Lavettvägen 1J

Bilder

  • Såld!
  • Naturen som granne
  • Altan i västerläge
  • Platsbyggt utekök
  • Detaljbild utekök
  • Matplats med takfönster

Lavettvägen 1J , Grönkulla , Sundbyberg

- Låga driftkostnader
- Enplanshus
- Rullstolsanpassat
- Friköpt tomt
- 2 uteplatser
- 5 minuter till tunnelbana

- Äntligen finns ett av Folkhems välbyggda radhus på Lavettvägen till salu! Luftig och vit interiör med takhöjd om ca 3m samt öppen planlösning med ett stort takfönster som kompletteras av led-spotlights. Vitt Vedum-kök med fullutrustad maskinpark och Höganäskakel. Den öppna planlösningen möjliggör flertalet möbleringsmöjligheter samt större bjudningar. 4 riktigt bra sovrum samt 2 badrum och goda förvaringsmöjligheter i totalt 3 förråd!

Ett sovrum har en egen ingång vilket möjliggör att driva egen verksamhet hemifrån alternativt uthyrning. Detta är Grönkullas enda enplansradhus om 5 rok! Många värdefulla detaljer så som ett av marknadens bästa och energieffektivaste klimatsystem, friköpt larmsystem, extraisolerade innerväggar och dörrar samt mycket mer!

Fantastiskt gavelläge med stor altan i västerläge mot orörd skogsdunge. Här bor du i en perfekt symbios mellan naturnära läge och fördelaktiga kommunikationer. 5 minuter promenad till tunnelbana som tar dig till City på 16 minuter. Goda vägförbindelser med närhet till E18, E4 samt Bromma. Tvärbanan kommer snart att möjliggöra praktisk pendling i området!

118 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
118 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
192 kvm
Byggår:
2011
Driftskostnad:
1 858 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

118 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt barnvagn och/eller möblemang. Entrén är utrustat med ett ljust kllinkergolv som sedan övergår till ekparkett längre in i hallen som sedan löper genom hela bostaden. Vitmålade väggar och golvvärme. En härlig takhöjd om 3 meter på innertaket som följer yttertakets sluttning och ger en takhöjd om 2.5 meter i vardagsrummets bortre del.

Sovrum 1: Intill hallen ligger detta rymliga sovrum med fönster mot husets innergård på framsidan. Sovrummet inrymmer en dubbelsäng och/eller hemmakontor samt en platsbyggd ELFA-garderob med en spegelskjudörr samt en vit skjutdörr.

Badrum: Väl tilltaget badrum med tvättstugedel som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från en av Bosch's bästa modellserier. Badrummet är utrustat med det du förväntar dig av ett modernt badrum; golvvärme, LED-spotlights med dimmerstyrning, wc, duschplats med glasväggar, handfat med vitt kommodskåp (Vedum), spegelskåp med belysning (Vedum) samt handukstork. Ytskikten består av svart klinkergolv och vita helkaklade väggar. Tvättstugan går att disponera om genom att ställa torktumlare ovanpå tvättmaskin och få in ett torkskåp.

Sovrum 2: Ett rum med många möjligheter tack vare en egen ingång! Ett rum som kan passa tonårsbarnet som kan komma och gå som den vill. Här kan du hyra ut rummet till en extern part eller till ditt egna bolag. Rummet har ljudisolerade väggar samt dörr. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök: Ett inbjudande kök med öppen och flexibel planlösning mot vardagsrum som ger dig flertalet möbleringsmöjligheter av matplats. I köket finns ett stort takfönster som skänker ett behagligt dagsljus i symfoni med de inbyggda LED-spotlightsen i taket. Fullutrustad maskinpark med induktionshäll från Bosch, köksfläkt från Bosch, varmluftsugn med grillfunktion från Bosch, inbyggd diskmaskin från Bosch, inbyggd micro från Husqvarna. Den andra kökssektionen består av 2 skafferier samt en full size frys med ismaskin från Electrolux samt ett kylskåp med vatten och kolsyremaskin. Vatten och kolsyrefunktionen ur funktion och kostar ca 1700 kr att reparera genom Electrolux. Kvalitétskök från Vedum med vita luckor och arbetsbänk av massiv ek samt dubbel diskho och engreppsblandare. Ovanför arbetsytorna sitter läckert kakel från Höganäs och flertalet eluttag.

Sovrum 4: Ett sovrum som utmärker sig med sitt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier i två väderstreck. Sovrummet är utrustat med mörkläggningsgardin samt LED-belysning i fönsters överkant. Vitmålade väggar samt ekparkett. Ljudisolerade väggar samt dörr och golvvärme.

Sovrum 3: Master bedroom med egeet badrum samt som även inrymmer större dubbelsäng och tillhörande sidobord. Gott ljusinsläpp genom glasdörr som vetter ut mot husets altan på baksidan mot skogsdunge. Här finns LED-belysning vid fönster samt lamellgardiner. Sovrummet är utrustat med 2 ELFA-garderober med skjutdörrar, en spegel samt en vit skjutdörr på vardera garderob. Sovrummet har ljudisolerade väggar samt dörr och även golvvärme.

Badrum 2: Helkaklade väggar i vitt samt svart klinkergolv med vattenburen golvvärme. Dimmerstyrd belysning genom inbyggda LED-spotlights i tak samt spegelskåp med belysning från Vedum. Här finns även vitt kommodskåp från Vedum, wc handukstork, linneskåp/garderob samt badkar.

Framsida: Stenlagd uteplats med avskärmade staket och grind. Perfekt avställningsplats för cyklar eller möjlighet att ställa fram ett café-set och avnjuta morgonkaffet i det soliga österläget. Här finns även ett större förråd om 3,7 kvm utrustat med belysning och eluttag.

Baksida: Privat läge mot skogdunge i västerläge. Altanen är belagd med trätrall närmast fastigheten och stenläggning i ytterkant. Här finns en platsbyggd grill av tegel från sekelskiftesfastighet. Altanen är utrustad med belysning samt ett eluttag i vardera ända. Tomten erbjuder ett körsbärsträd, en syren samt en vinbärsbuske. Här finns ett förråd om ca 4,6 kvm som är isolerat och utrustat med el--element.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans radhus

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme genom frånluftsvärmeväxlare med värmeåtervinning

Ventilation

Mekanisk FTX Från & Tillluftsventilation

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 februari 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 55 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Sedumtak
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Huset är uppkopplat till Sundbybergs stadsnät genom fiber. Nätverksuttag finns i samtliga rum.

Vattenburet system genom luftvärmeväxlare med värmeåtervinning. Styrpanelen utbytt 2016. Ventilation kan ställas in i olika lägen beroende på antalet personer som vistas i huset.

Huset är utrustat med friköpt larmsystem från Risco med mobilsändning. Systemet innefattar magnetsensorer på alla öppningsbara dörrar och fönster, rörelsedetektorer, 4 kameror inomhus samt 2 kameror utomhus med infraröd för nattseende, samt inomhus och utomhussirén.

Parkeringsmöjligheter:

Garageplats kö 550kr from 1/4
Mcplats ca 150kr
Uteparkering
Boendeparkering i området
Planeras för elplatser i garaget

Fastighetsbeteckning

Sundbyberg 2:137

Övriga byggnader

Låst cykelförråd finns för samfälligheten i sidobyggnad vid Lavettvägen 1J.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

22 304 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 11 952 kr
VA: 696 kr
Renhållning: 266 kr
Väg, samf: 4 528 kr
Försäkring: 4 862 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Elkostnaden avser hushållsel samt kostnad för uppvärmning av huset. Samfällighetsavgiften inkluderar yttre underhåll av gemensamma byggnader och anläggningar samt avgift för anslutning till sopsugsanläggning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 142 000 kr, varav byggnadsvärde 1 506 000 kr

Summa pantbrev

4 300 000 kr

Tomt

Areal: 192 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Sundbyberg GA:1, GA:6-GA:7, GA:13
Förmån, Officialservitut: Takutsprång och tillträde, 0183-10/21
Förmån, Officialservitut: Takutsprång och tillträde, 0183-10/21

Tillträde

Enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Karta

Hör av dig till Ramzi Hamam för mer information!

Ramzi Hamam

Ramzi Hamam

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

073-721 60 22

0737-21 60 22

ramzi.hamam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte