Fridenborgsvägen 116, vån 1

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion

Fridenborgsvägen 116, vån 1 , Järvastaden , Solna

Nybyggd yteffektiv 2:a på 45 kvm med stor solig balkong om ca 13 kvm i bästa västläge mot vackra Spegeldammsparken. Helt utan insyn. Rymligt fullstort sovrum med skjutdörrsgarderob. Vardagsrum med öppen planlösning mot det välutrustade köket med rostfria vitvaror, induktionshäll och fullstor diskmaskin. Lagom stort badrum med kombitvättmaskin. Tillträde prel. 2015-04-02

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 784 kr inkl värme, VA, telia tripple play tillkommer 220 kr/mån, beräknad varmvatten 125 kr/mån tillkommer
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
81102
Byggår:
2015
Driftskostnad:
495 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Nyproducerad 2:a i grönt parkläge, stor solig balkong och helt utan insyn. Mycket yteffektiva moderna 45 kvm med plats för allt önskvärt möblemang med bibehållna fria sociala ytor. Vardagsrum öppet mot köket och utgång till den underbara soliga balkongen om ca 13 kvm i bästa parkläge mot väst.

Genomgående för hela lägenheten är vitmålade väggar och mattlackad ekparkett och vita golvsocklar. Entré med säkerhetsdörr klass 3. Hall med kapphängare och en garderob.

Från hallen nås köket som är öppet mot vardagsrummet. Utrustning i köket: Rostfri inbyggnadsugn, induktionshäll och diskret mekanisk köksfläkt. Högskåp med inbyggd mikrovågsugn. Integrerad fullstor diskmaskin. Rostfri kyl/frys med städskåp bredvid. Vita skåpsnickerier med diskreta grepplister istället för handtag. Laminatbänkskiva i mörkt marmormönster med underlimmad diskbänk. Vitt liggande kakel (97x297 cm) ovan diskbänk. Vitvaror från Electrolux.

Från hallen nås även det helkaklade badrummet med dusch. Mörkt skifferstensliknande klinkergolv (15x15cm) samt vita kakelplattor på vägg (25x40cm). Kombitvättmaskin från Electrolux. Duschvägg i klarglas. Spegel med belysning ovan och tvättställ med vit kommod. Bänkskiva lika som kök och vita väggskåp ovanför kombimaskinen.

Rymligt fullstort sovrum med skjutdörrsgarderob (en av skjutdörrarna är en enda stor spegel), och plats för rejäl dubbelsäng.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

2 784 kr inkl värme, VA, telia tripple play tillkommer 220 kr/mån, beräknad varmvatten 125 kr/mån tillkommer

Driftskostnad

5 940 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Övrigt: 4 140 kr

Kommentar

Övrigt består av: TV, IP-telefoni och bredband: 2 640 kr/år Förbrukning varmvatten: ca 1 500 kr/år

Andel i föreningen

0,583%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Energideklaration

Ej utförd.

Fastighetsbeteckning

Solvändan1

Förening

Namn

Brf Solvändan Solna

Om föreningen

Välkommen till Solvändan i hjärtat av Järvastaden. Här bygger JM 109 bostadsrätter med inflyttning under hösten 2014 till våren 2015. I föreningens butikslokaler kommer bl a ett gym och en restaurang med uteservering att finnas. TV, IP-telefoni och bredband köps in gemensamt via Telia och en obligatorisk avgift på 220:- tillkommer på månadsavgiften. Det finns källarförråd, barnvagnsförråd, cykelrum, soprum för hushållssopor och källsortering. Debitering av varmvatten sker efter individuell förbrukning. Kostnad för varmvatten tillkommer och uppskattas till ca 100-125 kr/mån. Varmvattenförbrukning är baserad på snittförbrukning för respektive lägenhetstyp. Hushållsel tillkommer också på avgiften och uppskattas till 150 kr/mån. Överlåtelseavgift betalas av säljare och pantsättningsavgift betalas av köpare.

Ekonomi:
Alla affärslokaler är i dagsläget uthyrda och kommer inbringa en årshyra på ca 1,5 miljoner kr till föreningen.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

109

Antal lokaler i föreningen

4

TV och Bredband

Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digital-tv, telefon och internetanslutning. Följande ingår: En digitalbox (kollektiv box som tillhör bostadsföreningen) Observera att digitalboxen är knuten till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Du får alltså inte ta dem med dig om du flyttar. Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund.

Parkering

Garaget har 71 platser fördelade enligt: Enkelplatser 47st 950 kr/ mån, dubbelplatser 10 st 1400 kr/ mån samt MC-platser 2 st 400 kr/ mån. Uthyrning av platser sker direkt via styrelsen som även handhar kölistan. Vid intresse eller ytterligare information vänligen vänd dig till styrelsen@brfsolvandansolna.se.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Överlåtelser ska skickas till föreningen.

Vid förfrågan om mäklarbild hänvisar vi till hyresgruppen på SBC; 0771-722 722, kundtjanst@sbc.se

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Det finns idag redan flera skolor och butiker. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. Solna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia planeras att stå klar 2015! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.se

Kommunikation

Alldeles intill Solvändan och Spegeldammsparken finns busshållplats med buss 540 som anknyter till både pendeltåg och T-bana.

Närservice

Närhet till dagis, matbutik och grönområden

Föreningen är belägen i närheten av Ursviks motionsspår, nära ett flertal dagis, ICA-butik och den omtalade Mulle Mecks lekplark. Silverlönnen har gångavstånd till Råstas promenadområde och Örs idrottshallar. Dessutom finns vi ett stenkast ifrån den nya nationalarenan (Friends Arena) som framöver kommer ha nordens största köpcentrum i anslutning.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte