Evenemangsgatan 24, vån 9

Bilder

  • Såld!

Evenemangsgatan 24, vån 9 , Arenastaden , Solna

Nyproducerad med ljust läge och yteffektiv planlösning. Inglasad balkong med kvällssol och utsikt delvis mot Råstasjön. I kvarteret byggs Mall of Scandinavia som beräknas öppna november 2015 och bli Skandinaviens största shoppingcenter! Granne med Friends Arena och goda kommunikationer med endast ca 10 min till city.

43 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 723 kr inkl värme,VA, kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43 kvm
Våning:
9, hiss finns
Lägenhetsnummer:
47
Byggår:
2015

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

43 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Mycket praktisk hall med en garderob, ett linneskåp, ett städskåp och ett mindre förråd. Vita skjutdörrar gör att ljus och rymd maximeras.

Sovrum (Ca 10 kvm): Lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng. Två garderober ingår. Tapetserade ljusa väggar modell Fiona Living.

Kök/Vardagsrum (Ca 22 kvm): Modernt Vedumkök med vita skåpluckor och rostfria beslag. Vitt blankt kakel ovan arbetsbänkarna och laminatbänkskiva. Gott om förvaring i många skåp. Spotlights under väggskåpen. Vit spiskåpa, vit spis med häll och vit kyl/frys. Samtliga vitvaror från Electrolux utom spiskåpa från Franke. Enormt ljusinsläpp via hel fönstervägg. Utgång till inglasad balkong (Ca 5 kvm) i nordvästläge.

Bad (Ca 5 kvm): Helkaklat stort badrum med svart klinkergolv och vitt matt kakel på vägg. Golvet har komfortvärmeslingor. Tvättställ från IFÖ med tvättställsblandare från Oras, badrumsskåp med spegel från Vedum, WC från IFÖ och duschvägg i klarglas från IDO. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Genomgående i hela lägenheten ligger ett 3-stavs mattlackat ekparkettgolv och det är vita målade väggar (förutom sovrummet som är tapetserat).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

9 av 21, hiss finns

Avgift

2 723 kr inkl värme,VA, kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

0,5165%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

Brf Säsongskortet

Om föreningen

Föreningen sänker sina avgifter med ytterligare 20 % från 1 april 2019. Bostadsrättsföreningen Säsongskortet är det andra höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Inflyttning i hela huset skedde under maj-juni 2015. Externa lägenhetsförråd finns inte och gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset. Soprum för hushållssopor finns på entréplan. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. Huset är anslutet till Telia Tripleplay. Bredband och TV-paket lagom ingår i avgiften. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Samtliga lägenheter har vattenburna radiatorer som är anslutna till fjärrvärmenätet. På plan 4 finns en praktisk utgång mot Friends Arena och Mall of Scandinavia och på entréplanet finns en förbindelsegång till garaget. Föreningen har en hemsida, www.brfsasongskortet.se

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Granne med Brf Säsongskortet finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden finns även det omfattande handelscentrumet, Mall of Scandinavia, med över 200 st butiker, ett enormt utbud av restauranger och all övrig närservice. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, citybanan, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd! Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till tåg och tvärbanan vid Solna Station. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

TV och Bredband

Telia bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV paket lagom ingår i avgiften.

Parkering

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Friends Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang.

Kommunikation

Citybanan tar dig till Odenplan på ca 5 min.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte