Fridensborgsvägen 54, vån 3

Bilder

  • Såld!
  • Matplats i kök
  • Vardagsrum
  • Matplats i kök
  • Sovrum

Fridensborgsvägen 54, vån 3 , Järvastaden , Solna

En av de bästa tvåorna i Järvastaden med bra läge i huset. Bostaden har en öppen planlösning samt en balkong med utsikt mot den fina innergården. Bra kommunikationer via pendeltåg som tar dig till Odenplan på ca 7 min samt busslinjer som tar dig till bland annat Solna Centrum, Mall of Scandinavia och Bergshamra om du vill åka tunnelbanans röda linje. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions spår ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidor. Välkommen på visning!

40 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 193 kr värme, vatten, källarförråd och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1201
Byggår:
2009
Driftskostnad:
627 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

40 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in denna mysiga lägenhet om 2 rok med stor och härlig balkong ut mot gård. Lägenheten har allt man kan förvänta sig som generöst badrum, all maskinell utrustning och gott om förvaring i kök.

Hall: Mindre hall med avhängning för ytterkläder och smart förvaring finns i garderob med skjutdörrar.

Vardagsrum: Ljust vardagsrum med utgång till balkong i sydostläge ut mot gård. Här finns gott om plats för utemöbler då balkongen är stor. Bygglov för inglasning av balkong finns. Vardagsrummet har öppen planlösning med köket och här finns utrymme för matplats och soffgrupp. Härligt fönsterparti och utgång till balkongen bidrar med ett rikligt ljusinsläpp. På golvet ligger ett fint ekparkettgolv och väggarna är vitmålade.

Kök: Fräscht och fullt utrustat kök. Gott om förvaring i både över- och underskåp samt generösa arbetsytor. Köket är utrustat med vitvaror som inbyggd mikro, spis med ugn, kombinerad kyl och frys, diskmaskin och spisfläkt.

Sovrum: Ljust och rogivande sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Bra förvaring med en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar.

Badrum: Funktionellt och fräscht badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet är utrustat med wc, spegelskåp med belysning, dusch, handfat med vit underliggande kommod, tvättmaskin och torktumlare samt handduksvärmare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

2 193 kr värme, vatten, källarförråd och bredband

Driftskostnad

7 524 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 4 524 kr

Andel i föreningen

0,827%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 april 2013
Energiprestanda: 154 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Mobiliseringen 2

Förening

Namn

Brf Markan i Järvastaden

Om föreningen

Föreningen har 84 lägenheter och är byggt av Skanska Nya Hem. Lägenheterna är fördelade på sju trapphus och fyra respektive fem våningar. I huset finns garage, cykel- och barnvagnsrum och förrådsutrymmen. Föreningen har även en gemensam tvättstuga belägen på Fridensborgsvägen 48. Det finns 36 st garageplatser för 960 kr/mån och 41 st parkeringsplatser för 450 kr/mån. För närvarande (2018-01-11) finns det lediga garageplatser. I övrigt går det bra att parkera på angivna platser på gatan. Föreningens hushållsavfall tas om hand i en extern PWS behållare som är placerad utmed Fridensborgsvägen. Återvinningskärl för tidningspapper och wellpapp finns vid gamla Överskottsbolaget. Föreningen har en mycket trevlig innergård med planteringar, sittplatser och lekytor för barnen. Samtliga lägenheter är utrustade med 500 upp till 1000 Mbps bredband via fiber. Leverantör av bredbandet är Ownit. Föreningen erbjuder digital-TV från Canal Digital. I basutbudet ingår 16 kanaler och 230 kr/månad läggs till på månadsavgiften som en obligatorisk kostnad. Föreningen har ett gemensamt elavtal och bostadsrättshavaren betalar en preliminär avgift med månadsavgiften. Avstämning av verklig förbrukning sker halvårsvis.

Bygglov finns som tillåter inglasning av balkonger som har en balkong ovanför sig.

I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr/mån och en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. Föreningen har en utmärkt hemsida, www.brfmarkan.se

En kort promenad bort finns det fina grönområdet Igelbäckens naturreservat och vackra gångvägar runt Råstasjön. På Fridensborgsvägen finns flera restauranger, gym och tobaksaffär och i Bagartorps centrum finns en Hemköp-mataffär. Precis utanför porten går buss 505 och 540. 505 går från Järvastaden till Solna Centrum och buss 540 går via Bergshamra till Universitetet. Nattbussar går från både Odenplan och Fridhemsplan ända till Bagartorp. Pendeltåg från Ulriksdal till Stockholms city tar ca 10 min. I närområdet, strax norr om Solna station, byggs just nu en helt ny stadsdel med Friends Arena, hotell, kontor, bostäder samt ett stort shoppingcentrum. För mer information se www.arenastaden.se eller www.mallofscandinavia.se

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

84

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Samtliga lägenheter är utrustade med 500 upp till 1000 Mbps bredband via fiber. Leverantör av bredbandet är Ownit. Föreningen erbjuder digital-TV från Canal Digital. I basutbudet ingår 16 kanaler och 230 kr/månad läggs till på månadsavgiften som en obligatorisk kostnad (kan komma att öka med 10 %).

Parkering

Det finns 36 st garageplatser för 960 kr/mån och 41 st parkeringsplatser för 450 kr/mån. För närvarande (2018-01-11) finns det lediga garageplatser. I övrigt går det bra att parkera på angivna platser på gatan.

Övrigt

Inga planerade avgiftshöjningar enligt förening 2018-01-11

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Idag finns Roul Wallenbergs skola och flertalet förskolor. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Pendeltåg samt busslinje 509.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Järvastadens Servicekiosk Handelsbolag
40 m
Hemköp Ulriksdal
420 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
1,7 km
Solna Centrum
2,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Agnesberg
220 m
I Ur och Skur Järva Staden
230 m
Grundskolor
Ringens Skola
410 m
Ulriksdalsskolan
620 m
Gymnasium
Läroverksplanen
1,7 km
Ingridskolan
2,1 km
Universitet & Högskolor
Polishögskolan
1,5 km
Gameng AB
1,9 km
Banker
Amfa Bank AB
1,4 km
FOREX Bank
1,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
590 m
Stockholms Golfklubb
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ulriksdalshallen
620 m
Sundbybergs Tennisklubb
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
1,6 km
Vasalundshallen
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte