Åre Strand 4A1

Bilder

  • Exempelbild Allrum
  • Exempelbild Kök
  • Exempelbild Duschrum med bastu
  • Balkong under tak
  • Planskiss

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Åre Strand 4A1 , Åre , Åre

Stor gavellägenhet med separat studio i markplan. Andel v26 om 111 kvm fördelat på 4 rum totalt, varav 3 sovrum, allrum m eldstad, kök, 3 wc/dusch och bastu. En del av lägenheten är en separat studio med egen entré, pentry, WC/dusch och altan. Totalt 8 bäddar. Perfekt läge mot Åresjön och nära Holiday Club, tågstation och Åre Torg. Gångavstånd till Åre liftsystem för vandring eller cykling i Åre Bikepark. Möjlighet till bad och bowling på Holiday Club. Lekplatser i området. Parkering, linne och städning, välutrustat kök ingår. Lägenheten är mycket lämplig för par eller den lilla familjen om den ansluts till RCIs poängsystem då man med denna lägenhets höga poängvärde kan byta till sig både vinter och sommarvecka i Åre i mindre lägenhet alternativt semesterboende över hela världen. Möjlighet att hyra ut ena eller båda lägenheterna. Andelsinnehavet innebär ägarrabatt på Holiday Club mm. Vecka 26, byte lördag-lördag

111 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
358 kr Avgiften 4300 kr, betalas en gång om året, och där ingår el, slutstädning, linne & handdukar, ved till kaminen, parkering med elstolpe och internet.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
111 kvm
Våning:
1
Byggår:
2005
Pris:
95 000 kr

Mer information

Visningar

Kontakta mäklaren för information om visningsmöjligheter.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

111 kvm

Rumsbeskrivning

Välplanerad lägenhet med tre separata sovrum.
Entré med avhängningsmöjlighet för ytterkläder samt torkskåp. Separat rymlig klädkammare.
Allrum och kök i öppen planlösning. Kök med diskmaskin, mikrovågsugn, spis och fläkt. Kyl/frys. Allrummet har braskamin. Där är det möblerat med bäddsoffa, fåtöljer och soffbord samt matbord och stolar. Utgång till uteplats från allrummet.
Tre sovrum med två bäddar i varje rum. Det ena sovrummet är en sk studio, och är utrustat med ett pentry samt har utgång till egen altan.
Totalt tre toaletter: Två duschrum varav det ena med bastu och tvättmaskin samt en gästtoalett

Notera: Bilderna är exempelbilder från en liknande lägenhet i området. Avvikelser kan förekomma gällande färgsättning av interiören.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Pris

95 000 kr

Avgift

358 kr Avgiften 4300 kr, betalas en gång om året, och där ingår el, slutstädning, linne & handdukar, ved till kaminen, parkering med elstolpe och internet.

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

El-/fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk, typ FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 april 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 158 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas + isolerglas

Övrigt

Att äga en andelslägenhet innebär att man delar samma lägenhet med andra familjer som alla nyttjar bostaden under var sin vecka under året. Andelen, alltså den egna veckan, kan antingen nyttjas av er själva, hyras ut eller om den ansluts till RCI nyttjas för resor till andra länder med hjälp av poängsystem. Om den här andelen ansluts till RCI får den ett poängvärde av 94 500 p.

Förening

Namn

Åre Sjö 1

Om föreningen

Föreningens byggnader färdigställdes under 2004-2009.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Fiber är indraget i lägenheterna och internet/TV ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen disponerar över parkering med elstolpar. Varje lägenhet har nyttjanderätt till en parkeringsplats.

Renoveringar

Föreningen utför löpande underhåll av fastigheten. Fastighetsförvaltningen sköts av Ownership Service AB.

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Äger föreningen marken?

Föreningen äger inte marken. Den arrenderas av finska Holiday Club.

Kontaktperson

Holiday Club Åre

E-post

sales.are@holidayclub.se

Övrigt

Under oktober 2018 gjordes en sammanslagning av flertalet föreningar i området vid Åre strand. Aktuell årsredovisning (2017) hänför sig till föreningens struktur och situation före sammanslagningen.

Om området

Åre

Välkommen till Åre!

Åre är en fantastisk ort under hela året, även om de allra flesta reser hit under vinterhalvåret för att njuta av snö, skidåkning och "riktig" vinter.

Vinter
I Åres skidområde finns 100 nedfarter (den längsta hela 6,5 härliga kilometer) och 40 liftar. Nybörjaråkaren har fler än 50 gröna (mycket lätta) och blå (lätta) backar att välja bland. För mer erfarna skidåkare finns en hel del andra utmaningar.

Året runt
Sommaren i Åre erbjuder fiske, vandring, golf och mycket, mycket mer. Och under hösten passar många på att njuta av den höga fjälluften, plocka bär och mysa ordentligt i sitt hus.

Mat och kaffe
Det finns gott om kaféer och restauranger i Åre med omnejd. Allt från det mysiga lilla bykaféet till den lyxiga à la carte-restaurangen mitt i centrum.

Aktiviteter
Självklart handlar en vintervistelse i Åre mycket om skidåkning och andra snöaktiviteter. Men tveka inte att utforska andra upplevelser också. Och på sommarhalvåret finns det hur mycket som helst att göra på fjället, i forsen, i luften

Shopping
Kläder, smycken, hemslöjd, sportutrustning, choklad (!) och mycket, mycket mer. När du vill ta en paus från skidåkning och andra upplevelser kan du alltid utforska shoppingen i Åre.

Kommunikation

Årebjörnen har ett väl utbyggt liftsystem, integrerat med Åres system. Här satsar man särskilt på barnfamiljerna med många aktiviteter för de minsta. I Björnenområdet finns även flera fina och välpreparerade längdskidspår (3, 5 och 10 km).

Vägbeskrivning
Det vanligaste sättet att ta sig till Åre är med bil. Resan går på fina vägar och är ca 63 mil från Stockholm och 89 mil från Göteborg. Andra möjligheter är förstås tåg (sov dig upp på nattåget) och buss. Eller så väljer du det snabbaste alternativet och flyger till Åre Östersund Airport (8 mil från Åre) eller Vaernes, Trondheim (15 mil från Åre).

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Yvonne Eriksson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad