Ankdammsgatan 40, 9tr

Bilder

  • Såld!
  • Inbjudande vardagsrum och matsal intill varandra
  • Accepterat pris
  • Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp
  • Vardagsrum mot balkong och sovrum
  • Utsikt från balkong 1

Ankdammsgatan 40, 9tr , Skytteholm , Solna

Trevlig och välplanerad gavel 5:a med högt fritt läge på vån 9. Två balkonger med härligt västerläge. Fyra möjliga och rymliga sovrum. Visst behov av ytskiktsrenovering. Välskött förening med god ekonomi granne med Skytteholmsparken. På ca 5 min promenad nås Solna C med all närservice, T-bana samt många bussar.

119,3 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 097 kr inkl värme, VA (Avgiften erläggs kvartalsvis!)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
119,3 kvm
Våning:
9, hiss finns
Lägenhetsnummer:
45
Byggår:
1958
Driftskostnad:
664 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

119,3 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Rymlig och inbjudande hall med schackrutigt klinkergolv och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr och separat innerdörr gör att eventuella ljud från trapphuset dämpas effektivt. 2 st garderober, hatthylla samt ingång till praktisk klädkammare. I den inre delen av hallen utanför vardagsrummet finns utmärkt med plats för bokhyllor, skänk eller skrivbord.

Badrum: Badrum med klinkergolv och kaklade väggar. WC, handfat och badkar. Ytorna i badrummet renoverades delvis under 2007.

Gäst WC: Intill badrummet finns en gäst WC. Klinkergolv, kakel ovan handfat samt i övrigt målad vägg. I gäst WC:n finns WC, handfat och spegel.

Kök: Trevligt Ikeakök från 2007 med gott om förvaring i skåp med ekluckor. Köksbänkar i stenmönstrat laminat och vacker svart mosaik ovan bänkarna. Spis med häll, vit spisfläkt, fullhöjds kyl, fullhöjds frys och diskmaskin. Parkettgolv och ljusblå tapet på väggarna. I köket finns matplats för ca 4 personer.

Matrum/Sovrum: I direkt anslutning till köket finns ett rymligt matrum/sovrum. I dagsläget används detta som matsal. Detta rum är mycket lättmöblerat och kan med fördel även användas som ett extra sovrum. Vackra tidstypiska glasade dubbeldörrar mot vardagsrummet. Parkettgolv och tapet på väggarna.

Sovrum: Med ingång från vardagsrummet finns ett rymligt sovrum. Bred garderob (står löst och går att flytta) med gott om förvaring. Detta är idealiskt som föräldrasovrum och här ryms dubbelsäng. Parkettgolv och vita väggar. Utsikt i högt västerläge utan insyn och mot balkong.

Vardagsrum: I lägenhetens mitt finns ett rymligt vardagsrum. Mycket härligt brett fönsterparti i högt och fritt läge. I vardagsrummet ryms soffgrupp, vitrinskåp, bokhyllor och TV-möbel. Vackert originalparkettgolv och vitmålade väggar. I anslutning till vardagsrummet finns en balkong i högt västerläge med sol stor del av dagen.

Sovrum: I den andra delen av lägenheten, dvs närmast entrén, finns ytterligare två stycken sovrum. Det första är något mindre och idealiskt som arbetsrum eller barnrum. Här finns en garderob (står löst och går att flytta). Parkettgolv och tapet på väggarna. Fönster mot balkong.

Sovrum: Det andra sovrummet är lägenhetens största sovrum och här ryms både dubbelsäng, skrivbord och bokhylla. Parkettgolv och ljusa väggar i lattenyans. Utgång till lägenhetens andra balkong, även den i fritt västerläge med härlig utsikt mot Sundbyberg.

Under hösten 2014 målades vardagsrum, hall och ett sovrum om. Genomgående i hela lägenheten finns nya fönster med mellanglaspersienner. Till lägenheten hör ett vindsförråd och en matkällare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

9 av 12, hiss finns

Avgift

4 097 kr inkl värme, VA (Avgiften erläggs kvartalsvis!)

Driftskostnad

7 975 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 413 kr
Försäkring: 3 562 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

2,17361%

Andel av årsavgiften

2,17334%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1958

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 augusti 2008
Energiprestanda: 146 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Accepterat pris inneb��r att priset som anges i bostadsannonsen ligger på det pris som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset bli högre. Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som också ska ligga inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.Även om ett accepterat pris är angett råder enligt lag alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Förening

Namn

Brf Snickaren 2

Om föreningen

Brf Snickaren 2 består av 62 bostadsrätter samt 7 garageplatser och 13 parkeringsplatser. Föreningen bildades redan år 1958. För närvarande är det kö till både garage- och parkeringsplatserna. Boendeparkering gäller i området, kostnad 300 kr/mån alt. 750 kr/kvartal. I föreningen finns en fin tvättstuga (renoverad hösten 2009) med totalt fem tvättmaskiner (varav en mattvätt), två torktumlare, en mangel och två separata torkrum. I övrigt finns bastu, hobbyrum, barnvagnsrum, cykelförråd samt grovsoprum och pappersinsamling. Kabel-TV via ComHem och bredband via ComHem och Telia. Föreningen debiterar köpare en överlåtelseavgift på ca 1100 kr. Under 2009 har föreningen genomfört relining av dagvattenledningen samt lagt nytt tak. Under 2011 målades väggar och golv i källaren om, fjärrcentralen byttes ut och huset dränerades om. Under hösten 2014 genomfördes ett fönsterbyte i föreningen. Stambytet av kök och badrum slutfördes under 2017 i hela huset. Enligt mejl från föreningen 15/1-2018 har de beslutat om en avgiftshöjning om 9 % från 1/4-2018. Föreningen planerar i framtiden att göra en översyn av elledningarna och troligen kommer hissarna att renoveras. För dagsaktuell information ang framtida avgiftsförändringar, reparationer etc. rekommenderas att kontakta styrelsen direkt samt att besöka föreningens hemsida, www.brfsnickaren2.se

Brf Snickaren 2 är belägen i populära Skytteholm och granne med välbesökta Skytteholmsparken. Precis utanför porten finns busshållplats med bussar mot Sundbyberg. Brommaplan, Solna C, Danderyd och Spånga Station. I närområdet finns mataffär, bageri, restaurang och tobaksaffär. På andra sidan parken finns Solna Centrum med tunnelbana (restid ca 10 min till T-Centralen), bussar och många olika affärer, restauranger och all närservice. Tvärbanan, Alvik-Solna Station är en mycket praktisk länk för att ta sig vidare med övriga kommunikationer. På cykelavstånd finns både Hagaparken och Brunnsviken med Hälsans Stig samt den härliga strandpromenaden vid Huvudsta Strand som leder hela vägen in till Stockholm. Solnahallen och Skytteholms IP finns i närområdet, liksom flera lekplatser, förskolor och skolor.

Om området

Karta

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte