Ankdammsgatan 40, 5 tr

Bilder

  • Såld!

Ankdammsgatan 40, 5 tr , Skytteholm , Solna

Underbar ljus och inbjudande gavel 3:a med högt och fritt läge. Stort öppet och modernt kök. Balkong i härligt solläge. Två rymliga sovrum med möjlighet till ett tredje. Populär äldre brf i ett lugnt attraktivt läge granne med Skytteholmsparken och endast några minuters promenad till Solna Centrum med all närservice.

94,3 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 385 kr inkl värme, VA (Avgiften betalas kvartalsvis i förskott!)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
94,3 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
21
Byggår:
1958
Driftskostnad:
415 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

94,3 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Hall med säkerhetsdörr och praktisk hörngarderob med spegelglas. I hallen finns även plats för klädhängare och skohylla. Fint modernt ekparkettgolv.

Gäst WC: Med ingång från hallen finns gäst WC med schackrutigt klinkergolv och vita målade väggar. Här finns WC, handfat och vackert platsbyggt skåp och hylla ovan WC.

Badrum: Bredvid Gäst WC:n finns ett praktiskt badrum. Badrummet har ljust klinkergolv och vita kaklade väggar med terracottafärgad dekorrand. I badrummet finns WC, handfat, badkar, badrumsskåp med spegelglas samt ett väggskåp.

Sovrum/Barnrum: I förlängning av hallen nås ett mycket trevligt och lättmöblerat sovrum. Detta rum är i dagsläget ett barnrum men kan med fördel även rymma en dubbelsäng. Här finns plats för extra garderober, byrå och skrivbord. Modern grå heltäckningsmatta från 2013 av hög kvalitét. Fönster i högt och ljust läge.

Vardagsrum: I lägenhetens mitt finns ett härligt ljust och inbjudande vardagsrum. Rummet har ett brett fyrdelat fönsterparti som gör att mycket ljus når in. Golvet är ett vackert massivt ekparkettgolv som slipades och lackades 2013. Här finns plats för både soffgrupp, TV-möbel, vitrinskåp etc. Med utgång från vardagsrummet nås en härlig balkong med nylagd trätrall från 2014. Balkongen har ett högt och fritt västerläge med härlig eftermiddags/kvällssol. I den inre delen av vardagsrummet finns en avskild mysig del som med fördel kan användas som arbetsdel, hobbydel eller som bibliotek. Längst in finns en mycket praktisk bred garderobssektion med skjutdörrar som kvarlämnas.

Kök: Mycket stort och öppet kök som mycket smakfullt gjordes i ordning under 2013. Gott om förvaring i många skåp och enorma arbetsytor på bänkar med moderna glasbänkskivor. På väggen ovanför arbetsbänkarna finns även där en trendig glasskiva. En extra smakfull och praktisk detalj är skåpsektionen mot sovrummet som blir både en snygg inredningsdetalj och en mycket användbar arbets- och avlastningsyta. Varmluftsugn, microugn, diskmaskin, kyl och separat frys, köksfläkt och induktionshäll. Både kök och maskiner är från IKEA och både kök och det fina ekparkettgolvet är från 2013.

Sovrum: Med ingång från vardagsrummet nås ett mycket lättmöblerat och trevligt sovrum som i dagsläget används som föräldrasovrum. I den inre delen av rummet finns en funktionell garderobssektion med skjutdörrar. Ekparkettgolv från 2013. Fönster i högt och fritt läge med långt till närmaste hus.

Alla väggar och tak i lägenheten är målade 2013 och det är även nylagda golvlister 2013. Genomgående i hela lägenheten finns nya fönster från 2014. Till lägenheten hör två stycken förråd. (Ett rymligt förråd på vinden och ett matkällarförråd).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 13, hiss finns

Avgift

3 385 kr inkl värme, VA (Avgiften betalas kvartalsvis i förskott!)

Driftskostnad

4 988 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 788 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

1,71028%

Andel av årsavgiften

1,7101%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 augusti 2008
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Snickaren 2

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

Brf Snickaren 2

Om föreningen

Brf Snickaren 2 består av 62 bostadsrätter samt 7 garageplatser och 13 parkeringsplatser. Föreningen bildades redan år 1958. För närvarande är det kö till både garage- och parkeringsplatserna. Boendeparkering gäller i området, kostnad 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal. I föreningen finns en fin tvättstuga (renoverad hösten 2009) med totalt fem tvättmaskiner (varav en mattvätt), två torktumlare, en mangel och två separata torkrum. I övrigt finns bastu, hobbyrum, barnvagnsrum, cykelförråd samt grovsoprum och pappersinsamling. Kabel-TV via ComHem och bredband via ComHem och Telia. Föreningen debiterar köpare en överlåtelseavgift på ca 1100 kr. Under 2009 har föreningen genomfört relining av dagvattenledningen samt lagt nytt tak. Under 2011 målades väggar och golv i källaren om, fjärrcentralen byttes ut och huset dränerades om. Under hösten 2014 genomfördes ett fönsterbyte i föreningen. Stambytet av kök och badrum slutfördes under 2017 i hela huset. Enligt mejl från föreningen 15/1-2018 har de beslutat om en avgiftshöjning om 9 % från 1/4-2018. Föreningen planerar i framtiden att göra en översyn av elledningarna och troligen kommer hissarna att renoveras. För dagsaktuell information ang framtida avgiftsförändringar, reparationer etc. rekommenderas att kontakta styrelsen direkt samt att besöka föreningens hemsida, www.brfsnickaren2.se

Brf Snickaren 2 är belägen i populära Skytteholm och granne med välbesökta Skytteholmsparken. Precis utanför porten finns busshållplats med bussar mot Sundbyberg. Brommaplan, Solna C, Danderyd och Spånga Station. I närområdet finns mataffär, bageri, restaurang och tobaksaffär. På andra sidan parken finns Solna Centrum med tunnelbana (restid ca 10 min till T-Centralen), bussar och många olika affärer, restauranger och all närservice. Tvärbanan, Alvik-Solna Station är en mycket praktisk länk för att ta sig vidare med övriga kommunikationer. På cykelavstånd finns både Hagaparken och Brunnsviken med Hälsans Stig samt den härliga strandpromenaden vid Huvudsta Strand som leder hela vägen in till Stockholm. Solnahallen och Skytteholms IP finns i närområdet, liksom flera lekplatser, förskolor och skolor.

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte