Evenemangsgatan 24, vån 14

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med utgång till balkong
  • Härlig öppen planlösning i vardagsrum och kök
  • Vardagsrum mot hall och balkong
  • Inglasad balkong i söderläge
  • Utsikt från balkong (ihopsatt bild)

Evenemangsgatan 24, vån 14 , Arenastaden , Solna

Underbar gavellägenhet med fina tillval. Härligt sydvästläge mot Råstasjön och inglasad balkong med trätrall. Öppen planlösning i vardagsrum och kök om ca 29 kvm. Två bra sovrum. Förråd om ca 4 kvm i lägenheten. Populärt läge i Arenastaden granne med Mall of Scandinavia, Friends Arena och fina löpvägar runt Råstasjön.

75 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 750 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75 kvm
Våning:
14, hiss finns
Lägenhetsnummer:
92
Byggår:
2015
Driftskostnad:
469 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Praktisk hall med gott om förvaring i ett städskåp och en garderob. Yttre del med svart klinkergolv. Här finns även en hatthylla. I den inre delen av hallen finns även en separat klädkammare om ca 4 kvm. Den är inredd med hyllor och Elfa-system för en god funktion.

Sovrum 1: I direkt förlängning av entréhallen finns ett perfekt gästrum/barnrum om ca 7 kvm. Här finns en garderob och plats för säng och bokhylla.

Sovrum 2: Bredvid sovrum 1 finns ett rymligt och lättmöblerat sovrum om ca 13 kvm. Plats finns för både dubbelsäng, byrå och sänghurtsar. Här finns en bred garderob om ca 200 cm med praktiska skjutdörrar. Charmigt vinkelfönster mot balkongen gör att rummet känns mycket inbjudande och ljust.

WC/bad: Modernt och praktiskt badrum om ca 6 kvm med mörkt klinkergolv (komfortvärme) och vitt matt liggande kakel. Sänkt tak med dimbara spotlights. Handdukstork gör att handduken är varm och härlig. Tvättställspaket med kommod och spegel från Vedum. Tvättmaskin samt torktumlare från Electrolux. Maskinerna är placerade bredvid varandra med en bänk ovanför vilket är mycket praktiskt för att vika tvätten eller använda som skötbord om man har småbarn. Suveränt brett väggskåp med gott om plats för t.ex. handdukar.

Kök och vardagsrum: Lägenheten har en underbar ljus umgängesdel om ca 29 kvm. Här ryms både ett rejält matbord samt soffgrupp och stor TV. På kortsidan finns stora fönsterpartier som skänker mycket ljus och ger en härligt utsikt mot Råstasjön. I köksdelen finns gott om skåp med vita skåpluckor modell Annika från Vedum. Toppmodern spiskåpa LGG Pandora med snickerilucka. Laminatbänkskiva och vitt blankt kakel ovanför arbetsbänkarna. Spishäll (induktion), inbyggnadsugn, micro, kyl och frys. Samtliga maskiner är effektfullt svarta vilket bryter av väldigt stilenligt mot de vita luckorna. Integrerad diskmaskin med skåplucka framför. I vardagsrumsdelen ges gott om plats både för stor soffgrupp med fåtöljer, bokhylla/vitrinskåp och rejäl TV-möbel. Utgång till en inglasad balkong med trätrall. Balkongen är på ca 5 kvm och är belägen i söderläge med härlig utsikt över både Mall of Scandinavia och delvis mot Råstasjön.

Genomgående i hela lägenheten finns askparkett 3-stav White Pearl och det är ljusmålade väggar samt vita släta innerdörrar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

14 av 21, hiss finns

Avgift

4 750 kr

Driftskostnad

5 638 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 2 038 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,9009%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Förening

Namn

Brf Säsongskortet

Om föreningen

Föreningen sänker sina avgifter med ytterligare 20 % från 1 april 2019. Bostadsrättsföreningen Säsongskortet är det andra höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Inflyttning i hela huset skedde under maj-juni 2015. Externa lägenhetsförråd finns inte och gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset. Soprum för hushållssopor finns på entréplan. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. Huset är anslutet till Telia Tripleplay. Bredband och TV-paket lagom ingår i avgiften. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Samtliga lägenheter har vattenburna radiatorer som är anslutna till fjärrvärmenätet. På plan 4 finns en praktisk utgång mot Friends Arena och Mall of Scandinavia och på entréplanet finns en förbindelsegång till garaget. Föreningen har en hemsida, www.brfsasongskortet.se

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Granne med Brf Säsongskortet finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden finns även det omfattande handelscentrumet, Mall of Scandinavia, med över 200 st butiker, ett enormt utbud av restauranger och all övrig närservice. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, citybanan, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd! Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till tåg och tvärbanan vid Solna Station. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

TV och Bredband

Telia bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV paket lagom ingår i avgiften.

Parkering

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Friends Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang.

Kommunikation

Citybanan tar dig till Odenplan på ca 5 min.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Solna

Sundbyberg

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte