Huvudstagatan 22, 4tr

Bilder

  • Såld!
  • Enormt ljusinsläpp från fyra breda fönsterpartier
  • Vardagsrum med härliga öppna ytor
  • Underbart kök och vardagsrum
  • Barbänk i köksdelen
  • Balkong i söderläge

Huvudstagatan 22, 4tr , Huvudsta , Solna

Accepterat pris! Härlig gavel 3:a (möjlig 4:a) med söderbalkong och fransk balkong. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för stora möbler. Genomgående fina ytskikt där lägenheten färdigställdes år 2006. Stort ljust badrum med tvättpelare och gäst WC. P-plats för 300 kr/mån. Populär brf i lugna Gamla Huvudsta.

93 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 744 kr inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
93 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1062
Byggår:
1974/2006
Driftskostnad:
822 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

93 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och välkomnande hall med säkerhetsdörr. I hallen finns både garderob, städskåp och plats för klädhängare. Yttre del med klinkergolv, i övrigt parkettgolv och vitmålade väggar.

Gäst WC: I anslutning till hallen finns en gäst WC med ljusgrått klinkergolv och vitt stavformat kakel i olika storlek på väggarna. Moderna infällda spotlights i taket. WC, handfat och spegel.

Kök: Mycket smakfullt, modernt och välutrustat kök från Vedum. Gott om skåp, rejäla arbetsytor och trevlig bardel mot vardagsrummet. Vita släta luckor med rostfria beslag, vitt mosaik på väggarna samt ljusgrå laminatbänkskiva med infälld diskho. Rostfri spis, dubbla rostfria kyl/frysar, inbyggd micro i arbetshöjd och diskmaskin från Bosch. Modernt parkettgolv och vitmålade väggar. I anslutning till köket finns en lite avskild yta idealisk för matplats. Denna del har en vacker modern fondtapet.

Vardagsrum: Enorm, inbjudande sällskapsdel i anslutning till kök och matplats belägen i lägenhetens mitt. Totalt fyra breda fönsterpartier inkl. fransk balkong skänker enormt ljus till rummet. I detta rum finns gott om plats för stor soffgrupp, matbord för stora sällskap samt TV-möbel och bokhyllor. Modernt parkettgolv och vitmålade väggar även här. I och med att kök och vardagsrum har öppen planlösning är golvet flytande utan trösklar och skarvar för en underbar helhetskänsla.

Sovrum 1: Stort sovrum med fönster i två väderstreck samt utgång till stor trädäckad balkong i söderläge. Balkongen har kortsida i glas och utsikt mot mysigt skogsparti. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och sängbord. Fyra praktiska garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2: Sovrum/barnrum med stort fönster, en garderob och plats för säng och skrivbord. Parkettgolv och målade väggar. I anslutning till sovrummet finns en utmärkt arbetshörna med spotlights eller så kan ytan användas för extra förvaring.

Badrum: Rymligt och mycket fint badrum med plats för allt som behövs. I badrummet finns handfat, duschhörna, vägghängd WC, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i väggskåp samt högskåp. Trendiga detaljer som infällda spotlights i tak och trähylla ovanför handfat och WC. Ljusgrått klinkergolv med golvvärme och vitt stavformat kakel i olika storlek på väggarna.

Till lägenheten hör ett lättillgängligt och rymligt förråd samt möjlighet till egen parkering på gården.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Avgift

5 744 kr inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband

Driftskostnad

9 864 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 200 kr
Försäkring: 2 664 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Försäkring avser hemförsäkring inkl. bostadsrättstillägg och allrisk.

Andel i föreningen

5,07%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1974/2006

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 maj 2008
Energiprestanda: 174 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Stenbrottet 66 i Solna

Om föreningen

Brf Stenbrottet 66 i Solna är en bostadsrättsförening med 22 lägenheter, 1 lokal och 26 parkeringsplatser med adress Huvudstagatan 22-24. Lägenheterna är mellan 2 rok-4 rok. Fastigheten uppfördes 1974 som ett kontorshus och byggdes om till lägenheter under 2005/2006 då samtliga lägenheter fick en hög och modern nyproduktionsstandard. Utmärkande för lägenheterna är de stora fönsterpartierna med låg bröstning på fönstren som ger enormt ljusa och öppna lägenheter. Samtliga lägenheter har fönster och ljusinsläpp från minst två väderstreck. Total bostadsyta är 1834 kvm och total lokalyta är 355 kvm. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. Föreningen har en hemsida, www.huvudstagatan22.se

Föreningen ligger med ca 5 min promenad till T-bana Västra Skogen (både Akalla och Hjulstalinjerna) varifrån resan tar ca 7 min till T-Centralen. Utmärkta cykelvägar tar dig till city och Vasastan på ca 15 minuter och för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a linje 113 (Vreten-Solna C), 152 (Vreten-Liljeholmen) och 507 (Västra Skogen via Karolinska till Karlberg). Mataffär, restauranger och café finns längre ner på Huvudstagatan och i närområdet finns även bl.a. Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. För barnfamiljen finns både Tallbackaskolan och Granbackaskolan i direkt närhet. Dessa erbjuder förskoleklass-årskurs 9 respektive förskoleklass-årskurs 5. I området finns också ett antal kommunala och privata förskolor. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice

Om området

Huvudsta

Solnastadsdelen Huvudsta är ett vidsträckt grönområde med kust mot Ulvsundasjön och inloppet till mälaren i söder och Skytteholm och Solna C i norr. Här är nära till såväl Kungsholmen, Vasastan som Sundbyberg.

Kommunikation

Tunnelbana finns lättillgängligt oavsett var i Huvudsta man bor. T-bana Västra Skogen ligger på Johan Enbergs väg, T-bana Huvudsta ligger vid Huvudsta C mellan Jungfrudansen, Bygatan och Storgatan och från Lundagatan och Bangatan går man enklast till T-bana Solna C.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Rapidköp
260 m
Deluxeriet
280 m
Köpcentrum & Gallerior
Solna Centrum
900 m
Mall of Scandinavia
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Stenbacka Förskola
160 m
Utkikens Förskola
160 m
Kollektivtrafik
Interfleet Technology AB
2,7 km
Arlanda Express
4 km
Grundskolor
Stenbacka Förskola
160 m
Nya Ängkärrsskolan
240 m
Gymnasium
Psykologigymnasiet Sverige AB
1,2 km
Svensk Helhetsdesign AB
1,3 km
Universitet & Högskolor
Karolinska Development AB
1,4 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
1,6 km
Banker
Swedbank
670 m
Handelsbanken Solna Centrum
800 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lars-Magnus Wester
2,7 km
Golfstar Bromma
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Hobbylokalen Fritidshem
420 m
Solnahallen
940 m
Simhallar & Utomhusbad
Vasalundshallen
1,8 km
Medley Holding AB
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte