Fridensborgsvägen 159, vån 3

Bilder

  • Såld!

Fridensborgsvägen 159, vån 3 , Järvastaden , Solna

Fast pris! Inflytt från 14 feb -17. Nyproducerad 2:a med balkong och mycket bra planlösning och ett fullt utrustat kök i expansiva Järvastaden med närhet till Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. I Järvastaden finns bl.a Ica, frisör, gym och restauranger. Möjlighet till tillträde från 14 feb -17

41 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 445 kr inkl. värme, kallvatten, förråd.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
690 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

41 kvm

Rumsbeskrivning

Se inredningval under viktiga dokument!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

2 445 kr inkl. värme, kallvatten, förråd.

Driftskostnad

8 280 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 400 kr
Övrigt: 4 880 kr

Kommentar

Övrigt; Bredband, tv, telefoni: 2880 kr/år Prel. varmvattenförbrukning: 2000 kr/år

Andel i föreningen

0,375%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

2017

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Förening

Namn

Brf Pyrolan i Järvastaden

Antal lägenheter

175

TV och Bredband

TV och bredband är gruppanslutet via Bredbandsbolaget och avgiften är 240 kr per lägenhet och månad och är obligatoriskt. Kostnad för eventuella TV-kanaler utöver basutbudet, eventuella fasta avgifter och samtalsavgifter för telefoni tillkommer och betalas av bostadsrättshavaren direkt till respektive leverantör.

Parkering

125 garageplatser för bil, 4 MC-platser samt 12 p-platser på gatan. Platserna kommer blockuthyras till företag som bedriver momspliktig verksamhet. Kostnad för garageplats för bil är 1 025 kr/månad inkl. mervärdeskatt. Kostnad för MC-plats är 350 kr/månad inklusive mervärdesskatt. Kostnad för utomhusparkeringen är 500 kr/mån.

Övrigt

Gemensamt upphandlat elavtal i föreningen. Hushållsel och varmvatten avräknas årsvis efter förbrukning. Bostaden är en 1,5 rum och kök enligt ekonomisk plan.

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia står nu klar! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad