Höken 11(B)

Bilder

Höken 11(B) , Åre Björnen , Åre

Här finns nu en möjlighet att köpa en Andel i en stor härlig Lodge i ÅreBjörnen! Ett hus med rymliga ytor inomhus och liftområdet på skidavstånd precis i närheten!
Skidavstånd till liftområdet via transportleder.
10 minuter till centrala Åre.
Ett hus med hög standard i byggnation, ytskikt och inventarier.
Öppen planlösning.
Stor terrass.
170 kvadratmeter fritidsboende ger generöst med plats för upp till tio-tolv personer. Stort kök med matplats och Allrum i en öppen, luftig planlösning. Från köket/allrummet tar man sig enkelt ut på den generöst tilltagna terrassen. Huset har fyra sovrum samt helkaklat stort badrum med bastu på nedre plan och ytterligare ett wc med tvättställ på övre plan.
Kabel-TV och bredband med trådlöst nätverk finns i fastigheten.
Veckor kvar att nyttja för 2019; 25, 27 och 48
10 andelar i Åre-Svedje 1:331 Ekonomisk Förening. Denna andel har 12,5% som andel i föreningen och 10% som andel av avgift till föreningen.

Som andelsägare förfogar du årligen över fem veckors vistelse i huset. Val av vistelseveckor sker en gång per år vid den årliga föreningsstämman. Om du någon gång inte har möjlighet att utnyttja en av de tilldelade veckorna kan du hyra ut huset under denna period. Föreningens stadgar ligger till grund för husets skötsel och reglerar även andelsägarnas rättigheter och skyldigheter. Andelsägande är ett bekvämt och billigt alternativ till att äga eller hyra sitt fritidsboende

170 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
2 500 kr
Typ:
Vinterbonat fritidshus
Boarea:
170 kvm
Biarea:
0 kvm
Byggår:
2007
Pris:
335 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

170 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Hallen har väggar av timmer och timmerpanel i tak, möjlighet till klädavhängning, sittbänk samt två skotorkar. Golv i mörkt klinker. Golvvärme.

Badrum

Rymligt badrum med wc, dubbla tvättställ, dubbeldusch, bastu med fönster & utsikt. Helkaklade väggar och klinker på golv.

Tvättstuga

Tvättstuga i separat rum i badrummet. Tvättmaskin, torkskåp, tvättbänk med tvättho. Här står också husets Frånluftsvärmepump (Fighter 360P) som enligt beskrivning är ett komplett värmepumpsaggregat som ger värme – varmvatten – ventilation – återvinning. Klinkergolv och målade väggar.

Sovrum1, nedre plan

Sovrum med dubbelsäng. Garderob. Trägolv, timmerväggar & träpanel i tak.

Kök

Kök med matplats. Kyl/frys, köksfläkt, ugn, mikro och diskmaskin. Allt i rostfritt utförande

Allrum

Stort Allrum med öppet till nock. Timmerväggar, synliga bjälkar & träpanel i tak. Trägolv. Öppen spis. Panoramafönster.

Sovrum2, nedre plan

Sovrum med dubbelsäng. Garderob. Trägolv. Timmerväggar & träpanel i tak. Fönster åt två håll.

Sovrum3, övre plan

Stort sovrum med snedtak. Dubbelsäng och två enkelsängar. Byrå. TV. Trägolv. Timmerväggar & träpanel i tak.

Sovrum4, övre plan

Stort sovrum med dubbelsäng och två extrasängar. Garderob. Trägolv. Timmerväggar & träpanel i tak.

Wc övre plan

Wc med tvättställ. Golvvärme (el)

Välkommen in till denna fastighet som är byggd med en härligt rustik känsla, med timmerväggar och bjälkar, högt i tak, stora fönsterpartier och en inbjudande terrass i solläge. Huset har en påtaglig Lodge-känsla där man redan i entrén möts av en stor rymlig hall med gott om utrymme för skor och ytterkläder. Från hallen får man en blick in till Allrummet med dess fantastiska takhöjd och panoramafönster. Från hallen finns också till vänster ett sovrum med dubbelsäng och till höger det stora rymliga badrummet. Allrum och kök löper längs med hela långsidan av huset och ger ett öppet och luftigt intryck. Köket är väl utrustat med plats för många gäster och med två utgångar till den stora terrassen. Mellan kök och Allrum finns också en bardisk som binder ihop de två rummen. I centrum av Allrummet står en värmande öppen spis och här finns plats för både en sittgrupp vid öppna spisen och en soffhörna med TV i ena änden av rummet. Ytterligare ett sovrum med dubbelsäng finns på nedre plan invid den trappa som leder upp till övervåningen.
På övre plan finns två stora sovrum, båda med dubbelsäng och två extra bäddar under snedtak. Här finns också wc med tvättställ.

Byggnad

Byggnadstyp

1,5-plans fritidshus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme.Elelement i sovrum på övre plan.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Åre-Svedje 1:331

Övriga byggnader

Förråd med ingång från utsidan.

Allmänt om fastigheten

Kommentar

Driftskostnader täcks av månadsavgifter till föreningen. 2500 kr/mån/ andel

Övrigt

Som andelsägare förfogar du årligen över fem veckors vistelse i huset. Val av vistelseveckor sker en gång per år vid den årliga föreningsstämman. Om du någon gång inte har möjlighet att utnyttja en av de tilldelade veckorna kan du hyra ut huset under denna period. Föreningens stadgar ligger till grund för husets skötsel och reglerar även andelsägarnas rättigheter och skyldigheter. Andelsägande är ett bekvämt och billigt alternativ till att äga eller hyra sitt fritidsboende

Om området

Åre Björnen

Allmänt
ÅreBjörnen har utvecklats mycket under de senaste åren. Här har det byggts och tillkommit många nya bäddar. Berget upp till det exklusiva hotellet Copperhill Mountain Lodge kantas av nybyggda hus i olika stilar och storlekar.
Liftsystemet i ÅreBjörnen är sammanbyggt med Åres skidsystem.
I centrumområdet finns även elbelysta skidspår samt preparerade längdspår. Du kan välja mellan 1, 3, 4.5, 5, 7.5, 10 eller 15 km, varav 3 och 5 km är elbelyst kl. 07.00-22.00. Preparering sker mellan kl. 05.00-09.00. I Björnen gäller obligatoriskt spårkort.
Turleder upp till Åreskutan och Fröå Gruva är bara ett par exempel på härliga utflyktsmål i området.
Till Åre är det ca 6 km.

Kommunikation

Under skidsäsongen så går det skidbussar regelbundet mellan Åre Björnen - Åre - Tegefjäll - Duved.

Närservice

I Centrumområdet i nedre delen av ÅreBjörnen finns en mindre livsmedelsaffär, café, skiduthyrning, restaurang samt ÅreBjörnens SkidCenter.
Till närmaste större matvaruaffär är det ca 3 km, ICA Björnänge nere vid korsningen till E14.

Parkering

Parkering vid huset

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Sara Wennergren för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad