Södra Långgatan 43, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Vy från balkong
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Sovrum 1

Södra Långgatan 43, 2 tr , Råsunda-Vasalund , Solna

Renoveringsobjekt med ett mycket bra läge nära centrum och kommunikationer. Idag är lägenheten inredd som en tvåa men kan enkelt göras om till en trea. Området kring Råstasjön ger de boende i Råsunda möjlighet till ett rikt friluftsliv. En promenad eller joggingrunda runt Råstasjön är en populär aktivitet för de boende i området. Idrotts/simhallen erbjuder möjlighet till simning och träning på gym. Inom gångavstånd finns Friends Arena och Mall of Scandinavia planeras att stå klar 2015! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 10 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså.

72 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 396 kr inkl värme, VA, vindsförråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72 kvm
Våning:
2
Byggår:
1932

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

72 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Hall med förvaringsutrymme i garderob och städskåp. Vävtapet och linoleumgolv.

KÖK: Kök med plats för matgrupp intill fönster. Kakel och belysning ovan arbetsyta. Vävtapet och plastmatta. Utrustning: Kyl/frys och ugn med spisplattor.

VARDAGSRUM: Vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Utgång till balkong. I dagsläget är det öppet mellan vardagsrum och sovrum 1. Tapet och fiskbensmönstrad parkett.

SOVRUM 1: Sovrum som idag är öppet ut mot vardagsrum. Tapet och fiskbensmönstrad parkett.

SOVRUM 2: Förvaring finns i garderob. Heltäckningsmatta och tapet på väggar.

BADRUM: Stambytt helkaklat badrum med klinker på golv. Utrustning: Wc, handduksvärmare, dusch, handfat med underliggande kommod samt badrumsspegel.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 396 kr inkl värme, VA, vindsförråd

Andel i föreningen

8,9479%

Byggnad

Byggnadsår

1932

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 maj 2010
Energiprestanda: 161 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Lyckliga gatan

Om föreningen

Föreningen består av 15 bostadsrätter. Cykel-/barnvagnsförråd på bakgården, tvättstuga. Kabel-TV och bredband från ComHem.

80-tal: Fönster
1986: Stammar bad och kök, elstammar
2003/2004: Spolning av stammar
2006: Nya rör i krypgrunden, ny värmepanna

Planerade renoveringar:
Entrén på Råsundavägen 71 ska målas om

Inga planerade avgiftshöjningar enligt förening 2014-02-12!

Om området

Råsunda-Vasalund

Råsunda/Vasalund har en småstadsmiljö som är unik samtidigt som området ligger på promenadavstånd till Solna Centrum med dess Galleria och stora utbud av affärer. Råsunda präglas av små butiker samt ett gott utbud av restauranger och pubar. I Filmstaden finns dessutom biograf och erkända restauranger. Området kring Råstasjön ger de boende i Råsunda möjlighet till ett rikt friluftsliv. En promenad eller joggingrunda runt Råstasjön är en populär aktivitet för de boende i området. Idrotts/simhallen erbjuder möjlighet till simning och träning på gym. Inom gångavstånd finns Friends Arena och Mall of Scandinavia planeras att stå klar 2015! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger.

Kommunikation

Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 10 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså.

Parkering

5 perkeringsplatser. 200 kr/mån. Kö för närvarande. Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte