Boplatsvägen 7, vån 4

Bilder

  • Såld!

Boplatsvägen 7, vån 4 , Järvastaden - Västra Brotorp , Sundbyberg

Fast pris. Nyproducerad 1:a högt upp i huset med en stor balkong om 5 kvm och mycket bra planlösning. Bostaden har ett fullt utrustat kök med bland annat induktionshäll, rostfria vitvaror och diskmaskin. Stort badrum med infällda spotlights i tak, kombomaskin (tvätt/tork) samt komfortvärme i golv. Bostaden är beläget i expansiva Järvastaden/Brotorp med närhet till Mall of Scandinavia med en biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Gångavstånd till bland annat ICA, gym, motionsspår och restauranger. Välkommen att köpa en riktig bra bostad! Tillträde 22 aug -17.

33 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 327 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV basutbud (comhem), bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
33 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
642
Byggår:
2017

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

33 kvm

Rumsbeskrivning

Se inredningsval under dokument!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

2 327 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV basutbud (comhem), bredband

Andel i föreningen

0,5572%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

2017

Energideklaration

Ej utförd.

Förening

Namn

Brf Löparen i Sundbyberg

Om föreningen

Bostadsrättstillägg ingår i fastighetsförsäkringen.

Antal lägenheter

121

Parkering

63 garageplatser 1000 kr/mån
7 platser utomhus, 600 kr/mån, varav 4 platser är till gemensam bilpool

Om området

Järvastaden - Västra Brotorp

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia står nu klar! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad