Hamngatan 18B, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Hamngatan 18B, 2 tr , Sundbyberg Strand , Sundbyberg

Underbart ljus nyproduktion med söderläge mot både Tuvanparken och Bällstaån. Kök och vardagsrum i modern öppen planlösning om ca 26 kvm. Sovrum om ca 12 kvm perfekt för ett par. Badrum med TM/TT och stor klädkammare. Populärt och lugnt läge men med endast några minuter till all service i Sundbybergs Centrum.

51 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 279 kr inkl värme, bredband, kabel-TV och kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
61201
Byggår:
2016-2017

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen hem till en underbar 2:a i det attraktiva projektet Elverket!
Med lägenhetens 51 kvm och öppna planlösning passar lägenheten både den medvetna singeln och det moderna paret. I lägenheten har ni möjlighet att både möblera för stora middagar samtidigt som ni får plats med en stor soffhörna. Från den stora och lättmöblerade balkongen har ni en fantastisk utsikt mot både Bällstaån samt Tuvanparken. Det är söderläge vilket ger hela lägenheten ett enormt ljus.

Hall: Välkomnande och ljus hall med säkerhetsdörr. Klädhängare samt ingång till rymlig klädkammare med städskåp.

Kök: Stilrent och modernt kök med Vedums vita köksluckor "Maja" och rostfria handtag. Grått kakel ovan köksbänk av laminat.
Inbyggd micro, ugn med häll, inbyggd spiskåpa, diskmaskin, spisfläkt och kyl/frys. Kökets alla maskiner är vita vilket smälter in perfekt med resten utav köket.

Vardagsrum: Välkomnande sällskapsrum med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum om totalt ca 26 kvm.
Utgång till balkong med söderläge och utsikt över Tuvanparken samt Bällstaån.

Sovrum: Inbjudande sovrum om ca 12 kvm med garderob, linneskåp och plats för dubbelsäng. Fönster i högt och fritt läge mot lugna Tuvanparken.

Badrum: Smakfullt och modernt svart klinkergolv och vitt högblankt kakel. WC, handfat, duschvägg, badrumsskåp med spegelglas, bänk ovan maskiner och väggskåp. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagen.

I lägenheten är det genomgående vitmålade väggar, ekparkettgolv och ca 2,5 m i takhöjd. Vackra fönsterbänkar i grå kalksten. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 7, hiss finns

Avgift

3 279 kr inkl värme, bredband, kabel-TV och kallvatten

Andel i föreningen

0,7424%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016-2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Elverket II

Om föreningen

Brf Elverket II består av totalt 115 st lägenheter och 3 st lokaler (varav en förskola i gårdshuset) fördelade på sex trapphus i två huskroppar. Föreningen har en gemensam öppen innergård mot Tuvanparken. I månadsavgifterna ingår ett gruppavtal via Comhem. Där ingår grundutbud för TV-kanaler, anslutning för hemtelefoni och bredband 100/100. Eventuella tillvalstjänster betalas av respektive bostadsrättshavare direkt till leverantören. Varmvatten debiteras separat efter faktisk förbrukning. Under fastigheten finns ett garage i två plan med totalt 72 st platser. För dessa gäller separat kö och kostnaden är 1200 kr/mån. Enligt mejl från Parkando 2019-04-29 finns två lediga garageplatser. I samma plan finns även lägenhetsförråden. Det finns även 2 st markparkeringsplatser utomhus.

Föreningen har ett mycket attraktivt läge vid Sundbybergs strand. I direkt anslutning finns all närservice som restauranger, caféer och mataffärer. Precis nedanför huset finns den trevliga strandpromenaden som leder hela vägen in till city längs med Ulvsundasjön. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna parker, shopping eller kultur och sport. Endast ca 5 min bort finns Sundbybergs centrum med all service och mycket goda kommunikationer. Här finns både fjärrtåg, citybanan, tunnelbana, många busslinjer samt tvärbanan. Restiden från Sundbyberg in till Stockholm med tunnelbana är ca 10 minuter och med citybanan ca 8 minuter. Granne med föreningen finns populära Tuvanparken och Strandtorget direkt nedanför med stora mysiga sittytor och trädäck. Flera förskolor finns i närområdet,bl.a. en i föreningen! Dessutom finns Lilla Alby Skola på andra sidan Tuvanparken och där finns förskoleklass till årskurs 6. Läget är således idealiskt för barnfamiljen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad