Ankdammsgatan 40, 11tr

Bilder

  • Såld!

Ankdammsgatan 40, 11tr , Skytteholm , Solna

Premiärvisning! Nu är det dags för första visningen av denna ljusa lägenhet. Härlig 3:a med stort vardagsrum och utgång till balkong med enorm utsikt. Två lättmöblerade sovrum varav ett rymligt och med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum. Välskött och populär brf med god ekonomi. Granne med Skytteholmsparken och kort avstånd till all närservice vid Solna Centrum.

78 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 020 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78 kvm
Våning:
11, hiss finns
Lägenhetsnummer:
2054
Byggår:
1958
Driftskostnad:
239 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Mycket funktionell hall med gott om förvaring och säkerhetsdörr. Yttre del med bred skjutdörrsgarderob med spegelglas. Inre del med 3 st garderober och ett linneskåp. Ekparkettgolv och ljusa målade väggar.

Kök: I direkt förlängning av hallen nås köket med matplats för ca 4 personer. Originalskåp med vita skåpluckor och ett riktigt kallskafferi! Kyl/frys och spis. Rutmönstrad plastmatta och ljusa målade väggar. Fönster i högt fritt läge med utsikt.

Sovrum 1/Matrum: I anslutning till köket finns ett lättmöblerat sovrum/matrum. Här finns en inbyggd bred garderob. Trämönstrad plastmatta och ljusa målade väggar.

Sovrum 2: Med ingång från vardagsrummet finns ett sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Fönster utan insyn mot lugna Skytteholmsparken. Ljusgrå heltäckningsmatta och ljusa målade väggar.

Vardagsrum: I lägenhetens mitt finns ett rymligt vardagsrum. Här går både soffgrupp, vitrinskåp och TV-möbel in. Äldre parkettgolv och ljusa målade väggar. Brett fönsterparti i härligt läge mot Skytteholmsparken. Utgång till balkong med förmiddagssol och enorm utsikt över Skytteholmsparken.

Badrum: Badrum med ljust smårutigt klinkergolv och kaklade ljusgula väggar. WC, handfat, duschhörna och flera badrumsskåp. I badrummet finns även en praktisk handdukstork och i både handfat och dusch finns moderna engreppsblandare.

Genomgående i hela lägenheten finns nya fönster (monterade 2014) med mellanglaspersienner. Till lägenheten hör två stycken praktiska förråd. (Ett rymligt vindsförråd om ca 4 kvm och ett mindre matkällarförråd).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

11 av 12, hiss finns

Avgift

3 020 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

2 876 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 876 kr
Försäkring: 1 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Lägenheten har använts väldigt lite under 2015.

Andel i föreningen

1,52549%

Andel av årsavgiften

1,53%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 augusti 2008
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Snickaren 2

Förening

Namn

Brf Snickaren 2

Om föreningen

Brf Snickaren 2 består av 62 bostadsrätter samt 7 garageplatser och 13 parkeringsplatser. Föreningen bildades redan år 1958. För närvarande är det kö till både garage- och parkeringsplatserna. Boendeparkering gäller i området, kostnad 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal. I föreningen finns en fin tvättstuga (renoverad hösten 2009) med totalt fem tvättmaskiner (varav en mattvätt), två torktumlare, en mangel och två separata torkrum. I övrigt finns bastu, hobbyrum, barnvagnsrum, cykelförråd samt grovsoprum och pappersinsamling. Kabel-TV via ComHem och bredband via ComHem och Telia. Föreningen debiterar köpare en överlåtelseavgift på ca 1100 kr. Under 2009 har föreningen genomfört relining av dagvattenledningen samt lagt nytt tak. Under 2011 målades väggar och golv i källaren om, fjärrcentralen byttes ut och huset dränerades om. Under hösten 2014 genomfördes ett fönsterbyte i föreningen. Stambytet av kök och badrum slutfördes under 2017 i hela huset. Enligt mejl från föreningen 15/1-2018 har de beslutat om en avgiftshöjning om 9 % från 1/4-2018. Föreningen planerar i framtiden att göra en översyn av elledningarna och troligen kommer hissarna att renoveras. För dagsaktuell information ang framtida avgiftsförändringar, reparationer etc. rekommenderas att kontakta styrelsen direkt samt att besöka föreningens hemsida, www.brfsnickaren2.se

Brf Snickaren 2 är belägen i populära Skytteholm och granne med välbesökta Skytteholmsparken. Precis utanför porten finns busshållplats med bussar mot Sundbyberg. Brommaplan, Solna C, Danderyd och Spånga Station. I närområdet finns mataffär, bageri, restaurang och tobaksaffär. På andra sidan parken finns Solna Centrum med tunnelbana (restid ca 10 min till T-Centralen), bussar och många olika affärer, restauranger och all närservice. Tvärbanan, Alvik-Solna Station är en mycket praktisk länk för att ta sig vidare med övriga kommunikationer. På cykelavstånd finns både Hagaparken och Brunnsviken med Hälsans Stig samt den härliga strandpromenaden vid Huvudsta Strand som leder hela vägen in till Stockholm. Solnahallen och Skytteholms IP finns i närområdet, liksom flera lekplatser, förskolor och skolor.

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad