Brotorpsvägen 2, vån 3

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Kontaktbild

Brotorpsvägen 2, vån 3 , Järvastaden , Solna

Fin 2a i populära Järvastaden med generös balkong ut mot innergård. Rymligt fullstort sovrum med förvaringsutrymme i flertalet garderober. Bra planerat vardagsrum med öppen planlösning mot det fullt utrustade köket med rostfria vitvaror, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Välkommen på visning!

53 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 069 kr inkl. värme, VA, kallvatten. Obligatoriskt tillägg tillkommer om ca 201,83 kr/mån
Typ:
Lägenhet
Boarea:
53 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1203
Byggår:
2015

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

53 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Hall med avhängning till höger och förvaringsmöjlighet i garderob. Ljusa väggar och parkett på golv.

VARDAGRUM: Bra planerat vardagsrum med öppen planlösning mot matplats och kök. Stora fönsterpartieroch utgång till balkong ut mot innergård. Ljusa väggar och parkett på golv.

SOVRUM: Rymligt fullstort sovrum med förvaringsutrymme i flertalet garderober. Plats för dubbelsäng och möblemang om så önskas. Ljusa väggar och parkett på golv.

KÖK: Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp.

BADRUM: Helkaklat badrum med klinker på golv. Utrustning: Duschhörna, handfat med underliggande kommod, badrumsskåp med spegel och belysning, handduksvärmare, tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk, förvaringsskåp på vägg ovan arbetsbänk.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3, hiss finns

Avgift

3 069 kr inkl. värme, VA, kallvatten. Obligatoriskt tillägg tillkommer om ca 201,83 kr/mån

Andel i föreningen

0,7877%

Andel av årsavgiften

0,78771%

Byggnad

Byggnadsår

2015

Energideklaration

Ej utförd.

Förening

Namn

Brf Stensötan i Järvastaden

Om föreningen

Brf Stensötan i Järvastaden är en äkta bostadsrättsförening som består av 105 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken. Fastigheten bebyggdes 2013-2015 och förening bildades 2014. Barnvagnsförråd,vinds- eller källarförråd, cykelplats finns i föreningens garage,miljöstuga.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

105

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Föreningen har en gruppanslutning för TV, Bredband och Telefoni via Com Hem. TV Box och de digitala kanalerna ingår i månadsavgiften och bredband (50/10 mbit) är ett obligatoriskt tillägg, kostnad 87 kr/månad.

Parkering

Föreningen har 83 garageplatser som kostar 1000kr/månad och 6 parkeringsplatser som kostar 400kr/månad.

Ekonomi

2018-01-01 sänkte föreningen sina månadsavgifter med 4% samt hade en avgiftsfri månad december 2017. Samtidigt kommer garageplatserna också att sänkas från 1000 till 800 kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

2018-01-01 sänkte föreningen sina månadsavgifter med 4% samt en avgiftsfri månad detta år. Samtidigt kommer garageplatserna också att sänkas från 1000 till 800 kr/mån. Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften för varmvatten tillkommer. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Idag finns Roul Wallenbergs skola och flertalet förskolor. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Pendeltåg samt busslinje 509.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte