Ursviksvägen 2B

Bilder

  • Såld!

Ursviksvägen 2B , Centrala Sundbyberg , Sundbyberg

Välkommen till denna härliga sekelskifteslägenhet i Centrala Sundbyberg! Välplanerade ytor i hela lägenheten, välbevarade detaljer såsom originalgolv och djupa fönster som ger härligt ljusinsläpp! Belägen med närhet till Sundbybergs Centrum där du finner gott om kommunikationer, restauranger, shopping och närservice.

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 883 kr Värme, V/A, Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
3
Byggår:
1930

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Hall- Välkommen till denna ljusa lägenhet med högt i tak! Rymlig hall med plats för avhängning och förvaring. Ljusa målade väggar med karaktäristiskt originalgolv som ger härlig känsla i hela lägenheten. I den inre hallen finns plats för förvaring, avhängning eller mindre kontorshörna.

Kök- I köket får du mycket ljusinsläpp från det stora fönstret som vetter mot den lugna gatan. Ljust kök med vita skåpluckor, mörkt kakel, bänkskiva i trä, vitmålade väggar och originalgolv. Ugn, spishäll, spisfläkt diskmaskin samt kyl & frys. Gott om förvaring och arbetsytor skapar ett funktionellt kök.

Vardagsrum- Rymligt och ljust vardagsrum med gott om plats för soffa, soffbord, tv-möbel samt förvaring om så önskas. Det stora fönstret ger härligt ljusinsläpp och takhöjden skapar härlig rymd. Vitmålade väggar med ena väggen med tapet samt originalgolv.

Sovrum- Välplanerat sovrum som rymmer dubbelsäng samt sängbord. Här finns även utrymme för byrå om så önskas, ytterligare förvaring finnes i den rymliga klädkammaren som är utrustad med Elfasystem som maximerar förvaringsutrymmet. Vitmålade väggar och originalgolv.

Badrum- Ljust kakel och klinker i badrummet gör det ljust. Badkar, WC, handfat med spegelskåp ovan och tvättmaskin. Ovan tvättmaskin finns hyllor för förvaring. Stambyte genomfördes 1992/1993.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 0, hiss finns ej

Avgift

2 883 kr Värme, V/A, Bredband

Andel i föreningen

2,29%

Andel av årsavgiften

2,29%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1930

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 oktober 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 137 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Makaronen 7

Förening

Namn

HSB:s Brf Makaronen i Sundbyberg

Om föreningen

Föreningen består av totalt 45 st lägenheter och 5 st lokaler. Under 1992/1993 gjordes en stor renovering i fastigheten. Då renoverades tak, fasader, trapphus samt den gemensamma tvättstugan och fönster byttes ut. Badrum och kök renoverades och stambyte genomfördes. Under 2004 byttes värmestammar och radiatorer i hela fastigheten. Under 2005 byttes värmeväxlare och expansionskärl och under 2006 så gjordes en kollektivanslutning av bredband. I källaren finns en tvättstuga med två tvättmaskiner, en stor torktumlare och en centrifug. På innergården finns utemöbler och grillmöjligheter samt ett barnvagn/cykelförråd I samband med överlåtelsen debiteras säljaren en överlåtelseavgift på ca 1000 kr och köparen en pantsättningsavgift på ca 400 kr/pant.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB Stockholm och skötsel av mark och fastigheter har HSB Stockholm Teknisk förvaltning ansvarat för. Kostnad för medlemskap i HSB tillkommer. (Andel 500 kr/person och medlemsavgift 150 kr/hushåll och år. Denna kostnad måste betalas till HSB innan de kan godkänna medlemskapet. Inträdesavgiften fås tillbaka vid utträde ur HSB om medlemsavgifterna är betalda). För mer information se: http://www.hsb.se/medlemskap/medlemsvillkor

Om området

Centrala Sundbyberg

Ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva. Grönområden finns runt golfängarna och lötsjön.

Kommunikation

Tunnelbana, Pendetåg samt tvärbanan förflyttar dig lätt mellan olika kommuner inom Stor Stockholm

Närservice

I närområdet finns Solna Buisness med stora ICA Maxi samt en hel del andra butiker. Nere på Sturegatan hittar du affärsgatan med banker, all sort service i form av klädbutiker, restauranger och inredningsbutiker .

Parkering

Parkering finns på gatorna, här gäller boendeparkering som du beställer ifrån Sundbybergs kommun.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad