Barks väg 8, 6 tr

Bilder

  • Såld!
  • Balkong
  • Vardagsrum
  • Vy från vardagsrum
  • Vardagsrum/Matplats
  • Vardagsrum

Barks väg 8, 6 tr , Bergshamra , Solna

En stor och fin 2:a med fantastisk utsikt från sjätte våningen. Fri utsikt som vetter ut mot sjö och grönska från en stor inglasad balkong. En mycket fin lägenhet med moderna materialval och utrustningar, i både kök och badrum. Här bor du på en av Bergshamras mest attraktiva adresser. Här bor du med närhet till det mesta såsom mataffärer, restauranger, vårdcentral, frisör, bussar och tunnelbana. Tunnelbanan som ligger precis utanför tar dig till city på ca 12 min. Buss 540 (universitetet) samt 509 (Solna C-Brommaplan-Djursholmstorg) avgår i närheten. För dig som vill bo nära naturen är Bergshamra perfekt. Berghamra ligger mitt i nationalstadsparken så det finns många tillfällen till naturupplevelser. Ett stenkast från denna bostad i södra Bergshamra ligger Tivoliparken med utsikt över hela Brunnsviken, härliga grönområden och vatten med badbrygga. Intill bostaden passerar Hälsans stig med dess cykelbanor och vandringsvägar, som sträcker sig runt både Brunnsviken och Edsviken (längs vägen finns det badplatser, gräsklädda ängar och fornlämningar). Här bor du dessutom nära Hagaparken där du både kan bada, umgås och motionera. Ett annat alternativ är att bege dig till Ulriksdals slottsområde där du kan ströva omkring i parken eller besöka slottet.

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 011 kr inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud), förråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
124
Byggår:
1985-1987
Driftskostnad:
366 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Hall med avhängning till vänster. Här finns en inbyggd garderob samt linneskåp. Parkett på golv och ljusmålade väggar -14.

VARDAGSRUM: Ljus vardagsrum med stora fönsterpartier och öppen planlösning mot matplats. Parkett på golv och ljusmålade väggar -14.

KÖK: Kök -14 med gott om förvaring i både över- och underskåp. Kakel och belysning ovan arbetsytor. Intill fönster finns det matplats för 6-8 personer. Utrustning: Toppmoderna rostfria vitvaror, kyl/frys, induktionshäll, inbyggd mikro och varmluftsugn i högskåp, diskmaskin och köksfläkt.

BALKONG: Stor inglasad balkong med bra solläge som vetter ut mot sjön. Trätrall på golv.

SOVRUM: Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt möblemang om så önskas. Förvaring i fem garderober. Parkett på golv och ljusmålade väggar -14.

BADRUM: Helkaklat badrum -14 med klinker på golv. Utrustning: Infällda spotlights i tak, massagebadkar, handfat med underliggande kommod, wc, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk och badrumsspegel med belysning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6, hiss finns

Avgift

3 011 kr inkl. värme, VA, kabel-TV (basutbud), förråd

Driftskostnad

4 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 2 000 kr

Andel i föreningen

0,48096%

Andel av årsavgiften

0,48096%

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadsår

1985-1987

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 juni 2008
Energiprestanda: 86 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

HSB Brf Bladet nr 643 i Solna

Om föreningen

Föreningen har 5 bostadshus på Barks väg, nr 6, 8, 10, 12 och 16 med tillsammans 163 lägenheter. Barks väg 14 är en lägre husdel som hyrs ut som kontorslokaler och på Barks väg 16 finns 2 mindre lokaler som också hyrs ut. Vi har en stor samlingslokal med kök som kan hyras av medlemmarna för fest och annat. 2 gästrum för uthyrning finns för gäster till föreningens medlemmar. I varje hus finns tvättstuga med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Föreningslokalen renoverades 2008 med ljusa väggar, effektiv belysning och nya sittgruppsmöbler. En liten scen samt bardisk finns. Hyran för lokalen är 700 kr för helkväll eller dygn. Gästrum finns på Barks väg 6 och 12 och kostar 200 kr per natt. I anslutning till entréerna i samtliga hus finns barnvagsrum. Cykelrum finns i entré- eller suterrängplanet i varje hus. Pantsättningsavgift på 445 kr. Överlåtelseavgift på ca 1 113 kr betalas av säljaren.TV via ComHem och bredband via Bredbandsbolaget och ComHem.

Gå gärna in på föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/bladet

Om området

Bergshamra

För dig som vill bo nära naturen är Bergshamra perfekt. Bergshamra ligger mitt i nationalstadsparken så det finns många tillfällen till naturupplevelser. Ett stenkast från denna bostad i södra Bergshamra ligger Tivoliparken med utsikt över hela Brunnsviken, härliga grönområden och vatten med badbrygga. I närheten passerar Hälsana stig med dess cykelbanor och vandringsvägar, som sträcker sig runt både Brunnsviken och Edsviken (längs vägen finns det badplatser, gräsklädda ängar och fornlämningar). Här bor du dessutom nära Hagaparken där du både kan bada, umgås och motionera. Ett annat alternativ är att bege dig till Ulriksdals slottsområde där du kan ströva omkring i parken. Inom promenadavstånd hittar du Bergshamras tempererade utomhusbad som ligger lugnt, vackert och lättillgängligt beläget. Badet är omgivet av fina gräsytor för sköna solstunder, lek och motion. Badet har en 25-meters bassäng och två mindre barnpooler. I Bergshamra finns det även en idrottsplats (Bergshamra IP) med en amerikansk fotbollsplan, bandyarena, två tennisbanor, 11-mannaplan för fotboll och en 7-mannaplan för fotboll med uppvärmt konstgräs. Runt den stora fotbollsplanen går det löparbanor för dig som vill motionera.

Kommunikation

Tunnelbanan som ligger på ca någon minuts promenadavstånd tar dig till City på ca 12 minuter. Buss 540 (Universitet) samt 509 (Brommaplan-Solna C-Danderyds Sjukhus) avgår i närheten. Många nattbussar passerar Bargshamra innan Danderyds Sjukhus, bl.a 691. Är man bilburen så tar man sig in till Norrtull på ca 3 minuter.

Närservice

Här bor du med närhet till det mesta såsom mataffärer (Konsum, ICA), restauranger, vårdcentral, frisör och bibliotek.

Parkering

För parkering dygnet runt hyr Brf Bladet till sina medlemmar ut: 50 platser i If´s garage, 27 platser på "Axet" (vid infarten), 16 husnära platser. Anmälan till kö för någon av dessa platser görs till Bladets styrelse. Boendeparkering finns på gatorna runt omkring. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte