Fridensborgsvägen 137, vån 2

Bilder

  • Såld!

Fridensborgsvägen 137, vån 2 , Järvastaden , Solna

Mycket bra 4:a eller 5:a i området med fantastiska sällskapsytor, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och två generösa balkonger varav en ut mot innergård. Bostaden kan med en gipsvägg enkelt planeras om till en bra 5:a. Se alternativ planritning. Bostaden har två badrum samt gott om förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar längs hallens vägg. Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med närhet till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Precis utanför finns bussar, restauranger, ICA, gym, skräddare och frisör. I närområdet finns även större affärer som Coop, Willis, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA. Välkommen på visning!

104 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 468 kr inkl. värme, kallvatten, (obligatorisk tillägg om 220 kr för kabel-TV och bredband)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
104 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
21201
Byggår:
2017
Driftskostnad:
150 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

104 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Hall med avhängning till vänster samt gott om förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med skjutdörrar.

VARDAGSRUM: Härligt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till den stora balkongen. Social och öppen planlösning mot kök och matplats. Här kan man med en vägg enkelt planera om till en bra 5:a. Se alternativ planritning.

KÖK: Fullt utrustat kök med gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Stor matplats i kök intill fönster till det större sällskapet. Utrustning: Kyl, frys, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, köksfläkt, induktionshäll samt inbyggd mikro.

SOVRUM 1 och 3: Rymliga sovrum med plats för säng, förvaring och möblemang om så önskas.

SOVRUM 2: Stort master bedroom med plats för en stor säng, förvaring samt möblemang. Utgång till en stor balkong ut mot innergård.

BADRUM: Helkaklat badrum med klinker och golvvärme. Utrustning: Duschhörna med glasdörrar i klarglas, handfat med underliggande kommod, badrumsspegel, torktumlare och tvättmaskin med ovanliggande arbetsyta, förvaring i skåp ovan arbetsyta.

DUSCH: Helkaklat dusch med klinker på golv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

5 468 kr inkl. värme, kallvatten, (obligatorisk tillägg om 220 kr för kabel-TV och bredband)

Driftskostnad

1 800 kr/år

Kommentar

Övrigt: Prel. beräkning kostnad för varmatten per år.

Andel i föreningen

0,9366%

Andel av årsavgiften

0,93659%

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

2017

Energideklaration

Ej utförd.

Förening

Namn

Brf Blåbärsskogen

Om föreningen

Kvarteret Blåbärsskogen ligger på ett av Järvastadens mest eftertraktade lägen och består av 130 bostäder, samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Blåbärsskogen byggs som ett U-format kvarter mellan ett skogsparti i söder och Spegeldammsparken i norr. Här byggs välplanerade lägenheter i olika storlekar för människor i alla åldrar. Samtliga bostäder får minst en balkong eller uteplats, varav några blir riktigt väl tilltagna. Fyra lägenheter får generösa takterrasser med utsikt över parken.
Järvastaden har på kort tid blivit en omtyckt, modern stadsdel på Stockholmskartan. Hit har många redan hittat som vill bo nära både skogen och staden. I synnerhet barnfamiljer har kommit att uppskatta den trygga småstadsmiljön, på smidigt pendelavstånd från innerstan.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

130

TV och Bredband

Obligatoriskt tillägg tillkommer om 220 kr/mån för telia tripple play (iptelefoni, bredbant och tv)

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget som ligger under gården. Här finns även fem platser med laddningsuttag för elbil. Det finns även utvändiga parkeringsplatser att hyra. Dock måste man ringa föreningen och fråga om det finns lediga platser.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Till varje lägenhet hör ett förråd i källarplan som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Förråden delas av med gallerväggar och utrustas med hylla och klädstång. I källarplanet finns även barnvagns- och rullstolsrum. Förråden är så väl tilltagna att det även ryms en cykel i dem.

Viktiga dokument

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Idag finns Roul Wallenbergs skola och flertalet förskolor. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Pendeltåg samt busslinje 509.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad