Evenemangsgatan 18, vån 20

Bilder

  • Såld!

Evenemangsgatan 18, vån 20 , Arenastaden , Solna

20 våningar upp med fantastisk utsikt. Ett välplanerat vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning med köket samt utgång till inglasad balkong med utsikt som vetter ut mot Råsta sjön. Bostaden säljs med fast pris och endast bokade privatvisningar. Ring för att boka visning!

Denna bostad ett perfekt boende i Solnas nya moderna stadsdel intill Friends Arena och Mall of Scandinavia! Gallerian är planerad att stå klar 2015 och kommer ha ca 250 butiker och blir Skandinaviens största shoppingcenter. Suveräna kommunikationer med pendeltåg, bussar och i direkt anslutning till E18/E4. Dessutom är tvärbanan i bruk och med denna kan du ta dig till Alvik via centrala Solna och Sundbyberg.

Härligt kvalitetsboende i yteffektiv tvåa med moderna materialval, hög standard och bra planlösning. Lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning med köket samt utgång till inglasad balkong på ca 5 kvm med utsikt som vetter ut mot Råstasjön. Fullt utrustat kök med gott om förvaringsutrymmen i både över- och underskåp. Även badrummet håller hög standard och har helkaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, tvättställ med underskåp, badrumsskåp, wc och dusch.
Genomgående i lägenheten ligger ett 3-stavs ekparkett och i vardagsrum/kök, sovrum och hall är väggarna ljusa. Samtliga vitvaror i kök och vardagsrum är från Electrolux. Förråd finns endast i bostaden!

57 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 563 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
57 kvm
Våning:
20, hiss finns
Lägenhetsnummer:
136
Byggår:
2014

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

57 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

20 av 21, hiss finns

Avgift

3 563 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

0,6842%

Byggnad

Byggnadsår

2014

Energideklaration

Ej utförd.

Förening

Namn

Brf Fribiljetten

Om föreningen

Tvättstuga finns i huset. Externa förråd finns ej, endast i bostaden.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Swedbank Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang. I Arenastaden planeras även ett omfattande handelscentrum samt ett av stockholmsregionens högsta hotell.

Kommunikation

Pendeltåg med bara 7 minuter till Centralen.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia skall byggas av Unibail-Rodamco och kommer att innehålla cirka 250 butiker, restauranger med mera samt cirka 4 000 parkeringsplatser. På taket till Mall of Scandinavia kommer dessutom bostäder och kontor att byggas. Invigning av köpcentrum planeras till hösten 2015 då även kontoren på taket kan vara färdiga för inflyttning.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad