Slalomsvängen 41

Bilder

  • Belwobyn
  • Entrésidan
  • Planskiss

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Allrum
  • Allrum med kök

Slalomsvängen 41 , Åre , Åre

Fira påsken i Åre. Andelsvecka 17 i Belwobyn är till salu. En perfekt vårvecka för att njuta av de sista åken i de soldränkta backarna. Tillsammans med v 17 är också v 45 till salu i samma lägenhet. Det är veckan efter höstlovet när lugnet återvänder och dagarna efter långhelgen då man firar Alla helgons dag. En fin vecka att bara vara och varva ner i naturen. Årets avgift om 6200 kr är betald av säljaren. Lägenheten ligger på övre plan i huset med högt till tak. Det finns två sovrum med totat 6 bäddar fördelade i våningssängar. Allrum med braskamin och ett välutrustat kök där alla bekvämligheter finns för din semester. Duschrum med bastu. Från allrummet går du ut på balkongen som vetter mot söder och där har du vacker utsikt mot Renfjället. Utanför lägenheten finns ett förråd för skidor. Till lägenheten hör en parkeringsplats med elstolpe för motorvärmare. Basutbud via kabel-TV finns. Föreningen erbjuder gemensam tvättstuga i en separat byggnad. Vintertid har lägenheten ski-in/ski-outläge. Vid anslutning till RCI skulle den här lägenheten vara värd 72 500 poäng för de två veckorna tillsammans. Bra möjligheter att byta veckor med andra andelsinnehavare.

52 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
517 kr I avgiften, 6200 kr per år, ingår värme, VA, kabel- TV, parkeringsplats med elstolpe, gemensam tvättstuga,
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
2
Byggår:
1982
Pris:
95 000 kr

Mer information

Visningar

Kontakta mäklaren för information om visningsmöjligheter.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Hatthylla för ytterkläder.
Allrum/Kök: Allrummet har braskamin och härifrån kommer man ut på balkongen i söderläge. Köket är utrustat med allt som behövs för semestern. Maskinell utrustning: Kyl/frys, spis och köksfläkt, diskmaskin och mikrovågsugn. Det finns också ett torkskåp för att hänga in kläder.
Sovrum 1: Ett lite större sovrum med 4 sovplatser fördelade på två våningssängar. Två garderober.
Sovrum 2: Ett lite mindre sovrum med 2 sovplatser i våningssäng. En garderob.
Duschrum: Duschkabin, WC och handfat med spegel ovan. Bastu.

------------------------------------
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Pris

95 000 kr

Avgift

517 kr I avgiften, 6200 kr per år, ingår värme, VA, kabel- TV, parkeringsplats med elstolpe, gemensam tvättstuga,

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1982

Uppvärmning

Direktverkande el

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Mörviken 1:60

Övrigt

Att äga en andelslägenhet innebär att man delar samma lägenhet med andra familjer som alla nyttjar bostaden under var sin vecka under året. Andelen, alltså den egna veckan, kan antingen nyttjas av er själva, hyras ut eller om den ansluts till RCI nyttjas för resor till andra länder med hjälp av poängsystem. Ni kan då resa andra tider på året och är alltså inte bundna till specifikt v. 17 och 45. Om den här andelen ansluts till RCI får den ett värde av 72 500 poäng.

Föreningen erbjuder sina medlemmar fiskekort och även green-fee på Åre Golfbana.

Förening

Namn

Brf Belwobyn

Om föreningen

Föreningen bildades 1983 och förvärvade då fastigheten Mörviken 1:60. Föreningens byggnader består av 2 servicebyggnader och 4 hus med lägenheter. Totalt är det 16 lägenheter, 4 i varje hus. Varje lägenhet är 52 kvm stor och har 3 rum med kök. All lägenheterna är lika stora. Lägenheterna är fördelade på andelar, totalt 786 st (2017). Varje vecka upplåts som andel av bostadsrätt.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

16

TV och Bredband

Fiber är planerat. Avtal är skrivet med IP-Only. Ingen tidsplan finns för installation ännu.

Parkering

Parkering med elstolpe finns till medlemmarnas förfogande. Varje lägenhet disponerar över en egen, uppmärkt, p-plats.

Renoveringar

Föreningen sköter kontinuerligt underhåll av byggnader. Teknisk förvaltning sköts av AGO Servicebolaget i Åre AB.
2018 Fasaderna målades. Avtal tecknat med IP-Only för indragning av fiber (Ingen tidplan för färdigställande än.).
2017 Förbättringsarbeten med parkering och elstolpar. Fällning av träd och sly runt husen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Delat ägande

Ja, delat ägande tillåts. Nyttjanderätten är utformad som andelsrätter uppdelade på veckor.

Äger föreningen marken?

Ja, föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift

300 kr

Pantsättningsavgift

300 kr

Övrigt

Läs mer om föreningen på hemsidan http://www.belwobyn.com/.
För mer information om RCI se https://www.rci.com/.

Om området

Åre

Välkommen till Åre!

Åre är en fantastisk ort under hela året, även om de allra flesta reser hit under vinterhalvåret för att njuta av snö, skidåkning och "riktig" vinter.

Vinter
I Åres skidområde finns 100 nedfarter (den längsta hela 6,5 härliga kilometer) och 40 liftar. Nybörjaråkaren har fler än 50 gröna (mycket lätta) och blå (lätta) backar att välja bland. För mer erfarna skidåkare finns en hel del andra utmaningar.

Året runt
Sommaren i Åre erbjuder fiske, vandring, golf och mycket, mycket mer. Och under hösten passar många på att njuta av den höga fjälluften, plocka bär och mysa ordentligt i sitt hus.

Mat och kaffe
Det finns gott om kaféer och restauranger i Åre med omnejd. Allt från det mysiga lilla bykaféet till den lyxiga à la carte-restaurangen mitt i centrum.

Aktiviteter
Självklart handlar en vintervistelse i Åre mycket om skidåkning och andra snöaktiviteter. Men tveka inte att utforska andra upplevelser också. Och på sommarhalvåret finns det hur mycket som helst att göra på fjället, i forsen, i luften

Shopping
Kläder, smycken, hemslöjd, sportutrustning, choklad (!) och mycket, mycket mer. När du vill ta en paus från skidåkning och andra upplevelser kan du alltid utforska shoppingen i Åre.

Kommunikation

Årebjörnen har ett väl utbyggt liftsystem, integrerat med Åres system. Här satsar man särskilt på barnfamiljerna med många aktiviteter för de minsta. I Björnenområdet finns även flera fina och välpreparerade längdskidspår (3, 5 och 10 km).

Vägbeskrivning
Det vanligaste sättet att ta sig till Åre är med bil. Resan går på fina vägar och är ca 63 mil från Stockholm och 89 mil från Göteborg. Andra möjligheter är förstås tåg (sov dig upp på nattåget) och buss. Eller så väljer du det snabbaste alternativet och flyger till Åre Östersund Airport (8 mil från Åre) eller Vaernes, Trondheim (15 mil från Åre).

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Yvonne Eriksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad