Albygatan 117, 1tr

Bilder

  • Såld!
  • Rum med god funktion
  • Matplats vid fönster
  • Rymligt och lättmöblerat rum
  • Rum mot hall
  • Separat sovalkov

Albygatan 117, 1tr , Lilla Alby , Sundbyberg

Utmärkt 1:a med optimal planlösning och funktion. Här ryms både soffa, matbord och bred säng i avskild sovalkov. Mycket fräscht stambytt badrum. Populär förening med många hyresrätter kvar. Juridisk person tillåts! Suveränt läge granne med flera restauranger och nära T-bana och all service vid Sundbyberg C.

27 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 508 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
27 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
402
Byggår:
1960
Driftskostnad:
320 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

27 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus hall med en dubbelgarderob och en enkelgarderob. Mycket praktiska med överskåp möjliggör ordentlig förvaring. Här finns även plats för separat byrå. Säkerhetsdörr med vit insida. I hallen finns både automatsäkringar och uttag för Sundbyberg stadsnät.

WC/dusch: Med ingång från hallen finns ett mycket smakfullt och stambytt (år 2007) badrum. Ljusgrått klinkergolv och vita kaklade väggar. WC, handfat, badkar, handdukstork och två rymliga och praktiska golvskåp för god förvaring.

Rum: Otroligt yteffektivt och välplanerat rum som rymmer det mesta. Vad sägs om plats både för bred säng i separat sovalkov, rejäl hörnsoffa samt matbord för 4 personer? Stort och ljudeffektivt fönster mot baksida.

Kokvrå: Mysig kokvrå med svart mosaik och turkos fondvägg. Vita skåpluckor med rostfria beslag. Spis med tre plattor, rund diskho och kombinerad kyl och frys. Smart monterade vita hyllor, knivmagnet och krokar för köksredskap kvarlämnas om köparen vill! Litet fönster underlättar vädringen.

Genomgående i lägenheten ligger ett ekparkettgolv och det är ljusa målade väggar. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns ej

Avgift

1 508 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Driftskostnad

3 840 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 640 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,32564%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1960

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 oktober 2008
Energiprestanda: 152 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Sjöboden

Om föreningen

Föreningen består av totalt 133 st lägenheter och 15 st lokaler med adress Trädgårdsgatan 19-23 och Albygatan 117-119. Av lägenheterna är 118 st bostadsrätter och 15 st hyresrätter. I föreningen finns även 86 st p-platser och 42 st garageplatser. I källaren i varje hus finns fräscha bokningsbara tvättstugor. Där finns även förråd till lägenheterna och cykelförråd. Barnvagnsförråd finns vid entréplan. På baksidan av Albygatan 117 finns en trädäckad uteplats med grillmöjlighet. Idealisk för en trevlig middag på sommaren. Föreningen har även en festlokal och en relax med bastu i källaren till Trädgårdsgatan 21 som kan bokas. Det finns även ett gym som man kan få tillgång till mot en årsavgift. Föreningen har mycket stark ekonomi med låg belåning och hyresrätterna är en mycket positiv dold tillgång. Föreningen förvärvade fastigheten under år 2004. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om 2,5% av basbeloppet samt en pantsättningsavgift om 1% av basbeloppet. Föreningen accepterar juridisk person samt delat ägande mellan privatpersoner t.ex för förälder och barn. Föreningen har en informativ hemsida, www.brfsjoboden.se

Föreningen har ett mycket attraktivt läge vid Sundbybergs strand. I direkt anslutning finns närservice som flera restauranger, caféer och bank och endast några hundra meter bort finns T-bana Solna Strand. Precis nedanför huset finns den trevliga strandpromenaden som leder hela vägen in till city längs med Ulvsundasjön. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna parker, shopping eller kultur och sport. På kort avstånd nås Sundbybergs centrum med all service och mycket goda kommunikationer. Här finns både fjärrtåg, pendeltåg, tunnelbana, många busslinjer samt tvärbanan. Restiden från Sundbyberg in till Stockholm med tunnelbana är ca 10 minuter och med pendeltåg ca 8 minuter.

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte