Järva Skjutbaneväg 56

Bilder

  • Såld!

Järva Skjutbaneväg 56 , Järvastaden , Solna

Intill Igelbäckens naturreservat och endast 10 minuter från city hittar du denna smakfulla 2:a med genomgående hög standard.
Stor uteplats med plats för sittgrupp, grill och växter med kvällssol. Välkomna till ett boende att bli förälskad i!

66 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 972 kr inkl. värme, kallvatten, kabelTV (bas)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
261104
Byggår:
2012
Driftskostnad:
626 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning

Ljus och trevlig bostad som tar till vara på ytorna på ett optimalt sätt. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och fördelar sig enligt följande:

Hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor samt god förvaring i garderober, väggarna i vitt.

Snyggt badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Klinker i grå ton samt kaklade väggar i vitt.

Snyggt kök i stilren design med vita luckor, bänkskiva av laminat och vitt kakel ovan bänkytorna. Köket har all utrustning man kan tänkas behöva, såsom kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll med ugn, samt inbyggd micro. Här finns plats för en ordentlig matplats för stora sällskap och från köket når man den stora härliga uteplatsen med sol på eftermiddagen.

I öppen anslutning till köket ligger vardagsrummet med generöst fönsterparti som ger ett slående ljusinsläpp och bidrar till den luftiga känslan. Vitmålade väggar.

Med lugnt gårdsläge ligger sovrummet som har plats för dubbelsäng. Här finns plats för ytterligare förvaring.

Välkomna till ert nästa boende!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

2 972 kr inkl. värme, kallvatten, kabelTV (bas)

Driftskostnad

7 512 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
VA: 1 392 kr
Övrigt: 2 520 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,13%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Förening

Namn

Brf Nattsländan i Järvastaden

Om föreningen

Brf Nattsländan består av 72 bostadsrätter, 2 rok - 4 rok. I huset finns två tvättstugor som bokas med din tagg och anslagstavlan vid entrén. Föreningen har 72 stycken garageplatser och 20 mc-platser som föreningens medlemmar kan hyra. Alla hissar i föreningen har anslutning till garageplanet. Garageplats kostar för närvarande 1280 kronor per månad. Frågor om platser, kötid m.m. kontakta Skanska Nya Hem AB Telefon: 010-448 15 87.

Bredband, tv och telefoni levereras från Bredbandsbolaget. Lägenheterna har förberetts för leverans av telefon och bredband via fiber, med tillhörande uttag. Kabel-tv med grundutbud ingår i månadsavgiften. Ett passersystem är även installerat i fastigheten. Lägenheterna är anslutna till ett gemensamt abonnemang för elkraft. I varje lägenhet finns en gruppcentral monterad med automatsäkringar och jordfelsbrytare samt separat undermätare för elkraft. Varje lägenhet betalar varje månad för en förutbestämt schablonförbrukning. Sedan görs det årligen en avstämning av faktiskt elförbrukning och betald schablonförbrukning. Mellanskillnaden debiteras eller krediteras lägenheten.

Ingen höjning av avgiften är planerad för 2015. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5 % och pantsättningsavgift på 1 % av prisbasbeloppet.

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidor. Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark och Spegeldammsparken. I Mulle Mecksparken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats och ICA (ska byggas ut med postservice) finns i närheten. Solna Centrum ligger ca 3 km bort med ca 120 stycken butiker och restauranger. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia planeras att stå klar 2015! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.se

Kommunikation

Precis i området går buss 505 och 540. 505 går från Järvastaden till Solna Centrum och buss 540 går via Bergshamra till Universitetet samt till Hallonbergen. I både Bergshamra och Hallonbergen finns tunnelbana. Nattbussar går från både Odenplan och Fridhemsplan ända till Bagartorp. Pendeltåg från Ulriksdal till Stockholms city tar ca 10 min.

Karta

Hör av dig till Anna Risberg eller Johan Styrsvik för mer information!

Johan Styrsvik

Johan Styrsvik

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Säljkoordinator

Extra kontaktperson

073-089 50 30

johan.styrsvik@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte