Regementsgatan 52, 1/2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Härligt ljusinsläpp i vardagsrummet
  • Ljust vardagsrum
  • Vardagsrum med utgång till balkong
  • Mysig inglasad balkong
  • Kort avstånd till Arenastaden

Regementsgatan 52, 1/2 tr , Ritorp / Norra Frösunda , Solna

Suverän genomgående 2:a med inglasad balkong i västerläge. Fina moderna ytskikt och stora lättmöblerade ytor. Sovrum med plats för dubbelsäng i lugnt läge mot gård. Kök med matplats för ca 6 personer. Stambytt och fräscht badrum. Populär brf med direkt närhet till goda kommunikationer och attraktiva Hagaparken.

54,7 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 644 kr inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54,7 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
114
Byggår:
1956
Driftskostnad:
508 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54,7 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Ljus och inbjudande hall med säkerhetsdörr. Grått praktiskt klinkergolv med golvvärme i den yttre delen och i den inre delen finns ett parkettgolv. Inbyggd garderob, linneskåp och städskåp. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum. Ljusa väggar med en vacker fondtapetvägg.

Kök: Modernt och smakfullt kök med fönster mot lugn gård. Vita skåpluckor med stommar och detaljer i kompletterande vackert träfanér. Fin blandning av öppna skåp, vitrinskåp och vanliga skåp med luckor. Inbyggda spotlights och modernt turkosfärgat kakel. Mörkgrått laminatklickgolv och ljusa väggar. I köket finns spis med häll, diskmaskin, kombinerad kyl/frys och rostfri kolfilterfläkt. Härligt ljusinsläpp från stort fönster. Matplats finns för ca 6 personer.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till inglasad balkong i västerläge. I rummet finns gott om plats för både soffgrupp, vitrinskåp och TV-bänk. Ekparkettgolv och ljusa väggar med en trendig fondtapet med guldskimrande trädmönster.

Sovrum: Mycket lugnt och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng. Praktiska inbyggda garderober med överskåp. Stort fönster i lugnt läge mot gård. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum: Fräscht och stambytt badrum med ljusgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar med grå dekorrand. I badrummet finns duschhörna, WC, handfat, spegelskåp med spotlights, handdukstork och ett praktiskt högskåp.

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 644 kr inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

6 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 400 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,590261%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1956

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 maj 2009
Energiprestanda: 164 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Ritorp 5

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

Stockholms Garnisons Brf nr 1

Om föreningen

Stockholms Garnisons Brf nr 1 består av totalt 151 st lägenheter i attraktiva och lugna Ritorp. Föreningen är ansluten till kabel-TV via Comhem och bredband och IP-telefoni via Bredbandsbolaget. Tvättstugor finns i källarna i samtliga låghus. Boende i höghuset tvättar i källaren Enköpingsvägen 19. Torkrum och mangelrum finns i anslutning till tvättstugorna. Tvättid bokas via bokningstavlor vid tvättstugorna alternativt via hemsidan www.sgb12.se eller Aptus-appen för mobilen . I anslutning till huset finns gräsmatta med möjlighet till grillning och picknick. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift om ca 1100 kr samt en pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant. Föreningarnas (SGB 1 & SGB 2) bilplatser består av 18 st p-platser med el och 52 st p-platser utan el, ett storgarage med plats för 8 bilar samt 12 separata garage. P-platser utan el kostar 150 kr/mån För närvarande är det kö till dessa men kötiden på p-platser utan el bedöms kort. Utmed Regementsgatan finns parkeringsmöjlighet via Solna Stad. Kontakta Solna Stad för att erhålla boendeparkering. Kostnaden är 300 kr/mån alt 750 kr/kvartal. På Regementsgatan 54 finns en gästlägenhet om 20 m² . Den är avsedd som en extra service åt bostadsrättsinnehavare inom SGB 1&2 och är tänkt för korttidsuthyrning. Där finns dusch, WC, trinettkök, TV, bord med stolar, en bäddsoffa och en säng. Det finns sovplats för 4 personer. I huset finns även en bastu med relaxdel som har ingång från gaveln på Regementsgatan 54. Den hyrs bara ut till boende inom SGB 1&2.

Stockholms Garnisons brf nr 1 har ett mycket attraktivt läge med kort avstånd till pendeltåg vid Solna Station och Ulriksdal varifrån resan endast tar ca 10 min till Stockholms central. Det är även goda tvärförbindelser med bl.a buss 540 till Bergshamra och Universitetet. För den bilburne nås både E18 och E4 snabbt och smidigt och läget är idealiskt för den som arbetar på Arlanda med direktbuss från Järva krog. På kort avstånd nås Ulriksdals slott med vacker slottspark och restaurang samt populära Hälsans stig runt Brunnsviken och genom Hagaparken. Endast några hundra meter bort finnes Arenastaden med Friends Arena, hotell, restauranger och Mall of Scandinavia.

Organisationsform

Andelsrätt

TV och Bredband

Comhems kabel-tv-kunder har tillgång till ett grundutbud som inkluderar SVT1, SVT2, SVT24, barn & kunskapskanalen, TV3, TV4, TV4+, Kanal 5, TV4 Sport, MTV, TV6, TV8, Kanal 9, Comhem-kanalen samt ev. lokala kanaler.
Ovanstående kanaler ingår i hyran.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Ulriksdal
620 m
Mat och Hälsa i Stockholm AB
620 m
Köpcentrum & Gallerior
Mall of Scandinavia
800 m
Solna Centrum
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Andiamo
200 m
Borgens Förskola
210 m
Kollektivtrafik
Arlanda Express
5,7 km
Grundskolor
Ulriksdalsskolan
530 m
Ringens Skola
610 m
Gymnasium
Läroverksplanen
990 m
Peabskolan
1,3 km
Universitet & Högskolor
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
1,2 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
1,2 km
Banker
FOREX Bank
510 m
Amfa Bank AB
690 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ulriksdals Golfklubb
1,3 km
Stockholms Golfklubb
2,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friends Arena
470 m
Ulriksdalshallen
530 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Holding AB
840 m
Vasalundshallen
1000 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte