Hamngatan 18 B, 5 tr

Bilder

  • Såld!
  • Utsikt från balkong mot Tuvanparken och strandpromenaden
  • Generös balkong i söderläge
  • Vardagsrum på gaveln med utgång till balkong
  • Detaljbild gavelfönster
  • Stort vardagsrum mot kök

Hamngatan 18 B, 5 tr , Sundbyberg Strand , Sundbyberg

Välkomna till denna ljusa, nyproducerade gavel 3:a i ett av Sundbybergs bästa lägen. Stort kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum och välplanerat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Njut av höstsolen på den generösa balkongen i söderläge med utsikt över Tuvanparken och Bällstaån.

74,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 173 kr inkl värme, bredband, kabel-TV och kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74,5 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
61504
Byggår:
2016/2017

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Hall med ljus insida på säkerhetsdörr som öppnar upp och matchar bra mot klädhängare, städskåp, linneskåp och garderob.

Kök och vardagsrum: Stilrent och modernt kök med Vedums vita köksluckor "Maja" och rostfria handtag. Grått kakel Hexagon ovan köksbänk av laminat.
Inbyggd micro, induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd spiskåpa, integrerad diskmaskin, spisfläkt och kyl/frys. Kökets alla maskiner är vita vilket smälter in perfekt med resten utav köket. Gott om eluttag och arbetsytor gör köket idealiskt för matlagning och ger plats för köksmaskiner. I anslutning till köket finns ett härligt och inbjudande vardagsrum med enormt ljusinsläpp och gavelfönster mot Tuvanparken. Kök och vardagsrum är totalt ca 33 kvm vilket möjliggör stora trevliga sammankomster. Från vardagsrummet nås en stor balkong i sydostläge. Balkongen har högt och fritt läge med utsikt över Tuvanparken och mot Bällstaån.

Sovrum 1: Underbart rofyllt sovrum om ca 15 kvm med fönster i högt läge utan insyn. Här finns fyra garderober.

Sovrum 2: Mindre sovrum med fönster i fritt läge. Idealiskt som barnrum.

Badrum: Smakfullt badrum med grått klinkergolv Hexagon och vitt högblankt kakel på vägg. Rejäl rymd med duschvägg i klarglas där även plats för badkar finns. Spegelskåp, tvättställ, väggskåp och tvättmaskin samt torktumlare. Maskinerna är placerade bredvid varandra med en vit laminatbänk ovanför. Mycket praktiskt med bänk för att vika och sortera tvätt eller använda som skötbord.

I lägenheten är det genomgående vitmålade väggar, ekparkettgolv och ca 2,5 m i takhöjd. Vackra fönsterbänkar i grå kalksten. Till lägenheten hör ett separat källarförråd. Varmvatten faktureras separat enligt löpande avstämning mot vattenmätare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 7, hiss finns

Avgift

4 173 kr inkl värme, bredband, kabel-TV och kallvatten

Andel i föreningen

0,9449%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016/2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Förrådet 1

Förening

Namn

Brf Elverket II

Om föreningen

Brf Elverket II består av totalt 115 st lägenheter och 3 st lokaler (varav en förskola i gårdshuset) fördelade på sex trapphus i två huskroppar. Föreningen har en gemensam öppen innergård mot Tuvanparken. I månadsavgifterna ingår ett gruppavtal via Comhem. Där ingår grundutbud för TV-kanaler, anslutning för hemtelefoni och bredband 100/100. Eventuella tillvalstjänster betalas av respektive bostadsrättshavare direkt till leverantören. Under fastigheten finns ett garage i två plan med totalt 72 st platser. För dessa gäller separat kö och kostnaden är 1200 kr/mån. Enligt mejl från Parkando 2018-09-17 finns lediga garageplatser. I samma plan finns även lägenhetsförråden. Det finns även 2 st markparkeringsplatser utomhus. Föreningen kommer att höja månadsavgifterna med 2 % från 1/1-2019 i enlighet med den ekonomiska planen.

Föreningen har ett mycket attraktivt läge vid Sundbybergs strand. I direkt anslutning finns all närservice som restauranger, caféer och mataffärer. Precis nedanför huset finns den trevliga strandpromenaden som leder hela vägen in till city längs med Ulvsundasjön. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna parker, shopping eller kultur och sport. Endast ca 5 min bort finns Sundbybergs centrum med all service och mycket goda kommunikationer. Här finns både fjärrtåg, citybanan, tunnelbana, många busslinjer samt tvärbanan. Restiden från Sundbyberg in till Stockholm med tunnelbana är ca 10 minuter och med citybanan ca 8 minuter. Granne med föreningen finns populära Tuvanparken och Strandtorget direkt nedanför med stora mysiga sittytor och trädäck. Flera förskolor finns i närområdet,bl.a. en i föreningen! Dessutom finns Lilla Alby Skola på andra sidan Tuvanparken och där finns förskoleklass till årskurs 6. Läget är således idealiskt för barnfamiljen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte