Evenemangsgatan 18, vån 7

Bilder

  • Såld!

Evenemangsgatan 18, vån 7 , Arenastaden , Solna

En av Arenastadens bäst belägna 3:a med stilrena materialval och en balkong om ca 5 kvm med utsikt ut mot Råstasjön. Stora fönsterpartier i vardagsrum och kök i sydväst läge ut mot Råstasjön. Bra utrustat kök med nya köksluckor -17 samt gott om förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Mall of Scandinavia står klar med en biograf med 15 salonger, ca 223 butiker och restauranger. Välkommen på visning!

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 269 kr Värme, kallvatten, bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV (lagom).
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
37
Byggår:
2014
Driftskostnad:
605 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Välkomnande hall med gott om förvaring i två garderober. Parkett på golv och ljusa väggar.

SOVRUM 1: Stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderob med skjutdörrar. Parkett på golv och ljusa väggar.

SOVRUM 2: Sovrum med plats för säng och möblemang om så önskas. Parkett på golv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM: Stora fönsterpartier i vardagsrum i sydväst läge ut mot Råstasjön. Rikligt med ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till balkong med utsikt även mot Råstasjön. Parkett på golv och ljusa väggar.

KÖK: Bra utrustat kök med nya köksluckor -17. Gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp. Utrustning: Diskmaskin, köksfläkt, spis med ugn, kyl och frys.

BADRUM: Helkaklat badrum med golvvärme och klinker på golv. Utrustning: Wc, duschhörna, handfat, badrumsspegel, torktumlare och tvättmaskin med ovanliggande arbetsbänk.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 21, hiss finns

Avgift

4 269 kr Värme, kallvatten, bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV (lagom).

Driftskostnad

7 262 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 676 kr
Försäkring: 4 044 kr
Övrigt: 1 542 kr

Kommentar

Övrigt: Varmvattenförbrukning

Andel i föreningen

0,87625%

Andel av årsavgiften

0,88%

Byggnad

Byggnadsår

2014

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 februari 2017
Energiklass: -
Energiprestanda: 105 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Fribiljetten

Om föreningen

Brf Fribiljetten är det första flerfamiljshuset i Arenastaden och blev starten på den efterlängtade stadsdelen kring den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Hela huset hade inflyttning under sommaren 2014. Lägenhetsförråd finns i lägenheterna och gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset. Soprum för hushållssopor finns på entréplan. Här finns även ett stort cykelrum med ingång precis bredvid entrén. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. Huset är anslutet till Telia Tripleplay vilket möjliggör både TV/Telefon/Bredband. Basutbud för TV-kanaler ingår i månadsavgiften och abonnemang för telefon, bredband och fler tv-kanaler tecknas av bostadsinnehavaren separat. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Samtliga lägenheter har vattenburna radiatorer som är anslutna till fjärrvärmenätet. Mellan husen finns en innergård med bänkar, lekplats med sandlåda och rutschkana samt cykelställ. Föreningen har en informativ hemsida, www.fribiljetten.com. Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret. Platserna kostar (2018-10-04) från 936 kr/mån till 1910 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. uthyrning@parkman.nu. Det finns även möjlighet till boendeparkering via Solna Stad i området som kostar 750 kr/kvartal.

Granne med Brf Fribiljetten finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön vidare till Lötsjön. I Arenastaden finns det omfattande handelscentrumet Mall of Scandinavia med ca 250 st butiker. På kort cykelavstånd nås Hagaparken med Ulriksdals slott och handelsträdgård samt populära Brunnsviken. För den löp-och skidintresserade finns även Ursviks Motionsspår några kilometer bort. Här finns elljusspår som även är preparerade skidspår vintertid. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, pendeltåg, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd. Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till pendeltåg och fjärrtåg vid Solna Station. Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik nås också på några minuters promenad. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 för vidare färd.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Friends Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang.

Kommunikation

Citybanan tar dig till Odenplan på ca 5 min.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad