Solnavägen 98, vån 2

Bilder

  • Såld!

Solnavägen 98, vån 2 , Gamla Råsunda , Solna

FAST PRIS! Välkommen till denna nyproducerade gavellägenhet i anrika Gamla Råsunda! En lägenhet med exklusiva tillval, härligt ljusinsläpp, bra planlösning och stor balkong om ca 7 kvm. Lägenheten säljes på ritning med tillträde 15 maj.

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 312 kr inkl förråd, värme, kallvatten och kabel-TV (basutbud), bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2016

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna välplanerade 2:a om 54 kvm (möjlig minitrea). Underbart ljusinsläpp genom de stora fönstren med härligt gavelläge mot Charlottenburgsparken. Rymlig balkong om 7 kvm med plats för loungegrupp eller matplats. Stilrena materialval ger den lilla extra känslan i hela lägenheten.

Hall- Ljus hall med plats för avhängning och förvaring. Ljus ekparkett och ljusa ytskikt.

Vardagsrum- Stort vardagsrum med öppen planlösning till köket. Gott om plats för möblering och sociala ytor. Direkt utgång till den stora balkongen på 7 kvm. Ljus ekparkett med ljusa ytskikt.

Kök- Modernt och ljust kök med stilrena tillval. Samtliga vitvaror är rostfria, integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Blandare och detaljer såsom handtag i form av knoppar på skåpluckorna i mässing ger en lyxig känsla. Ljusgråa skåpluckor samt kakel med mörkare bänkskiva.

Sovrum- Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Skjutdörrsgarderober som rymmer mycket. Ljus ekparkett med ljusa ytskikt.

Badrum- Mycket fräscht och rymligt badrum. Badrummet rymmer duschhörna med draperi, WC, handfat med vit kommod och spegelskåp med belysning. Kombimaskin med vit bänkskiva ovan. I badrummet är det vitt kakel och svart hexagonklinker med golvvärme.

Välkommen att trivas på Solnavägen!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 8, hiss finns

Avgift

3 312 kr inkl förråd, värme, kallvatten och kabel-TV (basutbud), bredband

Andel i föreningen

0,6967%

Andel av årsavgiften

0,6967%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme, återvinning från frånluftsvärmepump. Vattenbu

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Charlottenburg 11

Förening

Namn

Brf Charlottenburgsparken

Om föreningen

I anrika Råsunda i Solna håller en ny stadsdel på att formas. Här har du nära till allt. Fantastiska kommunikationer med tunnelbana, buss, pendeltåg och den nya tvärbanan. Närhet till shopping och service samtidigt som det är nära fina grönområden vid Skytteholmsparken och Råstasjön för rekreation.
I hörnet Solnavägen/Bollgatan byggs just nu fyra flerfamiljshus. Moderna, välplanerade lägenheter med spännande planlösningar och fint ljusinsläpp.
Brf Charlottenburgsparken består av totalt 129 lägenheter fördelade på fyra hus.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

129

Parkering

81 st i garage

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Gamla Råsunda

Välkommen till Gamla Råsunda. Den populära och äldsta stadsdelen i Solna. Här finns en unik boendemiljö. Fastigheter från början av förra seklet kantar Råsundavägen (Solnas Boulevard) som slingrar sig genom området. Längs Råsundavägen ligger ett flertal restauranger, butiker, caféer, mataffärer och biograferna vid Gamla Filmstaden. I Mall of Scandinavia som finns på promenadavstånd återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet har hela 3,700 parkeringsplatser. www.mallofscandinavia.se. Ett stort utbud och möjligheter till shopping erbjuder även Solna Centrums galleria. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning. Fina grönområden erbjuds i Hagaparken, Skytteholmsparken samt vid området kring Huvudstabadet. Vill man ta en promenad kan man med fördel gå ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Tar man en längre promenad norrut längs Råsundavägen så når man Hagaparken med stora grönområden och många promenadvägar.

Kommunikation

Promenadavstånd till pendeltåg, tunnelbana, bussar och tvärbanan.

Närservice

Solna har ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Gå in på Solna Stads hemsida för att se vilka skolor som passar dina barn. Där finns även karta så att du kan se vilka som ligger i närområdet.

Även om Solna ligger centralt så är det nära till natur, parker och rekreation. Inom kommunen kan du utöva många sporter och fritidssysselsättningar. Solna och Råsunda har en välkänd och framgångsrik historia inom fotboll där utbudet är stort på planer och anläggningar. Flera hallar för andra idrotter finns också inom kommunen. Motionsspår, skridskoplaner, ridning och golf är andra aktiviteter inom räckhåll.

Parkering

Garage:
65st p-platser 850kr/mån
16st p-platser 1360kr/mån

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad