Tulegatan 76, 2 tr

Bilder

  • Såld!

Tulegatan 76, 2 tr , Centrala Sundbyberg , Sundbyberg

Underbar gavel 3:a i genomgående mycket fint och renoverat skick. Vardagsrum med utgång till stor balkong i västerläge. Fint kök med matplats för ca 6 pers. Två bra sovrum och stambytt badrum. Populär brf om 39 lgh i ett mycket attraktivt läge med närhet till både Lötsjön, T-bana och Sundbybergs IP.

62 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 082 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
3
Byggår:
1948
Driftskostnad:
483 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Inbjudande hall med direkt access till badrum, kök, vardagsrum och större sovrum. I den yttre delen av hallen finns en praktisk klädkammare med linneskåp och klädhängare på stång med hyllplan ovanför klädstången. Här finns även ett praktiskt städskåp som öppnas från hallen.

Stora sovrummet: Härligt rymligt och svalt sovrum med plats för dubbelsäng. Fönster i högt läge utan direktinsyn. Plats för mycket förvaring och flera garderober. Den breda garderobssektionen som står där idag kvarlämnas om köparen vill.

Sovrum 2 : Ljust och trevligt mindre sovrum med platsbyggd garderob. Perfekt som barnrum eller arbetsrum. Fönster i högt fritt läge mot Duvbos villaområde.

Vardagsrum: Härligt vardagsrum med slipat orginalparkettgolv och ljusa målade väggar. Lättmöblerat med långa väggytor möjliggör både matsalsmöbler, stor soffa och TV-möbel. Underbar stor och modern balkong om ca 6 kvm med trätrall. Praktisk och fint vindskydd i tyg med enhetligt utseende för hela föreningen. Härligt fritt västläge med sol stor del av dagen och utsikt över Duvbos vackra villaområde.

Kök: Smakfullt vitt IKEA-kök i vinkel från 2010 i gammaldags stil med vackra beslag. Svarta moderna maskiner från 2010/2011. I köket finns spis med häll, diskmaskin, spisfläkt och micro. Inbyggd kyl/frys bredvid ett praktiskt skafferi. Liggande vitt kakel ovan massiva bänkskivor i ek. Rejäl matplats för ca 6 personer i köket.

Badrum: Modernt helkaklat badrum som stambyttes och renoverades 2007. Mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. WC, handfat, badkar, badrumsskåp och handdukstork. I badrummet är det förberett (el) för tvättmaskin.

Lägenheten är en härlig ljus och fräsch gavellägenhet. Alla ytskikt (förutom badrummet som renoverades 2007) är fint och smakfullt renoverade de senaste 5 åren. Genomgående vackra trägolv med breda skeppsliknande tiljor (fanér) finns i hela lägenheten (hall, kök och båda sovrummen). Väggarna i lägenheten är antingen ljust målade eller tapetserade i moderna och sobert diskreta tapeter. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 4 kvm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns ej

Avgift

4 082 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

5 799 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 965 kr
Försäkring: 1 834 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

2,80519%

Andel av årsavgiften

2,76973%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1948

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

Brf Svanen

Om föreningen

Brf Svanen består av totalt 39 lägenheter varav 3 upplåts med hyresrätt med adress Tulegatan 74-78. Föreningen bildades under 2004 och köpte tomten under 2007. Föreningen har totalt 29 st parkeringsplatser och 4 st garageplatser. För närvarande finns ingen p-plats ledig men det är heller ingen kö. (2015-04-09). Föreningens tvättstuga har 4 tvättmaskiner, en torktumlare, en centrifug, mangel och ett stort torkrum. Tvättstuga finns i entréplanet på Tulegatan 76. I huset finns även ett cykelrum. Föreningen är ansluten till både Comhem och Sundbybergs Stadsnät för kabel-TV och bredband. Föreningen planerar att dränera om fastigheterna och genomföra ett fönsterbyte. Mest troligt är enligt styrelsen att detta görs under 2016-2017. Föreningen har en mycket informativ hemsida www.brf-svanen.se. Överlåtelseavgift om ca 1100 kr och pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant debiteras köparen.

Brf Svanen har ett mycket attraktivt läge med närhet till golfängarna och bra promenad/löpstråk runt Lötsjön och Råstasjön. På kort avstånd nås nyrenoverad och utbyggd simhall, ishall, curlinghall, gym och Sundbybergs IP. Idealiskt för barnfamiljen med flera förskolor i direkt närhet och fina lekparker vid bl.a. Lötsjön och Tornparken. Kommunikationsmässigt är läget utmärkt med direkt närhet till T-bana Duvbo, buss 515 till Odenplan och för den bilburne nås både E18 och E4 snabbt. Vid Fredsgatan på behändigt avstånd finns flera trevliga och populära restauranger samt caféer. På endast ca 10 min promenad nås Sundbybergs C med all närservice och pendeltåg, fjärrtåg samt tvärbana.

Om området

Centrala Sundbyberg

Ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva. Grönområden finns runt golfängarna och lötsjön.

Kommunikation

Tunnelbana, Pendetåg samt tvärbanan förflyttar dig lätt mellan olika kommuner inom Stor Stockholm.

Närservice

I närområdet finns Solna Buisness med stora ICA Maxi samt en hel del andra butiker. Nere på Sturegatan hittar du affärsgatan med banker, all sort service i form av klädbutiker, restauranger och inredningsbutiker.

Parkering

Parkering finns på gatorna, här gäller boendeparkering som du beställer ifrån Sundbybergs kommun.

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Solna

Sundbyberg

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad