Bollgatan 2, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Bollgatan 2, 3 tr , Gamla Råsunda , Solna

Varmt välkommen att bli den första som flyttar in i denna nyproducerade lägenhet! Mycket välplanerad 2:a om 54 kvm med möjlighet att göra om till minitrea.

Denna nyproducerade lägenhet med öppen planlösning, stilrena materialval och stor balkong om ca 7 kvm ligger på en av de bästa adresserna i Gamla Råsunda, Solna. Med allt man kan tänkas behöva inom räckhåll, såsom 5 min bilfärd till Vasastan, gångavstånd till Solna Centrum och nära till Mall of Scandinavia.

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 312 kr inkl förråd, värme, kallvatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1302
Byggår:
2016

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till denna nyproducerade lägenhet med öppen planlösning och stor balkong om ca 7 kvm ligger på en av de bästa adresserna i Gamla Råsunda, Solna. Med allt man kan tänkas behöva inom räckhåll, såsom 5 min bilfärd till Vasastan, gångavstånd till Solna Centrum och nära till Mall of Scandinavia.

Hall- Mycket praktiskt och stilren hall med ekparkett och ljusa ytskikt. Hatthylla och garderob finns, men möjligheten att bygga förvaring efter eget tycke finnes.

Vardagsrum- Mycket ljust och härligt vardagsrum med direkt utgång till den rymliga balkongen. I och med den öppna planlösningen mot kök ges det stora ytor för matplats, soffa och tv-hörna. I vardagsrummet ligger 3-stav ekparkett med sidenmatt lackfinish samt ljusa ytskikt i hela rummet. De stora fönstren gör att rummet har rikligt med ljusinsläpp.

Kök- Ett mycket funktionellt och stilrent kök! Köket är inrett med ljusa skåpluckor, rostfria handtag, praktiskt belysning, ljust kakel (100x200mm) och mörk bänkskiva. Gott om förvaring och avlastningsytor. Integrerad varmluftsugn och mikro.

Sovrum- Rymligt och ljust sovrum med plats för dubbelsäng. Stora garderober med stilrena skjutdörrar. Även här ekparkett med matt lackfinish.

Badrum- I badrummet är det vitt kakel och mörkgrå klinker. Badrummet är inrett med vit kommod (Vedum), spegelskåp med belysning (Vedum) och vita skåp ovan den kombinerade tvättmaskinen/torktumlaren som även har en vit laminatskiva ovanpå för avlastning.

Den öppna planlösningen gör det möjligt att skapa stora sociala ytor, det finns även möjlighet att göra om lägenheten till en 3a, se alternativ planlösning.
I hela lägenheten ligger det 3-stav ekparkett med sidenmatt lackfinish och samtliga ytskikt är målade i vitt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 8, hiss finns

Avgift

3 312 kr inkl förråd, värme, kallvatten och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

0,6967%

Andel av årsavgiften

0,6967%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme, återvinning från frånluftsvärmepump. Vattenburen värme från radiator

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Förening

Namn

Brf Charlottenburgsparken

Om föreningen

I anrika Råsunda i Solna håller en ny stadsdel på att formas. Här har du nära till allt. Fantastiska kommunikationer med tunnelbana, buss, pendeltåg och den nya tvärbanan. Närhet till shopping och service samtidigt som det är nära fina grönområden vid Skytteholmsparken och Råstasjön för rekreation.
I hörnet Solnavägen/Bollgatan byggs just nu fyra flerfamiljshus. Moderna, välplanerade lägenheter med spännande planlösningar och fint ljusinsläpp.
Brf Charlottenburgsparken består av totalt 129 lägenheter fördelade på fyra hus.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

129

Parkering

81 st i garage

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Gamla Råsunda

Välkommen till Gamla Råsunda. Den populära och äldsta stadsdelen i Solna. Här finns en unik boendemiljö. Fastigheter från början av förra seklet kantar Råsundavägen (Solnas Boulevard) som slingrar sig genom området. Längs Råsundavägen ligger ett flertal restauranger, butiker, caféer, mataffärer och biograferna vid Gamla Filmstaden. I Mall of Scandinavia som finns på promenadavstånd återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet har hela 3,700 parkeringsplatser. www.mallofscandinavia.se. Ett stort utbud och möjligheter till shopping erbjuder även Solna Centrums galleria. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning. Fina grönområden erbjuds i Hagaparken, Skytteholmsparken samt vid området kring Huvudstabadet. Vill man ta en promenad kan man med fördel gå ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Tar man en längre promenad norrut längs Råsundavägen så når man Hagaparken med stora grönområden och många promenadvägar.

Kommunikation

Promenadavstånd till pendeltåg, tunnelbana, bussar och tvärbanan.

Närservice

Solna har ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Gå in på Solna Stads hemsida för att se vilka skolor som passar dina barn. Där finns även karta så att du kan se vilka som ligger i närområdet.

Även om Solna ligger centralt så är det nära till natur, parker och rekreation. Inom kommunen kan du utöva många sporter och fritidssysselsättningar. Solna och Råsunda har en välkänd och framgångsrik historia inom fotboll där utbudet är stort på planer och anläggningar. Flera hallar för andra idrotter finns också inom kommunen. Motionsspår, skridskoplaner, ridning och golf är andra aktiviteter inom räckhåll.

Parkering

Garage:
65st p-platser 850kr/mån
16st p-platser 1360kr/mån

Karta

Hör av dig till eller Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad