Fridensborgsvägen 161, ep

Bilder

  • Såld!

Fridensborgsvägen 161, ep , Järvastaden , Solna

Mycket bra fyra i området med fantastiska sällskapsytor, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och en generös uteplats ut mot en härlig innergård i söder läge. Bostaden har två badrum samt gott om förvaringsmöjligheter i garderober längs hela hallens vägg och hela sovrummets vägg. Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med närhet till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Precis utanför finns bussar, restauranger, ICA, gym, skräddare och frisör. I närområdet finns även större affärer som Coop, Willis, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA. Välkommen på visning!

100,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 177 kr inkl. värme, kallvatten, förråd. Obligatoriskt tillägg om 240 kr/månad för TV, bredband, telefoni.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100,5 kvm
Våning:
ep, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
708 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

100,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Hall med avhängning till vänster.

PASSAGE: I anslutning till hallen finns passage med gott om förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med skjutdörrar.

VARDAGSRUM: Härligt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till den stora uteplatsen ut mot innergård.

KÖK: Fullt utrustat kök med gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Rymlig matplats i kök intill fönster till det större sällskapet. Utrustning: Kyl, frys, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, köksfläkt, induktionshäll samt inbyggd mikro.

SOVRUM 1 och 2: Rymliga sovrum med plats för säng och möblemang om så önskas.

SOVRUM 3: Stort master bedroom med plats för en stor säng, förvaring samt möblemang. Garderobsvägg med skjutdörrar finns.

BADRUM: Helkaklat badrum med klinker. Utrustning: Badkar, handfat med underliggande kommod, badrumsskåp med spegel, torktumlare och tvättmaskin med ovanliggande arbetsyta, förvaring i skåp ovan arbetsyta.

DUSCH: Helkaklat dusch med klinker på golv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

ep, hiss finns

Avgift

5 177 kr inkl. värme, kallvatten, förråd. Obligatoriskt tillägg om 240 kr/månad för TV, bredband, telefoni.

Driftskostnad

8 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 500 kr
Övrigt: 3 000 kr

Kommentar

Övrigt: Prel. förbrukning varmvatten

Andel i föreningen

0,794%

Byggnad

Byggnadsår

2017

Energideklaration

Ej utförd.

Förening

Namn

Brf Pyrolan i Järvastaden

Antal lägenheter

175

TV och Bredband

TV och bredband är gruppanslutet via Bredbandsbolaget och avgiften är 240 kr per lägenhet och månad och är obligatoriskt. Kostnad för eventuella TV-kanaler utöver basutbudet, eventuella fasta avgifter och samtalsavgifter för telefoni tillkommer och betalas av bostadsrättshavaren direkt till respektive leverantör.

Parkering

125 garageplatser för bil, 4 MC-platser samt 12 p-platser på gatan. Platserna kommer blockuthyras till företag som bedriver momspliktig verksamhet. Kostnad för garageplats för bil är 1 025 kr/månad inkl. mervärdeskatt. Kostnad för MC-plats är 350 kr/månad inklusive mervärdesskatt. Kostnad för utomhusparkeringen är 500 kr/mån.

Övrigt

Gemensamt upphandlat elavtal i föreningen. Hushållsel och varmvatten avräknas årsvis efter förbrukning. Bostaden är en 1,5 rum och kök enligt ekonomisk plan.

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia står nu klar! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willis, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, oändligt med restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad