Hamngatan 7, vån 3

Bilder

  • Såld!

Hamngatan 7, vån 3 , Sundbyberg Strand , Sundbyberg

Underbart 55+ boende på attraktiva Hamngatan i Sundbyberg. Stor balkong med möjlighet till inglasning. Hög standard i kök och badrum. Gott om förvaring i flera garderober, stor klädkammare och separat källarförråd. Granne med strandpromenaden och nära både T-bana, bussar och all service vid Sundbybergs Centrum.

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 503 kr inkl. värme, kabel-TV, bredband, IP-telefoni (varmvatten tillkommer)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11201
Byggår:
2014
Driftskostnad:
423 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och välkomnande hall med två dubbelgarderober med spegeldörrar. Säkerhetsdörr gör att ljud från trapphuset dämpas effektivt. Mot vardagsrummet finns ett fönster som gör att ljus når även den yttre hallen.

Badrum: Med ingång från hallen nås ett mycket rymligt och praktiskt badrum. Fräscht grått klinkergolv (golvvärme) och vita helkaklade väggar. Funktionell duschhörna med dörrar i klarglas(duschkabin) med fast golv gör att vattnet inte rinner ut vid duschningen. Handfat med kommod, skåp med spegelglas och snålspolande WC. På den vänstra sidan av badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Dessa står bredvid varandra och har en ljus laminatskiva ovan som är idealisk för att sortera och vika tvätt. På väggen finns även ett vitt väggskåp som ger utmärkt förvaring för handdukar etc.

Kök och vardagsrum: Praktiskt vitt kök med gott om förvaring. Vita släta skåpluckor med rostfria beslag och modern svart laminatbänkskiva. Kyl/frys, inbyggd varmluftsugn och microvågsugn, infälld häll och integrerad diskmaskin. Många lådor, flera eluttag med timer och städskåp. Med delvis öppen planlösning finns ett mysigt vardagsrum. Här finns bra ytor både för soffa, TV-möbel och bokhylla. Här finns även en praktisk klädkammare med parkettgolv som möjliggör bra extra förvaring. Kök och vardagsrum har flera stora fönster och glasad balkongdörr vilket skänker mycket ljus till rummet. Från vardagsrummet nås även den stora balkongen med delvis utsikt mot Ulvsundasjön. Här finns möjlighet till inglasning som bekostas av lägenhetsinnehavaren. För prisuppgifter, byggstart och detaljer vänligen kontakta styrelsen i Brf Mälarparken 1.

Sovrum: Längst in i lägenheten finns ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. Praktiska spegelskjutdörrar till garderobsväggen gör att ytan optimeras och att det även ryms gott om klädförvaring. Fönster i lugnt läge med delvis utsikt mot Ulvsundasjön.

Genomgående i hela lägenheten finns ett ekparkettgolv och det är vita målade väggar. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 7, hiss finns

Avgift

3 503 kr inkl. värme, kabel-TV, bredband, IP-telefoni (varmvatten tillkommer)

Driftskostnad

5 085 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 117 kr
VA: 480 kr
Försäkring: 2 488 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Säljarna har varit på landstället en hel del varför elkostnaden är relativt låg.

Andel i föreningen

1,58852%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Elverket 7

Förening

Namn

Brf Mälarparken 1

Om föreningen

Föreningen består av totalt 50 st lägenheter om 2-4 rok på Hamngatan 7-9 i Sundbyberg. JM har byggt fastigheten under 2013/2014 på totalentreprenad av Seniorgården AB. Föreningen är ett så kallat 55 + boende vilket innebär att till medlem får antagas fysisk person som fyllt 55 år. För mer info, se föreningens stadgar. Till fastigheten hör 35 garageplatser vilka kostar 1000 kr/plats/mån. Enligt mejl från ordförande finns per 2016-02-25 ingen plats ledig och det är 3 personer i kö. I övrigt gäller gatuparkering med boendetillstånd via Sundbybergs stad. Kostnaden för boendeparkering är 300 kr/mån. I huset finns en gemensamhetslokal för fester och aktiviteter, ett övernattningsrum för gäster samt en gemensam tvättstuga. Fastigheten är ett lågenergihus och värms med fjärrvärme kombinerat med värmepump. Bostäderna värms med vattenburna radiatorer och individuell varmvattenmätning tillämpas för respektive lägenhetsinnehavare. I fastigheten tillämpas sopsortering. Ett separat soprum finns för sortering av plast, glas, förpackningar, tidningar och elavfall. På gården finns sopsugsanläggning för mat- och restavfall. Bostäderna är utrustade med Telia Triple Play för IP-telefoni, bredband och digital-TV. Här ingår bredband och kanalpaket Telia Lagom i månadsavgiften. I samband med överlåtelsen debiteras säljaren en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och köparen en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. Föreningen har beviljats bygglov för inglasning av balkongerna. Detta är dock frivilliigt. För kostnad, starttid, detaljer kontakta föreningens styrelse. För mer info om föreningen, se www.brfmalarparken1.se

Föreningen har ett mycket attraktivt läge vid Sundbybergs strand. I direkt anslutning finns närservice som flera restauranger, caféer och bank och endast några hundra meter bort finns T-bana Solna Strand. Precis nedanför huset finns den trevliga strandpromenaden som leder hela vägen in till city längs med Ulvsundasjön. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna parker, shopping eller kultur och sport. På kort avstånd nås Sundbybergs centrum med all service och mycket goda kommunikationer. Här finns både fjärrtåg, pendeltåg, tunnelbana, många busslinjer samt tvärbanan. Restiden från Sundbyberg in till Stockholm med tunnelbana är ca 10 minuter och med pendeltåg ca 8 minuter.

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad