Centralvägen 21, vån 3

Bilder

  • Såld!
  • Centralvägen 21
  • Vy från balkong
  • Stort vardagsrum
  • Sovrum/matplats
  • Planritning

Centralvägen 21, vån 3 , Centrala Solna , Solna

Välkommen till denna ljusa 3:a i Centrala Solna! Rymliga rum, härligt ljusinsläpp och balkong mot grönområden. Renoveringschans med alla förutsättningar att skapa sitt drömboende. Perfekt läge i Centrala Solna med ett stenkast till kommunikationer, affärer och restauranger!

85 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 113 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
85 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
1952

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

85 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna ljusa 3:a i Centrala Solna! Rymliga rum, härligt ljusinsläpp och balkong mot grönområden. Renoveringschans med alla förutsättningar att skapa sitt drömboende. Perfekt läge i Centrala Solna med ett stenkast till kommunikationer, affärer och restauranger!

Hall- Utrymme för avhängning och förvaring. Gott om plats för möblering. Ekparkett och ljusa ytskikt.

Vardagsrum- Rymligt och ljust vardagsrum med direkt utgång till den härliga balkongen mot grönområden. Stora fönster ger mycket ljusinsläpp. Fiskbensparkett i ljust utförande. Här finns plats för soffhörna och matplats.

Kök- Kök med ljusa skåpluckor och ljusa ytskikt. Spis, ugn, kyl/frys samt spisfläkt. Utrymme för mindre matplats för ca 4 personer. Gott om skåp och förvaringsmöjligheter.

Sovrum 1- Mycket ljust sovrum med gott om plats för dubbelsäng och annan möblering vid behov. Ljusa ytskikt och ekparkett. Inbyggda garderober som rymmer mycket.

Sovrum 2- Även detta sovrum är rymligt och ljust. Har använts som matsal vilket fungerar utmärkt. Fönster i två väderstreck ger härligt ljusinsläpp. Ekparkett och ljusa ytskikt. Här finns även en klädkammare.

Badrum- Badrum med ljust klinker och kakel. Badkar, WC, handfat och skåp med spegel. Stambytt 1995.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

3 113 kr

Andel i föreningen

1,19551%

Andel av årsavgiften

1,18247%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1952

Förening

Namn

Brf Rubinen 1

Om föreningen

Brf Rubinen 1 är en äkta bostadsrättsförening som förvärvade fastigheten under år 2001 och består av 88 st bostadsrätter, 4 st hyresrätter och 11 st lokaler med adress Centralvägen 17-21 och Skytteholmsvägen 22-26. Föreningen har dessutom 42 st parkeringsplatser och 7 st garageplatser. Här är det separat kö. I föreningen finns två gemensamma tvättstugor som är renoverade och moderna. Dessa finns på Skytteholmsvägen 24 och Centralvägen 19. Föreningen har en hemsida. http://www.solnarubinen.se

Nedan finns ett urval av föreningens renoveringar:

1995: Stambyte samt ny el, fasadrenovering
2004: Nytt elektroniskt låssystem till entrédörrar samt allmänna utrymmen
2007: Nya fönster med 3-glas, renovering av tvättstugor
2008/2009: Stamrenovering källarplan
2011: Fiber drogs in i fastigheten
2012: Byte av ventilationsfläktar på taket
2013/2014: Takrenovering
2016: Iordningställande av nytt cykelrum

Brf Rubinen 1 är belägen precis granne med Solna Centrum som erbjuder tunnelbana (restid ca 9 min till T-Centralen), bussar (tvärförbindelser till bl.a. Sundbyberg, Brommaplan, Ekerö och Danderyd) och många olika affärer, restauranger och all närservice. På andra sidan busstorget finns den mycket välbesökta Skytteholmsparken som sommartid är idealisk för picknick eller träning. I parken finns Solnahallen och Skytteholms IP för den idrottsintresserade. Tvärbanan, Alvik-Solna Station är en mycket praktisk länk för att ta sig vidare med övriga kommunikationer. På cykelavstånd finns både Hagaparken och Brunnsviken med Hälsans Stig samt den härliga strandpromenaden vid Huvudsta Strand som leder hela vägen in till Stockholm. Arenastaden med Friends Arena och Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia nås för den shoppingsugne på ca 10 min promenad.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Centrala Solna

Välkommen till området vid Solna Centrum. Här bor man centralt med snabb förbindelse (T-bana) in till Stockholm. Solna Centrum ligger precis utanför bostaden. Busshållplatsen vid Solna Centrum ger många alternativa förbindelser. Reser man med bil så når man Essingeleden på ett par minuter. I närområdet finns livsmedelsbutik samt småbutiker. Ett stort utbud och möjligheter till shopping erbjuder Solna Centrums galleria. Fina grönområden erbjuds i Skytteholmsparken samt vid området kring Huvudstabadet. Varför inte gå ner till Pampas Marina en sommarkväll och njuta av god mat och båtliv på uteserveringen på bryggan. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia planeras att stå klar 2015! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger. www.mallofscandinavia.se

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte