Mårdstigen 2

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Badrum
  • Sovrum 1
  • Terrass
  • Fasad

Mårdstigen 2 , Bergshamra , Solna

Välkommen till denna unika etagelägenhet i familjevänliga Bergshamra! Denna topprenoverade lägenhet är perfekt för den större familjen med möjligheten att disponera den som en 5:a. Stilrena och exklusiva materialval i hela lägenheten, balkong samt terrass och väl tilltagna rum. Här bor du med närhet till naturen samtidigt som du har alla bekvämligheter såsom affärer, närservice och kommunikationer runt hörnet.

100,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
6 082 kr inkl. värme, vatten, bredband, telefoni, förråd (obl. tillägg 1551kr/mån)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
100,5 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
1203
Byggår:
1953-1955
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

100,5 kvm

Rumsbeskrivning

Entréplan
Hall- Välkomnande hall med plats för avhängning, skohylla samt förvaring i form av klädkammare. 3-stavs ekparkett och vitmålade väggar.

Kök- Modernt och välplanerat kök med vita skåpluckor och bänkskiva i tålig sten. Gott om förvaring och arbetsytor samt plats för mindre matplats invid det härliga fönstret. Ugn, micro, induktionshäll, spisfläkt, integrerad kyl & frys samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande. Även här 3-stavs ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum- Underbart rum med härligt ljusinsläpp och direkt utgång till balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Här finns gott om plats för soffa, soffbord, tv-möbel och övrig möblering. Direkt anslutning till matsalen. 3-stavs ekparkett och vitmålade väggar.

Matsal- Väl tilltaget rum som i dagsläget disponeras som matsal men som kan användas som det fjärde sovrummet vid behov. Underbart ljusinsläpp från fönstret som vetter mot den lugna innergården. 3-stavs ekparkett och vitmålade väggar.

WC- WC med hanfat med spegel ovan. Golv i exklusiv marmor samt delvist kaklat med marmorkakel.

Övre plan
På det övre planet ryms lägenhetens samtliga sovrum, badrum samt den fantastiska terrassen.

Sovrum 1- Väl tilltaget master bedroom med utrymme för dubbelsäng, sängbord samt förvaring. Mindre klädkammare. Direkt utgång till terrassen med underbar utsikt samt eftermiddags- och kvällssol. 3-stavs ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2- Även detta rum är rymligt med plats för säng, sängbord samt förvaring. Mindre klädkammare för kläder. Även från detta rum når du terrassen. 3-stavs ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 3- Det tredje sovrummet är även det rymligt och ger plats för säng, sängbord och förvaring. Underbart ljusinsläpp från det karaktäristiska fönstret. 3-stavs ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum- Exklusivt badrum helt i marmor med WC, handfat, inbyggt badkar samt tvättmaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns ej

Avgift

6 082 kr inkl. värme, vatten, bredband, telefoni, förråd (obl. tillägg 1551kr/mån)

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,37301%

Andel av årsavgiften

0,37301%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1953-1955

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övriga byggnader

Föreningens medlemmar har tillgång till cykelförråd samt tvättstuga, finns i lägenhetens trapphus.
2 st källarförråd tillhör lägenheten.
Städning av trapphus görs av städentreprenör.

Gästparkering finns längst ner på Lostigen och avgift betalas i automat.
Föreningen har 250 parkeringsplatser och ett antal har elanslutning för motorvärmare.
Föreningen har 50 garageplatser som finns med ingång från Ekorrstigen

Förening

Namn

Brf Bergshamra i Solna

Om föreningen

Föreningen består av totalt 392 st lägenheter med bostadsrätt, 2 st lägenheter med hyresrätt samt 10 st lokaler. Husen byggdes under perioden 1953-1955 och ritades av arkitekterna Sven Backström och Leif Reinius. De utgör den första bebyggelsen i stadsdelen Bergshamra och kallas för Stjärnhusen pga formen där tre huskroppar utgår från ett trapphus och planlösningen medför att alla lägenheter får ljus från minst två håll. Gårdarna är stora och lummiga. Områdets karaktär har tillvaratagits genom att utnyttja terrängen och att även bevara befintliga träd och klippor. I huset finns en fräsch nyrenoverad tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare, en centrifug, en mangel och ett torkrum. I huset finns även cykelförråd och barnvagnsrum. Föreningen har 250 st parkeringsplatser och 50 st garageplatser. I dagsläget är det kö till samtliga platser. I övrigt gäller boendeparkering i närområdet kostnad 170 kr/mån alt. 400 kr/kvartal. Föreningen har även en hemsida, www.hsb.se/stockholm/bergshamraisolna

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

393

Antal hyresrätter

15

Antal lokaler i föreningen

2

Parkering

Föreningen har 250 p-platser med och utan uttag för motorvärmare samt 50 garageplatser. Garaget ligger på Ekorrstigen 2, bakom pizzerian.
Uthyrning av parkeringsplatser för medlemmar administreras av SBC. Hör av dig till deras kundtjänst på 0771-722 722 eller kundtjanst@sbc.se om du önskar hyra.

Renoveringar

Stambyte- Pågående
Takomläggning 2017

Inga planerade avgiftshöjningar planerade framöver

Om området

Bergshamra

För dig som vill bo nära naturen är Bergshamra perfekt. Bergshamra ligger mitt i nationalstadsparken så det finns många tillfällen till naturupplevelser. Ett stenkast från denna bostad i södra Bergshamra ligger Tivoliparken med utsikt över hela Brunnsviken, härliga grönområden och vatten med badbrygga. I närheten passerar Hälsana stig med dess cykelbanor och vandringsvägar, som sträcker sig runt både Brunnsviken och Edsviken (längs vägen finns det badplatser, gräsklädda ängar och fornlämningar). Här bor du dessutom nära Hagaparken där du både kan bada, umgås och motionera. Ett annat alternativ är att bege dig till Ulriksdals slottsområde där du kan ströva omkring i parken. Inom promenadavstånd hittar du Bergshamras tempererade utomhusbad som ligger lugnt, vackert och lättillgängligt beläget. Badet är omgivet av fina gräsytor för sköna solstunder, lek och motion. Badet har en 25-meters bassäng och två mindre barnpooler. I Bergshamra finns det även en idrottsplats (Bergshamra IP) med en amerikansk fotbollsplan, bandyarena, två tennisbanor, 11-mannaplan för fotboll och en 7-mannaplan för fotboll med uppvärmt konstgräs. Runt den stora fotbollsplanen går det löparbanor för dig som vill motionera.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Bergshamra
480 m
Team T.s.f. AB
480 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
1,8 km
Mörby centrum
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Barnens Montessoriakademi
260 m
Tellus Förskola
280 m
Grundskolor
Ingridskolan
270 m
Bergshamraskolan
270 m
Gymnasium
Ingridskolan
270 m
Naturens Hus
1,8 km
Universitet & Högskolor
Bergianska trädgården
1,6 km
Stockholms Universitet
2,1 km
Banker
Handelsbanken Frösunda
1,4 km
FOREX Bank
1,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Stockholms Golfklubb
1,5 km
Ulriksdals Golfklubb
1,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bergshamra Arena
450 m
Vattenhuset AB
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
1,2 km
Medley Holding AB
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte