Fridensborgsvägen 163, vån 4

Bilder

  • Såld!
  • Planritning 2D

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Fasad
  • Fasad
  • Råstasjön
  • Mall of Scandinavia

Fridensborgsvägen 163, vån 4 , Järvastaden , Solna

Tillträde 8:e maj. Bästa fyran i området med fantastiska sällskapsytor, påkostad inredning och en generös balkong i syd/väst läge. Vardagsrum och kök om ca 40,5 kvm med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt ett master bedroom med en egen walk in closet. Genomgående golv i vit ek mattlack. Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror. Kakel och spotlights i LED ovan arbetsyta. Stort badrum med spotlights i tak och golvvärme samt en extra WC/dusch. Båda badrummen innehar carrera golv. Garageplats är reserverad i huset.

102 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 248 kr inkl. värme, kallvatten, förråd. Obligatoriskt tillägg om 240 kr/månad för TV, bredband, telefoni.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
102 kvm
Våning:
4, hiss finns
Driftskostnad:
708 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

102 kvm

Rumsbeskrivning

Se utförlig inredningsval under dokument!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

5 248 kr inkl. värme, kallvatten, förråd. Obligatoriskt tillägg om 240 kr/månad för TV, bredband, telefoni.

Driftskostnad

8 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 500 kr
Övrigt: 3 000 kr

Kommentar

Övrigt: Beräknad kostnad för förbrukad varmvatten.

Andel i föreningen

0,805%

Byggnad

Energideklaration

Ej utförd.

Förening

Namn

Brf Pyrolan i Järvastaden

Antal lägenheter

175

TV och Bredband

TV och bredband är gruppanslutet via Bredbandsbolaget och avgiften är 240 kr per lägenhet och månad och är obligatoriskt. Kostnad för eventuella TV-kanaler utöver basutbudet, eventuella fasta avgifter och samtalsavgifter för telefoni tillkommer och betalas av bostadsrättshavaren direkt till respektive leverantör.

Parkering

125 garageplatser för bil, 4 MC-platser samt 12 p-platser på gatan. Platserna kommer blockuthyras till företag som bedriver momspliktig verksamhet. Kostnad för garageplats för bil är 1 025 kr/månad inkl. mervärdeskatt. Kostnad för MC-plats är 350 kr/månad inklusive mervärdesskatt. Kostnad för utomhusparkeringen är 500 kr/mån.

Övrigt

Gemensamt upphandlat elavtal i föreningen. Hushållsel och varmvatten avräknas årsvis efter förbrukning. Bostaden är en 1,5 rum och kök enligt ekonomisk plan.

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. Solna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia står nu klar! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.se

Kommunikation

Alldeles intill Brf Pyrolan och Spegeldammsparken finns busshållplats med buss 540 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Närservice

Närhet till dagis, matbutik Ica och Coop, Mall of Scandinavia och grönområden. Puls och Träning precis utanför.

Parkering

125 bilplatser samt 4 MC-platser i föreningens garage samt 12 p-platser på gata. Garageplatserna kommer att blockuthyras till företag som bedriver momspiiktig verksamhet.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad