Fredsgränd 11, vån 3

Bilder

  • Såld!

Fredsgränd 11, vån 3 , Centrala Sundbyberg , Sundbyberg

Välkomna till denna moderna och fina lägenhet med byggår 2009. Kök och vardagsrum i ljus öppen planlösning. Stor inglasad balkong i fritt läge. Tre lättmöblerade och praktiska sovrum. Två inbyggda klädkammare. Separat WC och rymligt badrum med TM/TT. Populär och välskött brf med närhet till T-bana och mataffär.

89 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 369 kr inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
89 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
431
Byggår:
2009
Driftskostnad:
641 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

89 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Praktisk hall med säkerhetsdörr som dämpar ljud från trapphuset. Två inbyggda klädkammare varav den ena mycket rymlig och som ett rejält förråd.

Sovrum 1: Närmast entrédörren finns det större sovrummet om ca 12 kvm. Här ryms både dubbelsäng, skrivbord, bokhylla etc. I rummet finns två stycken garderober.

Sovrum 2: Bredvid det större sovrummet finns ett rum om ca 8 kvm, idealiskt som barnrum. Lättmöblerade ytor gör att det ryms både säng, bokhyllor, byråer etc.

Sovrum 3: Med ingång från vardagsrummet nås det tredje sovrummet, även detta ca 8 kvm. Rummet är idealiskt som gästrum/arbetsrum eller ett extra sovrum. I detta rum finns en garderob.

Kök och vardagsrum (totalt ca 30 kvm) : Härligt vinkelkök från Myresjökök med ljusa skåpluckor som har rostfria beslag. God maskinell standard med keramikhäll, inbyggnadsugn, separat fullhöjds kyl och frys samt diskmaskin. Samtliga maskiner är rostfria och från Bosch. Spisfläkt från Franke. Svart blankt kakel ovan bänkskivor i massiv ek. I köksdelen finns det gott om plats för ett stort matbord. Med öppen planlösning i direkt anslutning till köket finns lägenhetens vardagsrum. Här ryms en soffhörna och TV-möbel. Stora fönster i två väderstreck skänker mycket ljus till rummet. Utgång till en härlig inglasad balkong om drygt 6 kvm med fritt läge och utsikt över Duvbos vackra villaområde. Balkongen ligger i sydväst och har sol stor del av dagen.

Gäst WC: Praktisk separat gäst WC med WC, handfat och spegel. Svart klinkergolv och vitt blankt kakel på väggarna.

Badrum: Rymligt badrum med svart klinkergolv och vitt blankt kakel på väggarna. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch med praktisk arbetsbänk ovan. Bänken är idealisk att vika tvätt på eller att använda som skötbord. WC, badkar, handfat och praktisk handdukstork.

Genomgående i hela lägenheten är det klarlackat ekparkettgolv och ljusa tapetserade väggar. Samtliga innerdörrar är vita med vacker spegelprofil. Alla fönster har moderna mellanglaspersienner.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Avgift

5 369 kr inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband

Driftskostnad

7 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 000 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,8241%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 juni 2011
Energiprestanda: 109 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

Brf Tulehöjden

Om föreningen

Brf Tulehöjden består av tre bostadshus som hade inflyttning under 2009 och har adress Fredsgränd 7-11. I de tre fastigheterna finns totalt 59 bostadslägenheter mellan 2 rok och 5 rok. Barnvagnsrum finns i huset och i anslutning till fastigheten finns cykelrum och sopbehållare. Föreningen har via gemensamhetsanläggningen tillgång till 47 parkeringsplatser. P-plats kostar 400 kr/mån. I övrigt gäller boendeparkering i närmiljön, kostnad 300 kr/mån alt. 960 kr/4 mån. Laddstolpar avser att byggas under våren 2018. Sedan 2014 har föreningen ett avtal via ComHem. Det innebär att föreningen står för kostnaderna för bredband 100 MB in/10 MB ut, 18 kanaler i basutbud för TV-kanaler och IP-telefoni. Överlåtelseavgift om ca 1100 kr och pantsättningsavgift om ca 450 kr/pant debiteras köparen. Föreningen har en informativ hemsida, www.tulehojden.se

Brf Tulehöjden är centralt belägen nära den populära och trevliga Tornparken samt mysiga Lötsjön. Endast ett par minuter bort ligger Sundbybergs centrum, med en mix av småbutiker, större butikskedjor och flertalet restauranger. Här finns även all tänkbar service med livsmedelsbutiker, banker, apotek etc. Sundbyberg är en småstad nära storstaden där det aldrig är långt till vare sig gröna oaser, shoppingstråk, kultur eller caféer. För den idrottsintresserade finns precis utanför huset bl.a. ishall, nyrenoverad simhall och idrottshall vid Sundbybergs IP samt utmärkta löparspår vid Lötsjön och Råstasjön. Med både tunnelbana, pendeltåg och buss tar du dig snabbt in till Stockholm City. Restiden från Duvbo in till Stockholm City med tunnelbana är 13 minuter och med pendeltåg från Sundbyberg C. 8 minuter. Busslinje 595 går till Centralen via Solna Centrum och med buss 506 tar du dig enkelt till Karolinska. Tvärbana norr mellan Alvik och Solna Station via Sundbyberg är också ett bra tvärgående resalternativ.

Belåningsgrad per kvm 7.855kr.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Centrala Sundbyberg

Ett mycket populärt område som utvecklas på båda sidor av järnvägen med nyproduktion som förändrar stadsbilden till det positiva. Grönområden finns runt golfängarna och lötsjön.

Kommunikation

Tunnelbana, Pendetåg samt tvärbanan förflyttar dig lätt mellan olika kommuner inom Stor Stockholm

Närservice

I närområdet finns Solna Buisness med stora ICA Maxi samt en hel del andra butiker. Nere på Sturegatan hittar du affärsgatan med banker, all sort service i form av klädbutiker, restauranger och inredningsbutiker .

Parkering

Parkering finns på gatorna, här gäller boendeparkering som du beställer ifrån Sundbybergs kommun.

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte