Näckrosvägen 37, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Näckrosvägen 37, 1 tr , Råsunda , Solna

Mycket välplanerad och fräsch 2a med balkong. Fräsch bostad med klädkammare och ett fullt utrustat kök med rostfria vitvaror. Lägenheten ligger i ett fritt läge invid Gamla Filmstaden, med sitt utbud av restauranger och biografer, grönområden och kommunikationer med tunnelbana och bussar.

50,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 069 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
1945-48

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50,5 kvm

Rumsbeskrivning

Genomgående ekparkett från 2017 i bostaden

HALL: Rymlig hall med tillgång till en stor klädkammare.

VARDAGSRUM: Väldisponerat vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till den inglasade balkongen.

SOVRUM: Stort sovrum med plats för säng och möblemang om så önskas.

KÖK: Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Utrustning: Diskmaskin, kyl/frys, inbyggd mikro och varmluftsugn i högskåp, köksfläkt och spishäll.

BADRUM: Kaklat badrum med klinker på golv och vädringsfönster. Förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 0, hiss finns

Avgift

3 069 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband.

Andel i föreningen

0,16702%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

1945-48

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 206 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Näckrosen i Solna

Om föreningen

Brf Näckrosen i Solna bildades redan år 1944 och består av totalt 521 st lägenheter och 36 st lokaler. Föreningen är en av Solnas större föreningar och är ekonomiskt stabil och välskött med en fastighetstekniskt mycket god standard med bl.a. moderna datorstyrda undercentraler för fjärrvärmen. I källaren finns tvättstuga (2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel) och cykelrum. För födelsedagsfester etc finns en fräsch föreningslokal som rymmer ca 30 personer. Här finns även möjlighet för övernattning. Kostnaden är för närvarande 500 kr/dygn. Föreningen har ca 67 P-platser samt 13 st garage och 8 MC-platser. Hyran för parkeringsplats är 350 kr/mån utan eluttag och 400 kr/mån med eluttag. Garagen kostar 450 kr/mån. I dagsläget är det kö för båda alternativen. I övrigt hänvisas till boendeparkering genom Solna stad för 300 kr/mån alt 750 kr/kvartal. I den angivna månadsavgiften ingår en obligatorisk kostnad för digital-tv på 42 kr/mån genom Comhem och en obligatorisk kostnad för bredband på 89 kr/mån genom Ownit. I samband med försäljningen debiteras köparen 2,5 % av basbeloppet i överlåtelseavgift och 1 % av basbeloppet i pantsättningsavgift.

Här nedan är ett urval av de renoveringar som gjorts i föreningen:

Alla balkonger totalrenoverades med byte av bottenplatta år 1990.
Stambyte genomfördes år 1993-1994, inkl renovering av
badrum, nya elstigare & nya elcentraler mm.
Trapphusen är renoverade år 2006, inklusive ytterportar av ek och slipning av trapphusgolven.
Målning och reparation av källarlokaler gjordes under år 2011 och under år 2012 byttes passersystem i föreningen.
Fönstermålning utvändigt gjordes år 2012-2015.
Energibesparande åtgärder med bland annat värmeåtervinning gjordes under år 2013-2016.
Samtliga hissar kommer att underhållas och renoveras under år 2017-ca år 2027.
Föreningen kommer med start 2017 och ett antal år framöver att succesivt plåta in samtliga skorstenar för att öka livslängden.
Samtliga entrédörrar i föreningen har slipats och lackats under år 2017.
Under 2019 kommer renoveringen av piskaltanerna att avslutas genom byte av glas till klarglas samt taket på Näckrosvägen 37-39 kommer att läggas om som en del av underhållsplanen.

För mer information om föreningen besök gärna hemsidan http://www.brfnackrosen.se

Brf Näckrosen har ett suveränt läge med närhet till det mesta. Precis utanför porten finns T-bana Näckrosen (varifrån resan till T-Centralen tar ca 11 min) och buss 515 som tar dig till Sundbybergs Centrum alternativt Solna Station och vidare till Odenplan. Granne med föreningen finns även Gamla Filmstaden med flera trevliga restauranger, kemtvätt, gym och modern och populär SF-biograf. På kort gångavstånd finns trevliga promenadstråk runt Råstasjön och Lötsjön samt Arenastaden med Friends Arena för olika evenemang och Mall of Scandinavias enorma serviceutbud. Något längre bort finns Hagaparkens trevliga grönområden, mysiga Brunnsviken och Ulriksdals slottspark.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Råsunda

Välkommen till Råsunda. Den populära och äldsta stadsdelen i Solna. Här finns en unik boendemiljö. Fastigheter från början av förra seklet kantar Råsundavägen (Solnas Boulevard) som slingrar sig genom området. Längs Råsundavägen ligger ett flertal restauranger, butiker, caféer, mataffärer och biograferna vid Gamla Filmstaden. Kort gångavstånd till Solna Centrum. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning. Vill man ta en promenad kan man med fördel gå ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Tar man en längre promenad norrut längs Råsundavägen så når man Hagaparken med stora grönområden och många promenadvägar. Inom gångavstånd finns Friends Arena och Mall of Scandinavia. Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 224 butiker och restauranger.

Kommunikation

Lägenheten ligger centralt med mycket goda kommunikationer T-banestationen Näckrosen finns endast på någon minuts promenad. Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 10-15 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en längre promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså.

Parkering

Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad