluckor, mörk bänkskiva och turkost kakel som stänkskydd. Gott om förvaring samt arbetsytor. I köket finns maskinell utrustning i form av kyl/frys, ugn, spishäll, spisfläkt samt diskmaskin.

Hela rummet har underbart ljusinsläpp tack vare de stora fönstren. Här har du även direkt tillgång till den rymliga balkongen där du kan njuta av många härliga soltimmar. Ljusmålade väggar samt ekparkett.

Sovalkov- Perfekt sovalkov där det ryms 120-140cm säng samt förvaring i form av byrå. Ljusmålade väggar och ekparkett.

Badrum- Välplanerat och rymligt badrum med vitt kakel och beiget klinkergolv med golvvärme. Praktiskt duschhörna med böjda dörrar i klarglas, WC, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning ovan samt kombimaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

2 489 kr inkl. värme, vatten, lägenhetsförråd, bredband och kabel-TV

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 600 kr
Försäkring: 1 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,9258%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 juli 2014
Energiklass: C
Energiprestanda: 90 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Brf Silvergjutaren byggdes år 2011 varpå inga renoveringar ännu behövts och i dagsläget
planeras heller inte för några.

Övriga byggnader

Det finns ett barnvagnsförråd i byggnaden samt två delade cykelförråd i ett hus utanför garaget
och hos systerföreningen Brf Silverfabriken.

Förening

Namn

Brf Silvergjutaren

Om föreningen

På fastigheten Hejaren 16 finns ett bostadshus med 29 bostadslägenheter. Fastigheten har hiss som går ner till garaget. Det finns 22 garageplatser. Garageplats kostar 950 kr/mån, förnärvarande kö. I fastigheten finns barnvagnsrum och förråd. Hejaren 17 (Brf Silverfabriken) belastas av servitut avseende nyttjanderätt till cykelförråd beläget i källaren för Hejaren 16. Kabel-tv och bredband genom Ownit. Föreningen har en trevlig innergård med sittbänkar och en mindre lekplats för barnen.

Endast 500 meter från Silvergjutaren ligger Sundbybergs centrum, med en mix av kända märkesbutiker, små privata butiker och restauranger. Området erbjuder också all tänkbar service med livsmedelsbutiker, apotek, bank och bibliotek, samt sporthallar och museum.

Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna oaser, shoppingstråk, kultur eller caféer. 30- och 40-talshusen ger liksom de ombyggda fabrikslokalerna sin prägel åt Sundbyberg. Att de flesta som bor i Sundbyberg vill bo kvar är lätt att förstå, nytt samsas med gammalt, historia med förnyelse och en stor fördel är naturligtvis närheten till Stockholm city.

Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner. Med både tunnelbana, pendeltåg och buss tar du dig snabbt in till Stockholm City. Restiden från Sundbyberg Centrum in till Stockholm City med tunnelbana är ca 10 minuter och med pendeltåg ca 8 minuter. Busslinje 595 går till Centralen via Solna Centrum och med buss 506 tar du dig till Karolinska institutet.

Det finns över 30 förskolor i Sundbyberg, både kommunala och privata, därutöver finns nio kommunala grundskolor för årskurserna 1-9 samt fyra fristående skolor att välja på.

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

29

Om området

Centrala Sundbyberg

Bostaden är belägen i ett mycket populärt område med närhet till det mesta. Centrala Sundbyberg beskrivs oftast som en stad i staden. Här möts du av småstadskänsla samtidigt som du endast befinner din 10 minuter ifrån Stockholms centrala delar. Bebyggelsen i området är brett varierat och här finner du allt från sekelskiftes hus till nyproducerade lägenheter. Bor du här har du ett mycket lugnt och behagligt boende där alla nöjen och bekvämligheter nås via en kort promenad. I området finns vackra grönområden som såväl parker och sjöar. För den idrottsintresserade finns både promenad- och löparslingor, simhall, gym, fotbollsplaner, ishall, curlinghall, bowlinghall på ca 400 m avstånd från bostaden

Kommunikation

Sundbyberg ses kommunalt sätt som en av de bästa knytpunkterna i Stockholm. Bor du här förflyttar du dig smidigt mellan olika kommuner med tunnelbana, pendeltåg, bussar, tvärbana och fjärrtåg. Bromma flygplats finns även belägen i närheten av Sundbyberg.

Närservice

I närheten finner du flera matbutiker såsom Ica Nära, Willys, Hemköp. I närområdet finns också Solna Buisness Park med stora ICA Maxi. Nere i
centrum hittar du affärsgator där det finns banker, all sort service i form av, klädbutiker, caféer, restauranger, och inredningsbutiker. Området är expansivt och flertalet gamla fabriker har under senare år gjorts om till bostäder samt nya affärer och trendiga pubar och restauranger

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser utanför bostaden. Gratis parkering gäller på kvällar och helger, annars parkerar man billigt även dagtid med boendeparkering för ca. 300 kr i månaden. Boendeparkeringstillstånd beställs från Sundbybergs stad.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte