Åre Strand 4A4

Bilder

  • Åre Strand 4 baksidan
  • Vy mot sjön
  • Åre strand
  • Exempel tre rum med kök Planskiss

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Exempelbild Allrum och kök i öppen planlösning

Utgångspris

145 000 kr

Bevaka slutpriset

Åre Strand 4A4 , Åre , Åre

Välkomna till vackra Åre Strand vecka 14! Här bor ni nära alla de aktiviteter som familjen kan tänkas önska sig under en vistelse i Åre. Lägenheten är fullt utrustad med allt som behövs och ni behöver inte ens tänka på att ordna med ved. Det finns två sovrum, allrum och kök, ett duschrum med bastu och tvättmaskin samt även en gästtoalett. I allrummet finns en braskamin. Egen uteplats med grill når man via utgång från allrum/kök. Utanför lägenheten finns ett externt kallförråd för skidor etc. Det finns även cykelförråd. En stor parkering finns i anslutning till bostäderna, där parkeringsplatserna har elstolpe. Lägenheten är belägen intill strandområdet. Det är bekvämt gångavstånd till tågstationen - ni behöver inte ens ha bilen med er på semestern. Via gångbro från Holiday Club promenerar ni lätt över till stationen och vidare upp mot centrum av Åre. Där når ni enkelt livsmedelsbutiker, restauranger och all annan service som finns tillgänglig. Från centrum når ni också liftar, bergbana och den vackra kabinbanan för att ta er vidare upp i backarna. Andelsveckan kan anslutas till RCI och ger då tillgång till ett stort utbud av semesterorter även utomlands för den som gillar att resa. Perfekt då Åreandelarna representerar höga poängvärden. En vecka i Åre kan bli flera veckor på annan ord, eller varför inte en valfri annan vecka i Åre för att variera från den egna veckan.

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
300 kr I avgiften, 3650 kr som betalas en gång om året, ingår el, slutstäd, linne & handdukar, ved till kaminen, parkeringsplats med elstolpe och internet.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
1
Byggår:
2006
Utgångspris:
145 000 kr

Mer information

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenhet med två separata sovrum.
Entré med avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Torkskåp.
Allrum och kök i öppen planlösning. Kök med mikrovågsugn, diskmaskin, spis och fläkt. Kyl/frys. Allrummet har braskamin. Där är det möblerat med bäddsoffa, fåtöljer och soffbord samt matbord och stolar. Utgång till egen altan.
Duschrum med bastu och tvättmaskin. Gästtoalett.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Pris

145 000 kr Utgångspris

Avgift

300 kr I avgiften, 3650 kr som betalas en gång om året, ingår el, slutstäd, linne & handdukar, ved till kaminen, parkeringsplats med elstolpe och internet.

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Elvärme/fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk, typ FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 april 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 158 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas + isolerglas

Övrigt

Att äga en andelslägenhet innebär att man delar samma lägenhet med andra familjer som alla nyttjar bostaden under var sin vecka under året. Andelen, alltså den egna veckan, kan antingen nyttjas av er själva, hyras ut eller om den ansluts till RCI nyttjas för resor till andra länder med hjälp av poängsystem. Ni kan då resa andra tider på året och är alltså inte bundna till någon specifik vecka. Dessa andelsveckor i Åre är värda höga poäng. Poängantalet varierar beroende på vilken vecka och vilken storlek på lägenhet man har. Den här andelen har ett värde av 107 500 kr.

Läs mer om RCI:s system på deras hemsida: https://www.rci.com/

Förening

Namn

Åre Sjö 1

Om föreningen

Föreningens byggnader färdigställdes under 2004-2009.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Fiber är indraget i lägenheterna och internet/TV ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen disponerar över parkering med elstolpar. Varje lägenhet har nyttjanderätt till en parkeringsplats.

Renoveringar

Föreningen utför löpande underhåll av fastigheten. Fastighetsförvaltningen sköts av Ownership Service AB.

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Äger föreningen marken?

Föreningen äger inte marken. Den arrenderas av finska Holiday Club.

Kontaktperson

Holiday Club Åre

E-post

sales.are@holidayclub.se

Övrigt

Under oktober 2018 gjordes en sammanslagning av flertalet föreningar i området vid Åre strand. Aktuell årsredovisning (2017) hänför sig till föreningens struktur och situation före sammanslagningen.

Om området

Åre

Välkommen till Åre!

Åre är en fantastisk ort under hela året, även om de allra flesta reser hit under vinterhalvåret för att njuta av snö, skidåkning och "riktig" vinter.

Vinter
I Åres skidområde finns 100 nedfarter (den längsta hela 6,5 härliga kilometer) och 40 liftar. Nybörjaråkaren har fler än 50 gröna (mycket lätta) och blå (lätta) backar att välja bland. För mer erfarna skidåkare finns en hel del andra utmaningar.

Året runt
Sommaren i Åre erbjuder fiske, vandring, cykling, golf och mycket, mycket mer. Under hösten passar många på att njuta av den höga fjälluften, plocka bär och mysa ordentligt i sitt hus.

Mat och kaffe
Det finns gott om kaféer och restauranger i Åre med omnejd. Allt från det mysiga lilla bykaféet till den lyxiga à la carte-restaurangen mitt i centrum. Åre kan också stoltsera med en tvåstjärnig Michelin-restaurang.

Aktiviteter
Självklart handlar en vintervistelse i Åre mycket om skidåkning och andra snöaktiviteter. Men tveka inte att utforska andra upplevelser också. Och på sommarhalvåret finns det hur mycket som helst att göra på fjället, i forsen, i luften

Shopping
Kläder, smycken, hemslöjd, sportutrustning, choklad (!) och mycket, mycket mer. När du vill ta en paus från skidåkning och andra upplevelser kan du alltid utforska shoppingen i Åre.

Kommunikation

Vägbeskrivning
Det vanligaste sättet att ta sig till Åre är med bil. Resan går på fina vägar och är ca 63 mil från Stockholm och 89 mil från Göteborg. Andra möjligheter är förstås tåg (sov dig upp på nattåget) och buss. Eller så väljer du det snabbaste alternativet och flyger till Åre Östersund Airport (8 mil från Åre) eller Vaernes, Trondheim (15 mil från Åre).

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Yvonne Eriksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte