Hamngatan 24A, 7 tr

Bilder

  • Såld!
  • Terrass med utsikt över takåsarna
  • Underbar terrass i sydvästläge
  • Utsikt från terrassen mot Bällstaån
  • Vardagsrum med utgång till terrassen
  • Kök och vardagsrum

Hamngatan 24A, 7 tr , Centrala Sundbyberg , Sundbyberg

Underbart ljus och nyproducerad penthouselägenhet i attraktiva Brf Elverket II. Fantastisk terrass i väster om ca 38 kvm med utsikt över takåsarna. Kök och v-rum om ca 36 kvm i öppen planlösning. Stort sovrum med balkong. Granne med Sundbybergs strand och endast några minuter till all service i Sundbybergs Centrum.

73 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 116 kr inkl. värme, bredband, kabel-TV och kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
8, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11704
Byggår:
2017

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Hall i vinkel med ljusa väggar och en garderob. Plats finns för klädhängare. Säkerhetsdörr dämpar effektivt ljud och gör lägenheten mycket tyst.

Badrum: Smakfullt badrum med grått klinkergolv Hexagon och vitt högblankt kakel på vägg. Rejäl rymd med duschvägg i klarglas där även plats för badkar finns. Spegelskåp, tvättställ med kommod, väggskåp och tvättmaskin samt torktumlare. Maskinerna är placerade bredvid varandra med en vit laminatbänk ovanför. Mycket praktiskt med bänk för att vika och sortera tvätt eller använda som skötbord om man har små barn.

Sovrum: Härligt och rofyllt sovrum om ca 14 kvm med plats för dubbelsäng och byråer. Bred garderobsvägg om totalt fyra garderober och ett linneskåp. Fönster i högt läge och utgång till stor balkong med kvällssol.

Kök och vardagsrum: Modernt och toppfräscht med hög standard och en yta om totalt ca 36 kvm. Enormt ljusinsläpp i och med gavelläget och det charmiga burspråket som ger karaktär till vardagsrummet. Vacker platsbyggd ektrappa och en bred glaskjutdörr ut till terrassen förstärker känslan av en exklusiv och unik bostad. Terrassen är enormt stor och belägen i väster med utsikt över takåsarna. På terrassen ges gott om plats för både solstolar, loungemöbler och planteringar. I köksdelen finns gott om förvaring i många skåp med gråa luckor som har rostfria beslag. Induktionshäll, micro, inbyggnadsugn, kyl/frys och integrerad diskmaskin. Samtliga maskiner är rostfria vilket bryter av effektfullt mot de ljusa skåpen och väggarna. Svart kakel Hexagon ovan ljusa laminatbänkar.

Genomgående i hela lägenheten ligger ett trendigt, ljust och smakfullt vitpigmenterat 3-stavs ekparkettgolv modell Taranto från Kährs. Det är även ljusa målade väggar i behaglig ton. Alla skåp i lägenheten är från Vedum, blandare från Mora och maskiner från Siemens förutom spisfläkten som är från Franke. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 2 kvm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 8, hiss finns

Avgift

4 116 kr inkl. värme, bredband, kabel-TV och kallvatten

Andel i föreningen

0,932%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Förening

Namn

Brf Elverket II

Om föreningen

Brf Elverket II består av totalt 115 st lägenheter och 3 st lokaler (varav en förskola i gårdshuset) fördelade på sex trapphus i två huskroppar. Föreningen har en gemensam öppen innergård mot Tuvanparken. I månadsavgifterna ingår ett gruppavtal via Comhem. Där ingår grundutbud för TV-kanaler, anslutning för hemtelefoni och bredband 100/100. Eventuella tillvalstjänster betalas av respektive bostadsrättshavare direkt till leverantören. Under fastigheten finns ett garage i två plan med totalt 72 st platser. För dessa gäller separat kö och kostnaden är 1200 kr/mån. Enligt mejl från Parkando 2018-09-17 finns lediga garageplatser. I samma plan finns även lägenhetsförråden. Det finns även 2 st markparkeringsplatser utomhus.

Föreningen har ett mycket attraktivt läge vid Sundbybergs strand. I direkt anslutning finns all närservice som restauranger, caféer och mataffärer. Precis nedanför huset finns den trevliga strandpromenaden som leder hela vägen in till city längs med Ulvsundasjön. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna parker, shopping eller kultur och sport. Endast ca 5 min bort finns Sundbybergs centrum med all service och mycket goda kommunikationer. Här finns både fjärrtåg, citybanan, tunnelbana, många busslinjer samt tvärbanan. Restiden från Sundbyberg in till Stockholm med tunnelbana är ca 10 minuter och med citybanan ca 8 minuter. Granne med föreningen finns populära Tuvanparken och Strandtorget direkt nedanför med stora mysiga sittytor och trädäck. Flera förskolor finns i närområdet,bl.a. en i föreningen! Dessutom finns Lilla Alby Skola på andra sidan Tuvanparken och där finns förskoleklass till årskurs 6. Läget är således idealiskt för barnfamiljen.

Organisationsform

Bostadsrätt

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Centrala Sundbyberg

Ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva. Grönområden finns runt golfängarna och lötsjön.

Kommunikation

Tunnelbana, Pendetåg samt tvärbanan förflyttar dig lätt mellan olika kommuner inom Stor Stockholm

Närservice

I närområdet finns Solna Buisness med stora ICA Maxi samt en hel del andra butiker. Nere på Sturegatan hittar du affärsgatan med banker, all sort service i form av klädbutiker, restauranger och inredningsbutiker .

Parkering

Parkering finns på gatorna, här gäller boendeparkering som du beställer ifrån Sundbybergs kommun.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket
230 m
Willy:s
260 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
1,1 km
Solna Centrum
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Kringlans Förskola
230 m
Klippans Förskola
240 m
Kollektivtrafik
Interfleet Technology AB
3,7 km
Arriva Östgötapendeln AB
6,3 km
Grundskolor
Alby Fritidsgård
340 m
Mariehällsskolan
890 m
Gymnasium
Matpedagogerna
670 m
Grillska Gymnasiet Sundbyberg
750 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
1,7 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
2,1 km
Banker
Handelsbanken Sundbyberg
250 m
Ikano Bank Företag
450 m
Golfbanor & Golfklubbar
Golfstar Bromma
1,8 km
Ulriksdals Golfklubb
3,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sundbybergs Bowlinghall AB
420 m
Friskis&Svettis Sundbyberg
470 m
Simhallar & Utomhusbad
Vasalundshallen
2,2 km
Medley Holding AB
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Lexander eller Barbro Hagberg för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte