Ankdammsgatan 40, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Ankdammsgatan 40, 3 tr , Skytteholm , Solna

Nyrenoverad och stambytt 3:a i attraktiva Skytteholm. Toppfräscht kök och helkaklat badrum. Hela lägenheten har smakfullt totalrenoverats under 2017. Inglasad balkong mot parken. I området finns bageri, mataffär samt förskolor och skola. Endast ca 5 min till all service och goda kommunikationer vid Solna C.

74 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 442 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
2012
Byggår:
1958
Driftskostnad:
491 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Praktisk hall med tre inbyggda garderober med överskåp. Säkerhetsdörr samt separat innerdörr gör lägenheten oerhört tyst. Yttre del med vackert klinkergolv och inre del med ekparkett.

Vardagsrum: Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med ett underbart brett fönsterparti som skänker en härlig kontakt med Skytteholmsparken utanför. Utgång till en inglasad balkong med förmiddagssol.

Sovrum 1: Med fönster mot balkong och park finns ett rogivande sovrum. Detta är lugnt beläget och utan insyn. Här ges ordentlig plats för både dubbelsäng, byråer och garderober.

Sovrum 2: Trevligt sovrum med fönster i högt och fritt läge. Långa väggytor gör att både säng, skrivbord och bokhyllor ryms.

Badrum: Helt nyrenoverat, exklusivt och stambytt badrum från 2017. Klinkergolv med komfortvärme och kaklade väggar med stavmosaik. Tvättställ/kommod i granit och porslin. Vacker spegel m integrerad ledbelysning och infällda spotlights i taket med dimmerfunktion. Vägghängd WC och duschhörna med infällbara väggar i klarglas. Modern duschlösning med både handdusch och fast takdusch. Elhanddukstork möjliggör varma handdukar efter duschen. I badrummet är det förberett för tvättmaskin.

Kök: Modernt grått Ikeakök, modell Bodbyn, från 2017. Vitt blankt fasat kakel och laminatbänkskiva med modern betonglook. Praktisk infälld diskho i bänkskivan gör det enkelt att torka av bänkarna. Integrerad diskmaskin och integrerad kyl/frys. Bredvid kyl/frys finns ett högskåp med integrerad mikrovågsugn och varmluftsugn. Induktionshäll infälld i bänkskivan och extra bred spisfläkt med kolfilter (90 cm) i rostfritt stål och glas. Vackert väggvitrinskåp och bänkvitrin med ledbelysning. Gott om förvaring i många skåp och lådor med dold trycköppning och mjukstängning. I köket finns matplats för ca 6 personer.

Hela lägenheten totalrenoverades under 2017. Ekparkettgolv i hall och vardagsrum slipades om och det lades in nya ekgolv i kök och i de båda sovrummen. Samtliga snickerier, väggar och tak målades om och är i dagsläget ljusa och fräscha. Elen i köket drogs om samt ny elcentral och jordfelsbrytare installerades. Lägenheten har även stambytts under 2017. Genomgående i hela lägenheten finns nya isolerglasfönster från 2014. Till lägenheten hör två stycken källarförråd. Ett är rejält tilltaget om ca 6 kvm och det andra är ett mindre så kallat matkällarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 13, hiss finns

Avgift

3 442 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

5 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 300 kr
Försäkring: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Notera att ägaren inte har bott i lägenheten det senaste året.

Andel i föreningen

1,39409%

Andel av årsavgiften

1,39%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 augusti 2008
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Snickaren 2

Förening

Namn

Brf Snickaren 2

Om föreningen

Brf Snickaren 2 består av 62 bostadsrätter samt 7 garageplatser och 13 parkeringsplatser. Föreningen bildades redan år 1958. För närvarande är det kö till både garage- och parkeringsplatserna. Boendeparkering gäller i området, kostnad 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal. I föreningen finns en fin tvättstuga (renoverad hösten 2009) med totalt fem tvättmaskiner (varav en mattvätt), två torktumlare, en mangel och två separata torkrum. I övrigt finns bastu, hobbyrum, barnvagnsrum, cykelförråd samt grovsoprum och pappersinsamling. Kabel-TV via ComHem och bredband via ComHem och Telia. Föreningen debiterar köpare en överlåtelseavgift på ca 1100 kr. Under 2009 har föreningen genomfört relining av dagvattenledningen samt lagt nytt tak. Under 2011 målades väggar och golv i källaren om, fjärrcentralen byttes ut och huset dränerades om. Under hösten 2014 genomfördes ett fönsterbyte i föreningen. Stambytet av kök och badrum slutfördes under 2017 i hela huset. Enligt mejl från föreningen 15/1-2018 har de beslutat om en avgiftshöjning om 9 % från 1/4-2018. Föreningen planerar i framtiden att göra en översyn av elledningarna och troligen kommer hissarna att renoveras. För dagsaktuell information ang framtida avgiftsförändringar, reparationer etc. rekommenderas att kontakta styrelsen direkt samt att besöka föreningens hemsida, www.brfsnickaren2.se

Brf Snickaren 2 är belägen i populära Skytteholm och granne med välbesökta Skytteholmsparken. Precis utanför porten finns busshållplats med bussar mot Sundbyberg. Brommaplan, Solna C, Danderyd och Spånga Station. I närområdet finns mataffär, bageri, restaurang och tobaksaffär. På andra sidan parken finns Solna Centrum med tunnelbana (restid ca 10 min till T-Centralen), bussar och många olika affärer, restauranger och all närservice. Tvärbanan, Alvik-Solna Station är en mycket praktisk länk för att ta sig vidare med övriga kommunikationer. På cykelavstånd finns både Hagaparken och Brunnsviken med Hälsans Stig samt den härliga strandpromenaden vid Huvudsta Strand som leder hela vägen in till Stockholm. Solnahallen och Skytteholms IP finns i närområdet, liksom flera lekplatser, förskolor och skolor.

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad