Brunnsgatan 2A, 1/2 tr

Bilder

  • Såld!

Brunnsgatan 2A, 1/2 tr , Centrala Sundbyberg , Sundbyberg

Underbar mini 2:a i fint skick i hjärtat av Sundbyberg. Härlig takhöjd och ljusa moderna ytskikt. Modernt barkök med öppning mot vardagsrum. Stambytt helkaklad WC/dusch. Precis utanför porten finns caféer och restauranger. Endast någon minut till populära Signalfabriken och kommunikationer vid Sundbybergs C.

41 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 898 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1
Byggår:
1940
Driftskostnad:
508 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Inbjudande hall med säkerhetsdörr. Modern vit insida på dörren gör att den smälter in väl i lägenheten. Suverän förvaring i tre breda dubbelgarderober. Plats finns även för klädhängare och skohylla.

Barkök: Smakfullt kök med vita skåpluckor, svart mosaik och ljusgrå laminatbänkar. Köket har diskmaskin, spishäll, varmluftsugn, spisfläkt och kombinerad kyl/frys. Öppen bardel mot vardagsrummet med bra arbetsytor och plats för två barstolar.

Vardagsrum: Mycket rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stort och härligt fönster mot baksidan. Här finns plats både för den stora soffan, rejält matbord och en stor TV.

Sovrum: Med ingång från vardagsrummet finns ett praktiskt mindre men väl så funktionellt sovrum. Här ryms både en bred säng, en garderob och en byrå. Praktisk skjutdörr gör att ingen golvyta går förlorad. Fönster i lugnt läge en halvtrappa upp mot husets baksida.

Badrum: Helkaklat och modernt, stambytt badrum. Smakfullt mörkblått mosaikgolv och vita helkaklade väggar. Dusch med vikdörrar i klarglas, handdukstork, WC och handfat.

Genomgående i lägenheten är det ekparkettgolv och vita målade väggar. Till lägenheten ingår ett vindsförråd om ca 3 kvm.

Observera att lägenheten anges till 1 rum och kök om 41 kvm i föreningens lägenhetsregister.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 898 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

6 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 1 300 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

3,28%

Andel av årsavgiften

3,28001%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1940

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 5 oktober 2012
Energiprestanda: 196 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Muraren 6

Förening

Namn

Brf Brunnsgatan 2

Om föreningen

Föreningen bildades 2002 och äger fastigheten Brunnsgatan 2A & 2B. Fastigheten bebyggdes 1940 med ett flerbostadshus. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till år 2036. Föreningen har bland annat bytt el- och avloppsstammar 2003/2004, gjort tak- och fasadrenovering 2013 och bytt fönster och balkonger under 2013. Mellan år 2018-2021 planeras en del löpande underhåll bland annat målning i gemensamma utrymmen, modernisering av belysningen samt nya maskiner i tvättstugan. I huset finns totalt 29 st lägenheter (26 st bostadsrätter och 3 st hyresrätter) samt 5 st uthyrda hyreslokaler. I föreningen finns en modern tvättstuga (två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel), cykelrum samt grovsoprum. Kabel-TV och bredband via Comhem. I samband med överlåtelsen debiterar föreningen köparen en överlåtelseavgift om ca 1150 kr och köparen en pantsättningsavgift på ca 450 kr/pant. Föreningen har 11 st parkeringsplatser och för närvarande är det kö till dessa. I övrigt gäller boendeparkering, kostnad 300 kr/mån alt. 960 kr för 4 mån. Styrelsen har enligt mejl 2018-04-03 diskuterat en avgiftssänkning om 10 % men valt att senarelägga denna. De har dock beslutat att teckna ett gruppavtal med ComHem för bredband 100 Mbit och 9 st digitala TV-kanaler som kommer ligga som ett obligatoriskt tillägg om 100 kr/mån för samtliga medlemmar.

Brf Brunnsgatan 2 har ett utmärkt läge mitt i centrala Sundbyberg. All närservice samt samtliga kommunikationer finns på endast ett par minuters promenad. Populära Signalfabriken med flera restauranger, caféer och butiker ligger endast ett stenkast från fastigheten och härliga Tornparken som erbjuder en perfekt plats för picknick finns också endast några hundra meter bort. På kort avstånd nås även vackra strövområden vid Duvbos villaområde och både Lötsjön samt Råstasjön. För den idrottsintresserade finns även simhall, styrketräning, tennisbanor etc vid Sundbybergs IP.

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad