Näckrosvägen 19 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Fri utsikt från balkongen
  • Kök
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Sovrum

Näckrosvägen 19 3 tr , Råsunda , Solna

Magisk 2:a i centralt & underbart läge!

- Modernt renoverad lägenhet med stilrena materialval
- Högt och fritt läge med underbar ljusinsläpp
- Solid förening
- Balkong i fritt och härligt läge
- Bra förvaringsmöjligheter
- 3 min till T-bana & Kommunikationer
- 3 min till Råstasjön och Golfängarna
- Promenadavstånd till Mall of Scandinavia med all sitt utbud

Välkommen till en stor 2a i Näckrosen! En drömlägenhet med tidlösa materialval. I hjärtat av gamla Råsunda bjuder Näckrosvägen in till ett avkopplande boende på en lugn gata omgärdad av grönska. Trots det ostörda läget finns all service bara ett stenkast bort.
Lägenheten ger ett generöst ljusinsläpp ifrån fönster i två väderstreck och bra förvaringsmöjligheter. Ifrån vardagsrummet tar ni er ut på balkongen i bästa läget med sol från lunch fram till sen kväll. Köket med vita skåp och full rostfri maskinell utrustning ger plats för matbord invid fönster med trevlig vy över Näckrosparken. Sovrummet med klädkammare är rymligt för både dubbelsäng och fristående garderober eller en arbetsplats. I anslutning till sovrummet ligger en klädkammare. Helkaklat badrum med vädringsfönster, här finns handfat med kommod och spegelskåp samt toalett.

Bostaden ligger i mycket bra läge med 2-3 min till både T-bana och bussar samt 3 min ner till Råstasjön och golfängarna med sina motionsspår samt promenadstråkar.
I kvarteren runt Näckrosvägen finns det gott om välsorterade matbutiker, caféer, restauranger, bagerier, butiker och service såsom kemtvätt, frisör m.m. Området har en egen SF-biograf inne i anrika Filmstaden, där ligger även den välkända restaurangen Regissörsvillan som har en stjärna i White guide.
Solna är en stad som växer så det knakar. På några minuters promenadavstånd når man Friends Arena och här hittar ni ett oändligt shoppingutbud i Mall of Scandinavia med svenska och internationella butikskedjor, restauranger och caféer. I gallerian finns också SATS gym, Hemköp, ICA MAXI. För underhållning är SF:s IMAX biograf värt ett besök. På gångavstånd når ni även Solna Centrum och Sundbybergs centrum eller Tuletorget där SATS gym och Petters hamburgerrestaurang "Käk" finns.

Kontakta Mäklaren för mer information:

Adan Laleh 0723-222263
Eller
Siyar Hamidanoglu 0707-514347

56 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 342 kr inkl värme, VA och Digital-Tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
100
Byggår:
1948
Driftskostnad:
200 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56 kvm

Rumsbeskrivning

Hall
Inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och garderober. Väggarna är vita och gör sig snyggt till valnötsparketten som är genomgående i hela lägenheten.

Badrum
Badrummet ligger i anslutning till hallen. Väggarna pryds av vitt kakel och på golvet ligger ljusblått klinker. Inredningen består av handfat med kommod och spegel, toalett samt dusch.

Sovrum
Det rymliga sovrummet ligger utan direkt insyn och ger plats för både dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och en praktisk arbetsplats eller fristående garderober utöver den stora klädförvaring / walk in closet som finns i anslutning till sovrummet. Vita väggar skapar ett perfekt rum där ni kan sova gott om natten.

Vardagsrum
Utgången till balkongen i kombination med ett stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp i rummet och en oslagbar utsikt ända mot Lötsjön och golfängarna. Vita väggar. Här ryms soffa, fåtölj, soffbord och media möbel.

Balkong
Från vardagsrummet tar ni er ut på den rymliga och trivsamma balkongen. Här finns plats för både bord och stolar där en måltid kan avnjutas i den lugna ostörda omgivningen. Läget är perfekt, här kan ni njuta av solen från lunch fram till sent. På golvet ligger trall som känns skönt under bara fötter.

Kök
Inbjudande kök med vita skåpluckor som bryter mot det mörka kaklet som sitter ovanför bänkskivan. Köket är arbetsvänligt med gott om ytor och förvaring. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, ugn, spishäll och köksfläkt. Fönstret ger ett härligt ljusinsläpp och utrymme för matplats ges precis invid fönstret med grönskande vy över Näckrosparken.

Övrigt:
Lägenheten har två tillhörande förråd, ett källarförråd samt ett vindsförråd.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

3 342 kr inkl värme, VA och Digital-Tv

Driftskostnad

2 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,18702%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1948

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Förening

Namn

Brf Näckrosen i Solna

Om föreningen

Föreningen har 521 lägenheter i 21 hus. Dessutom finns 36 lokaler med sammanlagt yta om 1.755 kvm, 6 lokaler är upplåtna med bostadsrätt, 28 som hyresrätt och två lokaler är upplåtna till föreningen. Lokalerna har ett brett utnyttjande, bl a finns radio/TV-service, skrädderi och ett privat daghem.
Näckrosen är ett barnvänligt område med relativt begränsad biltrafik och en lekpark. Kommunen har också en förskola med flera avdelningar i parken.
I källaren finns tvättstuga (2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel) och cykelrum.

År 2001 köptes från Solna stad den mark som tidigare disponerats med tomträtt så att husen nu står på fri mark. I samband med detta övertogs också ett antal parkeringsplatser från staden så att föreningen hyr ut 60 p-platser samt 15 st garageplatser. Hyran för parkeringsplats är 300 kr/månad, 400 kr/månad för el och garageplats kostar 450 kr/månad. (Det är kötid för båda alternativen). I övrigt gäller boendeparkering i området.
Föreningen är ekonomiskt stabil. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard med bl a moderna datorstyrda undercentraler för fjärrvärmen.
Alla balkonger totalrenoverades med byte av bottenplatta 1990. Stambyte genomfördes 1993-1994, inkl renovering av badrum, elstigare & elcentraler m.m.
Samtliga hissar renoverades år 2005. Trapphusen är renoverade 2006, inklusive ytterportar av ek och slipning av marmorgolven. 2009 förbättades föreningens markytor. Ny asfalt har lagts överallt, förbättrings- och säkerhetsarbeten genomförts. 2011 genomfördes repration och målning av källargångar.

Under 2013 genomfördes rekommenderade energibesparande åtgärder, fortsatt renovering av piskaltaner, byte av takluckor, byte av torkskåp,
fönstermålning yttre bågar och karmar, byte av passersystem, fasadrengöring samt uppdatering av föreningens hemsida.

8 nya parkeringsplatser tillskapats och ett stort antal nya rabatter och träd planterats.
Ombyggnad av gamla soprum till barnvagnsrum alternativt uthyrningslokaler har utförts

Föreningen har Com Hem kabel-TV med bredbandsuttag för dator. Alla lägenheter har också 100 (etthundra) Mbit/s bredband via Bredbandsbolaget. Tecknas av respektive medlem.

Föreningen debiterar köparen 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.
Föreningen debiterar 1 % av prisbasbeloppet i pantsättningsavgift.

Brf Näckrosen har inga obligatoriska gemensamma städdagar eller liknande aktiviteter.
För födelsedagsfester etc finns en nyrenoverade föreningslokal med möjlighet för övernattning. Den rymmer ca 30 personer och kostar 300:- per tillfälle.
Näckrosens anrika träslöjdsklubb finns i en egen lokal som sponsras av föreningen.
Grovtvättstuga med en rejäl maskin för mattor och täcken etc finns i ett av våra hus, öppen för alla medlemmar.

http://www.brfnackrosen.se/

Om området

Råsunda

Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 5-10 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså.

Kommunikation

Lägenheten ligger centralt med mycket goda kommunikationer. Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 5-10 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså.

Parkering

Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Skogsbacken
210 m
Surprise Me HB
430 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
1,3 km
Solna Centrum
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ugglans Förskola
410 m
Vargens Förskola
420 m
Kollektivtrafik
Interfleet Technology AB
4,5 km
Arlanda Express
5,8 km
Grundskolor
Ängskolan
570 m
Råsundaskolan Behandlingsavdelning
820 m
Gymnasium
Grillska Gymnasiet Sundbyberg
910 m
Matpedagogerna
990 m
Universitet & Högskolor
Gameng AB
600 m
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
1000 m
Banker
Amfa Bank AB
960 m
SEB
1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
2,2 km
Golfstar Bromma
3,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Råstasjöns IP
840 m
Vasalundshallen
890 m
Simhallar & Utomhusbad
Vasalundshallen
890 m
Medley Holding AB
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu eller Adan Laleh för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte