Evenemangsgatan 24, vån 20

Bilder

  • Såld!
  • Brf Säsongskortet växer fram
  • Accepterat pris
  • Friends Arena och hotellet
  • Granne med populär restaurang, hotell och arenan
  • Mall of Scandinavia (Illustrationsbild)

Evenemangsgatan 24, vån 20 , Arenastaden , Solna

Bäst i klassen? Högst upp av 2:orna med härlig utsikt och balkong. Inflyttning sker till sommaren 2015. Granne med Friends Arena och populära Råstasjön. Goda kommunikationer med ca 10 min till city. I kvarteret byggs Mall of Scandinavia som beräknas öppna hösten 2015 och bli Skandinaviens största shoppingcenter!

43 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 723 kr inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43 kvm
Våning:
20, hiss finns
Lägenhetsnummer:
135
Byggår:
2014/2015

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

43 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Mycket praktisk hall med en garderob, ett linneskåp, ett städskåp och ett mindre förråd. Spegelskjutdörrar gör att ljus och rymd maximeras.

Sovrum (Ca 10 kvm): Lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng. Två garderober ingår. Ljus modern tapet, Fiona Living 439.

Kök/Vardagsrum (Ca 22 kvm): Modernt Vedumkök (Modell Annika) med vita skåpluckor och rostfria beslag. Vitt blankt, liggande kakel ovan arbetsbänkarna och svart laminatbänkskiva. Gott om förvaring i många skåp. Induktionshäll, rostfri inbyggnadsugn och rostfri kyl/frys. Samtliga är från Electrolux. Vit spiskåpa som är från Franke. Enormt ljusinsläpp via hel fönstervägg. Utgång till inglasad balkong (Ca 5 kvm) i nordvästläge.

Bad (Ca 5 kvm): Helkaklat stort badrum med svart klinkergolv och vitt matt kakel på vägg. Golvet har komfortvärmeslingor och på väggen finns handdukstork. Tvättställ från IFÖ med tvättställsblandare från Oras, badrumsskåp med spegel från Vedum, WC från IFÖ och duschhörn med duschvägg i silver/klarglas från IDO. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Genomgående i hela lägenheten ligger ett 3-stavs mattlackat ekparkettgolv och det är vita målade väggar (förutom sovrummet som är tapetserat).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

20 av 21, hiss finns

Avgift

2 723 kr inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud)

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014/2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Övrigt

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

Brf Säsongskortet

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Säsongskortet är det andra höghuset på den västra sidan av den nya Nationalarenan. Föreningen består av ett 21 våningshus om totalt 143 st bostadsrättslägenheter från 1 rok - 4 rok samt 2 st lokaler. Inflyttning beräknas ske under maj-juni 2015. Lägenhetsförråd finns i lägenheterna och gemensamt barnvagnsförråd finns på entréplanet. Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en gemensam grovtvättstuga i huset.
Soprum för hushållssopor finns på entréplan. Tidningshållare finns utanför ytterdörren vid varje lägenhet och postboxar finns vid entrén. Huset är anslutet till Telia Tripleplay vilket möjliggör både TV/Telefon/Bredband. Basutbud för TV-kanaler ingår i månadsavgiften och abonnemang för telefon, bredband och fler tv-kanaler tecknas av bostadsinnehavaren separat. I varje lägenhet finns elcentral försedd med jordfelsbrytare. Separat mätare av hushållsel finns där individuell debitering sker tillsammans med månadsavgiften. Samtliga lägenheter har vattenburna radiatorer som är anslutna till fjärrvärmenätet. Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret. Preliminärt kostar platserna från 800 kr/mån till 2800 kr/mån beroende på val av typ (kvällar o helger utom event, kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu

Granne med Brf Säsongskortet finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden byggs även ett omfattande handelscentrum, Mall of Scandinavia, som planeras att ha ca 250 st butiker och vara klart hösten 2015. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, pendeltåg, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd! Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Det är även kort gångavstånd till pendeltåg och fjärrtåg vid Solna Station. Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik beräknas också vara klar hösten 2014. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

Ett reviderat förslag till detaljplan har tagits fram för fortsatt utbyggnad av Arenastaden med cirka 600-700 nya bostäder väster om Evenemangsgatan och det innefattar även Råsta Strandväg. Denna bebyggelse kan påverka utsikten från lägenheten i framtiden. Se https://www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/stadsplanering/pagaende-detaljplaner/del-av-arenastaden för mer information.

TV och Bredband

Telia bredband (700/700Mbit/s) och kabel-TV paket lagom ingår i avgiften.

Parkering

Garageplatser för uthyrning finns i kvarteret och kostar från 936 kr/mån till 1873 kr/mån beroende på val av typ (kvällar och helger eller heltid). Parkman driver garaget och nås på 08-7349000 alt. info@parkman.nu. I övrigt gäller boendeparkering via Solna Stad på gatorna. Kostnaden är för närvarande 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal.

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Friends Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang.

Kommunikation

Citybanan tar dig till Odenplan på ca 5 min.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte