Björkhagsvägen 6

Bilder

  • Såld!
  • Fasad
  • Uteplats övre plan
  • Uteplats övre plan
  • Rum/allrum nedre plan
  • Rum/allrum nedre plan

Björkhagsvägen 6 , Duvbo , Sundbyberg

Då vi har intressenter som missat visningarna kommer vi att ha en extra visning tisdag 30 maj mellan 17.00-17.45. I Duvbos härliga villakvarter finner ni detta stora och trevliga hus med en totalyta om ca 352 kvm. Öppen planlösning som ger härliga sociala ytor, stor uteplats med underbart solläge och gott om rum som ger plats för den stora familjen! Här finns även möjligheten till att hyra ut hela nedre plan, hyra ut båda lägenheterna i nedre plan eller använda huset som ett generationsboende. Stilrena materialval på den helt nyrenoverade nedervåningen, härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och beläget i perfekt läge i populära Duvbo vilket gör detta till det optimala boendet för familjen.
De goda kommunikationsmöjligheterna till centrala Stockholm gör detta villaområde till ett av Stockholms mest populära och eftersökta. Här har du bra läge med närhet till skola samt dagis och efter en kortare promenad är du i de charmiga centrala delarna av "småstaden" Sundbyberg. Här finns ett bra utbud av små fina affärer, restauranger och pubar och för de shopping sugna ligger Mall of Scandinavia, med sina 224 butiker och restauranger samt biograf med 15 salonger, på bekvämt avstånd. Sundbyberg erbjuder fina grönområden kring Lötsjön med dess fågelliv. Fina joggingspår, tennishall och idrottsanläggningar finns för den som vill bättra på sin kondition. Välkomna på visning!

272 kvm, 10 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
272 kvm
Biarea:
80 kvm
Tomtarea:
1 035 kvm
Byggår:
1965
Driftskostnad:
3 424 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

10 rum varav 4 - 8 sovrum

Boarea

272 kvm

Biarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

ÖVRE PLAN:

Välkommen in i denna ljusa och rymliga entré med gott om plats för förvaring och avhängning. På golvet ligger mörk praktisk klinker och på väggarna är det ljus tapet. Här finner du även den helkaklade gäst-wcn med klinker.

Näst i huset finner du det underbara vardagsrummet med fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och perfekta sociala ytor. Här finns gott om plats för vardagsrumsmöbler och även en större matplats. Här kommer du även ut till den stora uteplatsen där du kan möblera med loungegrupp samt matbord för de perfekta sommarkvällarna. Från vardagsrummet når du även köket som är optimalt för matlagning. Även här finns det utrymme för en matplats vid de underbara fönsterpartierna. I köket finner du rostfria vitvaror, spishäll, kyl/frys och gott om arbetsytor samt förvaring i både under- och överskåp. I köket har du även direkt utgång till en härlig balkong.

På det övre planet finner du fyra rymliga sovrum med plats för säng och möblering efter eget tycke. Alla de fyra sovrummen har rikligt med ljusinsläpp och tre av dessa har direkt utgång till balkong/uteplats. Här finner du även det fräscha och renoverade badrummet med ljust kakel och stilrent mörkt klinker. Duschvägg i klarglas, WC, handfat med underliggande kommod, badrumsskåp med spegel och belysning samt förberett för tvättmaskin.

NEDRE PLAN:

Med egen entré och uteplats skapar detta utmärkta möjligheter för uthyrning vid behov. På nedre plan finnes två separata delar som kan nyttjas på det sätt man själv önskar. Hela nedre plan har nyligen genomgått en totalrenovering. Den första delen består av tre rum som kan användas som sovrum/förråd/klädkammare, ett ljust och fräscht vardagsrum/allrum samt ett helt nyrenoverat badrum med WC, dusch, handfat med underliggande kommod samt förberett för tvättmaskin och torktumlare.

I den andra delen finns ett stort allrum som rymmer både soffa och säng. Här finner du även ett stort kök med utrymme för matplats samt ett ljust badrum med dusch, WC, handfat med kommod och en toppmatat tvättmaskin.

Till huset finns ett garage med plats för minst två bilar.

Byggnad

Byggnadsår

1965

Uppvärmning

Bergvärme, Vattenburna radiatorer, Golvvärme, Elslinga

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 maj 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 86 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Stomme: Lättbetong
Fasad: Liggande panel, tegel
Fönster: 2-glas, 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Plåt,papp

Övrigt

Pantbrev kostar för närvarande 2 procent av pantbrevets belopp och lagfart kostar för närvarande 1,5 procent av köpesumman.

Ventilation: Självdrag, Forcerad ventilation i toalett och duschrum

Fastighetsbeteckning

Almen 2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

41 097 kr/år

Kommentar

El: i denna kostnad ingår uppvärmning

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

6 114 000 kr, varav byggnadsvärde 2 483 000 kr

Summa pantbrev

3 400 000 kr

Tomt

Areal: 1 035 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Om området

Duvbo

Bra läge med närhet till skola och dagis. Efter en kortare promenad är du i de charmiga centrala delarna av "småstaden" Sundbyberg. Här finns ett bra utbud av små fina affärer, restauranger och pubar och för den shoppingsugna ligger Solna centrum med sina 120 butiker på bekvämt avstånd. Bor man i Sundbyberg har man nära till kommunikationer. Med tunnelbana, pendeltåg, tvärbanan eller buss tar man sig snabbt vidare in till exempelvis Stockholms City. Sundbyberg erbjuder fina grönområden kring Lötsjön med dess fågelliv. Fina joggingspår, tennishall och idrottsanläggningar finns för den som vill bättra på sin kondition.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte