Fredsgränd 7

Bilder

  • Såld!

Fredsgränd 7 , Centrala Sundbyberg , Sundbyberg

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet på populära Fredsgränd på Tulemarken i Centrala Sundbyberg! Underbar gavellägenhet belägen högt upp i huset med stor balkong i bästa solläge helt utan insyn. Stilrena materialval i hela lägenheten, härlig social planlösning och rikligt med ljusinsläpp. Här bor du i närheten av kommunikationer, skolor/förskolor, affärer, närservice och idrottsplatser samt härliga Lötsjön!

77 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 949 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV, Bredband/IP-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
644
Byggår:
2009

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77 kvm

Rumsbeskrivning

Hall- Rymlig hall med utrymme för avhängning och skohylla. Direkt tillgång till en av de rymliga klädkamrarna som rymmer mycket. Ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum- Ett helt underbart rum med otroliga fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp! Gott om plats för stor soffa, soffbord och övrig möblering. Direkt utgång till den rymliga balkongen om ca 6,5 kvm som har sol från morgon till kväll (9-21)! Öppen planlösning till köket ger stora sociala ytor. Ekparkett och vitmålade väggar.

Kök- Ett modernt och praktiskt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Vita skåpluckor, kakel som skiftar i brunt/grått samt bänkskiva i amerikansk valnöt. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande från högkvalitativa Bosch. Kyl & frys (2017), induktionshäll, spisfläkt, ugn, integrerad micro samt diskmaskin. Naturlig yta för större matplats för upp till ca 8 personer.

Sovrum 1- Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt byrå. Vitmålade väggar med en mönstrad tapet samt ekparkett. Härligt ljusinsläpp från fönstret med grönska utanför.

Sovrum 2- Ett perfekt rum för barn, gäster eller kontor vid behov. Förvaring i form av en garderob. Vitmålade väggar och ekparkett. Även här stort fönster som ger härligt ljusinsläpp med grönska utanför.

Badrum- Modernt och stilrent badrum med vitt kakel och mörkgrått klinker. Vit kommod med handfat med spegelskåp med belysning ovan, WC, duschhörna med böjd duschvägg i klarglas samt handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch med avlastningsbänk och praktiska vägghängda skåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

3 949 kr inkl Värme, VA, Kabel-TV, Bredband/IP-telefoni

Andel i föreningen

1,5767%

Andel av årsavgiften

1,5767%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 juni 2011
Energiklass: C
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Tulehöjden

Om föreningen

Brf Tulehöjden består av tre bostadshus som hade inflyttning under 2009 och har adress Fredsgränd 7-11. I de tre fastigheterna finns totalt 59 bostadslägenheter mellan 2 rok och 5 rok. Barnvagnsrum finns i huset och i anslutning till fastigheten finns cykelrum och sopbehållare. Föreningen har via gemensamhetsanläggningen tillgång till 47 parkeringsplatser. P-plats kostar 400 kr/mån. I övrigt gäller boendeparkering i närmiljön, kostnad 300 kr/mån alt. 960 kr/4 mån. Laddstolpar avser att byggas under våren 2018. Sedan 2014 har föreningen ett avtal via ComHem. Det innebär att föreningen står för kostnaderna för bredband 100 MB in/10 MB ut, 18 kanaler i basutbud för TV-kanaler och IP-telefoni. Överlåtelseavgift om ca 1100 kr och pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant debiteras köparen. Föreningen har en informativ hemsida, www.tulehojden.se

Brf Tulehöjden är centralt belägen nära den populära och trevliga Tornparken samt mysiga Lötsjön. Endast ett par minuter bort ligger Sundbybergs centrum, med en mix av småbutiker, större butikskedjor och flertalet restauranger. Här finns även all tänkbar service med livsmedelsbutiker, banker, apotek etc. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna oaser, shoppingstråk, kultur eller caféer. För den idrottsintresserade finns precis utanför huset bl.a. ishall, nyrenoverad simhall och idrottshall vid Sundbybergs IP samt utmärkta löparspår vid Lötsjön och Råstasjön. Med både tunnelbana, pendeltåg och buss tar du dig snabbt in till Stockholm City. Restiden från Duvbo in till Stockholm City med tunnelbana är 13 minuter och med pendeltåg från Sundbyberg C. 8 minuter. Busslinje 595 går till Centralen via Solna Centrum och med buss 506 tar du dig enkelt till Karolinska. Tvärbana norr mellan Alvik och Solna Station via Sundbyberg är också ett bra tvärgående resalternativ.

Belåningsgrad per kvm 7.855kr.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Centrala Sundbyberg

Ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva. Grönområden finns runt golfängarna och lötsjön.

Kommunikation

Tunnelbana, Pendetåg samt tvärbanan förflyttar dig lätt mellan olika kommuner inom Stor Stockholm

Närservice

I närområdet finns Solna Buisness med stora ICA Maxi samt en hel del andra butiker. Nere på Sturegatan hittar du affärsgatan med banker, all sort service i form av klädbutiker, restauranger och inredningsbutiker .

Parkering

Parkering finns på gatorna, här gäller boendeparkering som du beställer ifrån Sundbybergs kommun.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad