Fridensborgsvägen 39, vån 4

Bilder

  • Såld!
  • Ljust och trivsamt vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum

Fridensborgsvägen 39, vån 4 , Järvastaden , Solna

Smakfullt renoverad 3:a med genomgående hög standard och påkostade materialval, högt läge i huset med två balkonger. Välkomna till ett boende att bli förälskad i!

77 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 033 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1441
Byggår:
2009
Driftskostnad:
490 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77 kvm

Rumsbeskrivning

Redan i hallen slås man av bostadens fantastiska ljusflöde tack vare lägenhetens generösa fönsterpartier i två väderstreck. Den luftiga känslan förstärks av genomgångsplanlösningen i kombination med ljusa trägolv av askparkett i samtliga rum. Bostaden har två balkonger varav den ena nås från köket och skapar ytterligare en härlig matplats under sommarhalvåret, alternativt kan denna glasas in för att bli ett extra rum som man kan njuta av året runt. Från vardagsrummet nås en stor och möblerbar balkong i sydvästläge som bjuder på många timmar av solbad och med ett lugnt och skyddat läge mot föreningens grönskande gård. Här får man även plats för matbord, grill och planteringar.

Bostaden har renoverats med stilsäker hand och med fokus på både estetik och funktionalitet. Vid renoveringen 2013 försågs båda sovrummen och hallen med nya garderober som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter samtidigt som ytskikten i bostaden förbättrades. Köket är fullutrustat och badrummet har både duschhörna och tvättavdelning.

I närområdet finns flertalet matvarubutiker, restauranger och inte att förglömma - den populära och fantasifulla Mulle Meck lekparken. Området erbjuder goda kommunikationer med närhet till både bussar och pendeltågsstationen som bara ligger bara några minuter bort och tar dig till T-centralen på bara cirka 11 minuter.

Sammantaget en mycket stilfull och bekväm bostad för hela familjen!

Bostaden disponeras enligt följande:

Hall:
Den ljusa och inbjudande hallen är placerad i bostadens mitt och är försedd med 4 garderober som erbjuder mycket god förvaring. Golvet är av vitbehandlad och slipningsbar askparkett (15mm) och väggarna är vita, vilket är genomgående för bostaden.

Vardagsrum:
Ljust och trivsamt vardagsrum med generöst fönsterparti med låg bröstning och hög höjd vilket släpper in rikligt med ljus och inger en påtaglig känsla av rymd. Här finns lättmöblerade ytor som rymmer både soffgrupp, TV-hörna, fåtöljer och läshörna/arbetshörna. Vardagsrummet öppnar upp mot både den stora balkongen i sydvästläge och det härliga köket och den stora matplatsen vilket skapar sammanlänkade och generösa sällskapsytor.

Kök:
Funktionellt kök med goda tillberedningsytor och gott om förvaring i skåp och lådor samt full maskinell utrustning. Ett snyggt grått kakel pryder väggen ovanför bänken och skåpen är försedda med spotlightbelysning. Köket är utrusat med spis, inbyggnadsugn, fläkt, kylskåp och separat frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin samt inbyggnadsmicro, samtliga i vitt utförande. Här finns även en matplats för stora middagssällskap invid bostadens andra balkong. Väderstrecket är öster vilket gör balkongen perfekt för trevliga frukostar på sommarhalvåret, alternativt kan balkongen glasas in och avnjutas som ett extra sällskapsutrymme året runt.

Sovrum 1:
Härligt och luftigt sovrum med gott om utrymme för dubbelsäng och en garderobsvägg med släta vita dörrar som erbjuder mycket god förvaring samtidigt som känslan av rymd bibehålls.

Sovrum 2:
Väldisponerat sovrum med lättmöblerade ytor som rymmer både säng, lekhörna och arbetshörna, vilket gör det perfekt för barn i alla åldrar. Här finns även 2 garderober med släta vita dörrar.

Badrum:
Stilrent badrum med grått klinkergolv och kaklade väggar med smakfulla stora kakelplattor i vitt. Här finns allt man kan önska såsom duschhörna med vikbara duschdörrar i klarglas, WC, tvättställ med inbyggd kommod och spegelskåp, tvätthörna med både tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt överskåp. Golvet är utrustat med golvvärme för högsta komfort.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

4 033 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

5 880 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 1 680 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,322%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 november 2011
Energiklass: -
Energiprestanda: 67 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Mässen 1

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca. 4 kvm med full takhöjd.

Förening

Namn

Brf Mässen i Järvastaden

Om föreningen

Föreningen består av totalt 78 st lägenheter fördelade på fem trapphus med vardera fem stycken våningar. Huset är beläget längs med Mönstringsvägen och Fridensborgsvägen och är byggt av Skanska Nya Hem. I huset finns garage, cykel- och barnvagnsrum och förrådsutrymmen. Föreningen har även en trevlig gård med planteringar, lekplats och grillmöjligheter med utemöbler. Det finns även en gemensam tvättstuga med flera tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Hushållssopor lämnas i sopbehållare på Honnörsgatan 24-26 och tidningspapper lämnas i behållare som finns mellan Brf Staben och Brf Mässen. Garageplatser kostar 900 kr/mån samt parkeringsplatser 450 kr/mån. För närvarande (2010-06.22) finns enl Skanska två lediga p-platser och fem lediga garageplatser. I övrigt finns en allmän parkering vid "Mullemeckparken" och det går även bra att parkera på angivna platser på gatan.

Intill huset finns Järvastadens unika barnsatsning "Mullemeckparken" samt dagis. En kort promenad bort finns det fina grönområdet Igelbäckens naturreservat och i Bagartorps centrum finns närmaste mataffär samt bussar och pendeltåg. Nattbussar går från både Odenplan och Fridhemsplan till Bagartorp. Resan med pendeltåg från Ulriksdal till Stockholm central tar ca 10 min.

Obligatorisk avgift för bredband och TV, 222 kr/mån. samt el 300 kr/mån.

Om området

Järvastaden

Kommunikation

Buss 540 stannar precis utanför porten och åker direkt till Universitetet, man kan även stiga av vid Bergshamra och hoppa på röda linjen till Tekniska, Östermalms torg etc.

Närservice

Det finns 5 stycken förskolor 3 minuter ifrån lägenheten och de flesta ligger på väg till pendeltåget. Populära Mullemeck parken ligger bara tvärs över gården, 1 min bort. Det brukar också vara mycket barn på gården under sommaren. Det finns en välsorterad ICA på gångsavstånd 10 min, sedan finns det en Vi affär precis vid pendeltåget. Åker man bil finns det flera större mataffärer mindre än 5 min med bil.

Karta

Hör av dig till Anders Lindskog för mer information!

Anders Lindskog

Anders Lindskog

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0704-25 62 00

08-520 015 19

anders.lindskog@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte