Ankdammsgatan 36, 11 tr

Bilder

  • Såld!
  • Balkong
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum

Ankdammsgatan 36, 11 tr , Skytteholm , Solna

Mycket fint, påkostat och noggrant totalrenoverad lägenhet -15 med ett kanonläge högt upp i huset utan insyn. Fantastisk utsikt från alla fönster i lägenheten. Väldisponerat vardagsrum med stora härliga fönsterpartier samt plats för en matgrupp för ett större sällskap. Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror och gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Välkommen!

80,1 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 397 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80,1 kvm
Våning:
11, hiss finns
Lägenhetsnummer:
2101
Byggår:
1959
Driftskostnad:
400 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80,1 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Rymlig hall med förvaring i två stora garderober samt ett städskåp. Ljusa väggar och parkett på golv.

VARDAGSRUM: Väldisponerat vardagsrum med stora härliga fönsterpartier samt plats för en matgrupp för ett större sällskap. Ljusa väggar och parkett på golv.

SOVRUM 1: Sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang om så önskas. Utgång till balkong i högt och fritt läge utan insyn. Ljusa väggar och parkett på golv.

SOVRUM 2: Sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang om så önskas. Ljusa väggar och parkett på golv.

KÖK: Fullt utrustat kök med rostfria vitvaror och gott om förvaringsutrymme i både över- och underskåp. Kakel och spotlights ovan arbetsyta. Ljusa väggar och parkett på golv. Utrustning: Inbyggd mikro (Siemens) och varmluftsugn (Siemens) i högskåp, kyl (Siemens), frys (Siemens), diskmaskin (Siemens) samt köksfläkt (Franke).

BADRUM: Mycket fint renoverat badrum med infällda spotlights i tak. Helkaklat med klinker på golv. Utrustning: Tvättmaskin och torktumlare från Bosch med ovanliggande arbetsbänk, handfat med underliggande kommod, badrumsspegel med belysning, handduksvärmare, wc och massagebadkar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

11 av 12, hiss finns

Avgift

3 397 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 2 400 kr

Andel i föreningen

1,51759%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1959

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 juni 2009
Energiprestanda: 120 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Elektrikern 1

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

Brf Elektrikern

Om föreningen

Brf Elektrikern bildades år 1958 och består av 72 st lägenheter om 2-3 rok och 5 st lokaler varav ett mycket populärt bageri. Huset färdigställdes och inflyttning skedde 1959. Föreningen har genomfört många renoveringar de senaste åren. Här kan t.ex. nämnas: År 2005: Byte av stammarna i kök och badrum samt elstigare. År 2007: Omläggning av tak. År 2008: Omdränering runt huset. År 2009: Hissarna renoverades. År 2013: Underjordsbehållare för sopor installerades. År 2016/2017: Fastighetens ventilationssystem renoverades med ny takfläkt och nya radiatorer samt spaltventiler i alla lägenheter monterades. Teknisk och ekonomisk förvaltning sköts via SBC. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr och köparen en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. Kabel-TV (basutbud) via Comhem och bredband via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Det går även att få IP-telefoni och TV-kanaler via Bredbandsbolaget mot extra kostnad. I källaren finns en tvättstuga med 4 st tvättmaskiner, 3 st torktumlare, ett torkrum och en mangel samt ett cykelrum och ett grovsoprum. Boendeparkering gäller i området, kostnad för närvarande 300 kr/mån.

Brf Elektrikern är belägen i populära Skytteholm och granne med välbesökta Skytteholmsparken. Skytteholmsparken erbjuder bland annat enorma ytor för lek och spel, uteträningsredskap, plaskdamm för barn och lekplats. I huset finns bageri och frisör och i närområdet finns mataffär, flera restauranger och tobaksaffär. Busshållplatser finns både på Ankdammsgatan och Frösundaleden för smidig transport till bland annat Solna C, Sundbyberg, Brommaplan och Arenastaden. Endast några minuter bort finns Solna Business Park med ICA-Maxi, gym, post och flera restauranger. På andra sidan Skytteholmsparken finns Solna Centrum med tunnelbana (restid ca 10 min till T-Centralen), bussar och ett stort utbud av affärer, restauranger och all närservice. Huvudsta Centrum med mataffär, restaurang och t-bana finns endast ca 600 m bort och nås via Huvudstafältet. Tvärbanan, Alvik-Solna Station är en mycket praktisk länk för att ta sig vidare med övriga kommunikationer. På cykelavstånd finns både Hagaparken och Brunnsviken med Hälsans Stig, Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavias enorma serviceutbud samt den härliga strandpromenaden vid Huvudsta Strand som leder hela vägen in till Stockholm. Solnahallen och Skytteholms IP finns i närområdet, liksom flera lekplatser, förskolor och skolor.

Organisationsform

Bostadsrätt

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Skytteholm

Läget erbjuder en direkt närhet till lugna och natursköna strövområden och endast en kort promenad från Solna Centrums hela utbud av totalt 120 affärer och restauranger. Goda kommunikationer med T-bana, tvärbanan eller buss. Barnomsorgen i området erbjuder både förskolor och grundskolor inom kort gångavstånd. Låg kommunalskatt och mycket bra boende i Solna. Barnvänligt område med parkområden i närheten. Fastigheten ligger intill Skytteholmsparken och ändå nära allt man behöver. Skytteholmsparken är ett betydelsefullt grönområde i centrala Solna. Den har flera lekparker och på somrarna finner du här härliga gräsmattor för picknick, en stor plaskbassäng för barnen och en uteservering. I direkt närhet finns pizzeria, thailändsk restaurang, café, bageri, videobutik, närakut m.m. Det finns ett stort Ica Maxi varuhus i Solna Business Park som man går till på knappt 10 min. Inom närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia planeras att stå klar 12 november 2015! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger.

Kommunikation

Lägenheten ligger med utmärkt läge i Solna med närhet till det mesta. Bussar går från en intilliggande gata (119, 177, 509), vill man hellre gå är det endast några minuters promenad till Solna Centrum med Tunnelbana (Blå linje, ca 10 min till Sthlm C). Ett stenkast ifrån lägenheten står nu även tvärbanan klar.

Parkering

I föreningen finns 32 parkeringsplatser. Föreningen hyr ut parkeringar till de boende. I dagsläget är det kö till platserna.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte